Şimdi Ara

PcDepo ile ilgi kısa bir sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hahahhah düştüğümuz duruma bak. Paramizla rezil olduk ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiyorlar mi öyle bir mail?

• acele ise seytan karisir, biraz sabredin. Kargoya verilip bilgileri girmemis de olabilirler. Bir bakarsiniz laptop yarin kapinizda.

• artık şeytan mı karışıyor başka biri mi umurumda değil :D gelsin de hele göbek atacagım
  • Atmiyorlar sanirim. Arkadaşlar caresizlikten öleceğim kimse net bir cevap veremiyor mu?

• pddeopcu filan değilim ama orda bekliyor yazması sizi yanlıltmasın adamlar yakında onaylarlar merak etem
  • Yazamsi uzun sürüyorsa iyi...onaylarsa dersen ama isler değişir :D daha yeni onayladi henüz bize hâlâ yani var bu not düşmenin zira :D ben çarşamba günü yurt dışına çıkıyorum acele etmemim sebebi bu esasen yoksa beklersin. Bir iki günden kimse ölmez ama işte durum bu.

• kardeşim hasta mısın sen 1-2 güne gelir ne bu telaş :)
  • _MeMeNto_ kullanıcısına yanıt
    Hastalikla alkasindan ziyade öznel durumla alkali bu telasim. Ben persembe gece verdim siparisi. Ürün altinda 24 saatte kargo diyordu. Kredi kartina tek cek yaptım ama üründen ses seda yok. Çarşamba saat 11 de uçağ var almanya ya gidiyorum. Simdi anlıyo musun güzel kardeşim telasimi?

• Kardeşim böyle bir durumda bence internetten almamalısın çünkü kaç gün sonra geleceğinin garantisi yok.Bence pazartesi kargolarlar salı sende olur.
    Iste 24 saat ibaresi insani yaniltiyor demekki. Ancak 24 ssatte gelenler de var hemde epey bi.

• 24 saat içinde teslim demiyor.24 saat içinde kargoya verilir deniyor.Belkide cumartesiden verdiler.
    Umuyorum. Ama sitedeki üyeliğimde ürün takibinde ürün durumu hala bekliyor diye geçiyor sorunda bu ya :S

• Singlecore kullanıcısına yanıt
    @Singlecore

Hocam ben böyle bir rezillik görmedim. Demin aradim pcdepo.com kadin bana bu aksam saat 16 da cikacagini söyledi. Yani yarin ulasirmis elime anca. Bunalr kafaI yemisler resmen. Kimseye önerimiyorum ocdepo.com. birde eleman ben hakkimi arayinca tribe giriyor yüzyüz yüzyüz. aradigimda dedim 5 gün oldu baska bir opsiyon yok mu bugün elime ulassin. Yanit yok. Dedim o zaman ben ne yapim şimdi çarşamba günü sabah 10 ben yurtdışına çıkıyorum ucagim var, ya o zamana kadar gelmezse. Yanıt; bilemiyorum Tarkan bey. Isterseniz adiniza iptal edebilirim siparişi :) sundugu opsiyon bana en kolayindan oturduğu yerden iptal işlemi. Benim zararim? Ben coktan belki başka bir bilgisayar almistim o parayla. Ama yok. O kadar ince düşünemiyor söz konusu 12 yillik firma :))

• Valla cok berbat bir hizmet kalitesi varmış. Sayenizde öğrenmiş olduk. Demekki ebrar bilgisayara yöneleceğiz bundan sonra. Iptal etmediniz anladığım kadarıyla siparisi. Umarım yarın sapasağlam güzel bir şekilde gelir bilgisayarıniz

• Singlecore kullanıcısına yanıt
    Kahretsin ki bende ebrar dan alacaktim son anda vaz gectim freedos alip Windows tekeline harbiye para yedirmemek icin ama bu sefer de ben b..ku yemis oldum :) saglik olsun :) ama pcdepo mu? Yok kanka sagol yanitini vericem bundan sonra herkese. gegerçekten tamamiyla amatör ligi gibi. 12 yillik deneyimden bir sey ogrenilmemis anladigim kadariyla :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.