Şimdi Ara

pcdepo.com güvenilir mi? (2.750'liralık laptop siparişi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PC depodan 50 gün önce 2000 küsür liraya ultrabook aldım, 3 gün sonra faturası ile beraber teslim aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Güvenilir yada değil diyemem ama ben bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

parayı aldım hocam

İyi bari almisiniz
  • Ben dün n550jk-cn167d sipariş verip havaleyi bugün öğlen yaptım ve telefonla bildirdim. Siparişlerim sayfasında kargoya verildiği yazmıyor. Sorduğumda ise evet bugün kargolanacak demişlerdi. Sizce kargolanmış mıdır? Haftasonuna kalsın istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne pcdepoymuş yani 10 seneyi geçmiş firma nasıl oluyoda mağdur edebiliyo bence kullanıcı olarak hatayı birazda kendimizde arayalım prosedürü uyduğunuzda bu tarz firmalar mağdur etmez
  • 3575 tl ye asus g550 jk aldım. Şimdi ups kargoda. 24 perşembe gidip alacam. Keşke bu araştırmamı daha önce yapsaydım. Laptopu çok araştırdım ama siteyi hiç bakmamıştım. Vilsem hiç riske girmezdim vatandan alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır bu işi yaparlar , tencere tava satmazlar bir kaç kişi sorun yaşadı diye karalamaya başlayanlar çıkar
  • Pcdepodan 2 laptop aldım hiçbirinde sorun yaşamadım 1inde ölü piksel çıktı 1 hafta içinde değişimini yapıp gönderdiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.