Şimdi Ara

Pcdepo Hakkında ACİL Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu yorum yapanların yarısı eminimki pcdepodan ürün almamıştır:) bende ürün aldım hem kur değiştiğinde sadece 13 tl fark etti biri demiş 200 tl biri demiş 100 tl :):):)
  • arakadşlar ben siparişi vrmeden önce br sipariş girmiştim sonra bir baktım ürün 200 tl flan düştü bende yeniden sipariş girdim diğerini arar iptal ederim diye henüz havale yapmamıştım ve en son verdiğim sipariş yanı fiyatı düşmş olan totalde daha pahalıya geldi diğerinde %2 havale indirimi vardı bunda %0.1 bende ilk siparişimi aldım diğerini iptal ettim yani onlar gün içinde dolar kuru ve indirimlerini dengede tutmaya çalışıyor çok fark etmiyor bende 17 tl oynamıştı galiba 200 tl gördüğümden iyidir17 tl :D yani korkulacak birşey yok :D
  • Değerli arkadaşlar; Pcdepo.com hakkında ben de bişeyler söylemek istedim.. Eğer aldığınız üründe herhangi bir arıza çıkmazsa çok güzel bir alışveriş sitesi, ama benim başıma geldiği gibi aldığınız ürün kusurluysa, parayı iade etmemek için 40 takla atan bir firma .. Kinamax 11N 300 Mbps wireless adaptörü satın almadan önce, internette ürünü araştırdım. Satan tek firma Pcdepo. com'du ve ürünün Türkiye'de yetkili servisi yoktu.Ancak pcdepo yetkilileri üründe bir arıza çıkması durumunda kendilerinin gerekeni yapacağını belirtmişlerdi. Ben de daha önceki alışverişlerimi de göz önünde bulundurarak düşünmeden ürünü satın aldım. Ancak ürün alındığı ilk günden itibaren çeşitli zamanlarda arka arkaya sürekli arızalandı ve tamir yapılamadığı gerekçesiyle sürekli sıfır ürünle değiştirildi.

Ancak değişimler sırasında yetkili servis bulunmadığı için bana değişim belgesi verilmedi. 1 yıl içinde toplam 7-8. değişimden sonra firma yetkililerinden bedel iadesi talebinde bulundum. Kabul edildi. Ürünün faturasının aslını ve ürünü göndermemi istediler. Göndermeme rağmen bedel iadesi yapılmadı.
    Faturanın aslını gönderdiğim için hiçbir hak talep edemedim. Adamlar resmen paramın üstüne yattılar. Böyle bir şeyin başka insanların da başına gelmemesi için, ben elimden geleni yapıyorum.. Takdir sizlerin..

• 50 lira için mi bu karalama , kaldıki 11 yıllık firma 50 liraya yatmaz vardır bir sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emfirebo -- 22 Kasım 2012; 17:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emfirebo

50 lira için mi bu karalama , kaldıki 11 yıllık firma 50 liraya yatmaz vardır bir sebebi

bencede 50 lira için yapmaz ama adam yalan söliycek hali yok ya
  • 50 lira sizin için küçük bir para olabilir. Ama ben 2 gün çalışıyorum onu kazanmak için.. Ayrıca kimseyi karaladığım falan yok. Başıma geleni anlattım.. En başında da yazdım. aldığınız ürün sorun çıkarmazsa güvenilir bir site diye.. Bu insanlardaki PCDEPO çılgınlığı nedir anlamış değilim. Başıma bunlar gelmese niye yazayım burda. Ben her türlü ispata hazırım.. İsteyen varsa cep telefonu numaramı vereyim ulaşsın.. Direkt Pcdepo teknik servisiyle görüştüreyim ,, sorun bu adamın söyledikleri doğru mu değil mi diye ?? Elin tanımadığım etmediğim adamlarına niye iftira atayım ki burdan.. Bu dediklerim harfi harfine başımdan geçenler.. İsteyen alışveriş yapsın. İsteyen yapmasın.. Ben öncesin de kendime 1 tane laptop aldım, 3 tane de yakın arkadaslarım laptop aldı.. Ama bundan sonra çevremdeki kimseye aldırmam.. Zaten başımdan gecenlere çevremdeki herkes de şahit..

(SONUÇ= Aldığım ürünün fatura tarihi: 22/11/2011... Değişim kararı verildiği tarih:13/07/2012 Ama o tarihten sonra firma bedel iadesi yapmamıştı... Şikayetvar.com'a şikayette bulunduğum tarih: 20/11/2012... Ve en sonunda şikayetvar.com daki şikayetimin ses getirdiğini gören Pcdepo.com firması 29/11/2012 tarihinde, şikayetimi kaldırmam karşılığında bedel iadesini gerçekleştirdi.. Yalan söylemediğim de kanıtlanmış oldu..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bandido -- 30 Kasım 2012; 7:51:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.