Şimdi Ara

PCDEPODA CALISAN ELEMANLAR YETER ARTIK FORMU TERKEDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bugün pcdepo emsallerine göre çok daha iyi fiyat-servis politikası güdüyor deniliyor, biz de öyle veya böyle buna inanıyoruz veya güveniyoruz. Şahsen ben alışveriş yaptığım iki firmadan Gold'un çok kötü, Vatan'ın ise oldukça iyi olduğuna inanıyor ve bu konuda tavsiye veriyorum, bunlar normal.

Pcdepo'yu haklı olarak övmek yanlış mı?

Tabii ki değil. Yeri geldiğinde pcdepo'ya hakettiği övgüyü vermede bir anormallik yok.

Peki normal olmayan ne?

Normal olmayan bazı arkadaşların (ki bu arkadaşlar nedendir bilinmez yaraları varmış gibi bu topic'e zıplamışlar) hareket ve davranışları. Defalarca acer ve brownie'nin bazı topic'lere fake post'lar girip yukarılara taşıdıklarına şahit oldum. Bu bir defa, iki defa değil, sayısız kere gerçekleşti. Daha da ilginç olan bu tip topic'lerin özellikle pcdepo hakkında övücü yazılar içeren topicler olması.

Açıkçası arkadaşlar, bunu yapmak açıkça "terbiyesizliktir, sahtekarlıktır". Kimse "ne alakası var, iyi olanları söylemeyelim mi" falan gibi ucuz mahzun edebiyatları yapıp bunun arkasına saklanmaya çalışmasın. Burada kimse aptal değil! Arka arkaya defalarca kere üstelik de konusu belli topic'leri fake entry girip silerek up'layıp sonra da olaydan haberi yok numarası yapmayın.. Bu yaptığınız resmen insanları salak yerine koymaktır.

Umarım artık deşifre olduğunuzdan bu tip basit ve adi ali cengiz oyunlarına başvurmazsınız.

• ve bakıyorumda actıgım topicde en cok yazanlar hep supelendiklerim ve daha once pcdepoda calısıyor denilen nickler.yani bukadar benzerlik olamaz heheheh
  • emre senin o tpiğini görmüştüm sen hakikaten insanlara yardımcı olmayı seven birisin buna yazılarından şahidim gerisi ne derse boş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mailman

emre senin o tpiğini görmüştüm sen hakikaten insanlara yardımcı olmayı seven birisin buna yazılarından şahidim gerisi ne derse boş.

bizi tanıyan tanır 22days, ama senin için aynı şeyi söylicek tek bi kişiye rastlayamamam çok tuhaf..
  • burda firmasini öven cok satici var, hic bosu bosuna laf üretmeyin, süphelendiginizi direkt banlayin. Az da olsa bu forumda insanlari bilgilendirmeye calisan insanlar hala var...
  • Var ama bu tiplerden.

Geçen gün arkadaşımın notebook'unun bozulması ile ilgili sorunu anlatıyorum. Biri hemen cevap atıyor, yok iki defa değiştirmişler de sorgusuz sualsiz, yok sizin arkadaş kutusunu atan arkadaşmıymış da. Bu kadarını biliyor ama benim PCDepo ile ilgim yok deniyor, ne güzel. O kutu olayını da gerekli topikte yazacağım zaten.

PCDepo'nun sadece lafta var olduğunu, satarken iyi niyetli olduklarını görmüş biriyim, bire bir. Kalkıp bana fan sesinden rahatsız olan arkadaşın bilgisayarını değiştirmişler hikayesi yapılmasın, kusura bakmasınlar ya farklı yerden bahsediyoruz, ya da birileri doğruyu söylemiyor. Fan sesinden rahatsız olan arkadaşı memnun etmek için notebook değiştiren firma, 10. günde ekranın yarısı yanan (ya da her ne halt olduysa) notebooku değiştiremiyor her nedense. Yüzleşmek isteyen varsa buyursun, telefonumu, veririm gelmek isteyen varsa da gelir görüşürüz firmayla.

İşkembeden atması kolay.

• emre d.

beni tanıyan veya tanımayan bi insan olmasına gerek yok.herhangi bi firma icin cok super burdan alın gibi 100 tane postum olmadıgına göre herhangi bi şüpe icermiyorum demektir. böle kanıtsız ima edici seyler yazma bence bi söyleyecegin varsa kanıt gostererek yaz direk. cocuk oyunu oynama. ayrıca ben sana bişi dememiştim neden bukdr tepki verdin bana hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22days -- 29 Ekim 2005, 0:56:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 22days

emre d.

beni tanıyan veya tanımayan bi insan olmasına gerek yok.herhangi bi firma icin cok super burdan alın gibi 100 tane postum olmadıgına göre herhangi bi şüpe icermiyorum demektir. böle kanıtsız ima edici seyler yazma bence bi söyleyecegin varsa kanıt gostererek yaz direk. cocuk oyunu oynama. ayrıca ben sana bişi dememiştim neden bukdr tepki verdin bana hehe

benim kaç postumda kaç tane pcdepoyla ilgili mesaj olduğuna bakmadan yorum yapmışsın, gir de bak bence son attığım 30 mesajda turion notebookla ilgili bilgi içerikli mesajlar yazdım, hatta ingilizcesi olmayanlar için notebookreview.com dan hitachi.com dan yazılmış konuları, yapılmış araştırmaları türkçeye çevirip yazdım.. able teknolojisiyle ilgili ufak da olsa araştırmalar yapıp yazdım. bunun haricinde bu araştırdığım notebooku almak isteyenler bilgilensin diye kendi aralarında bu notebookla ilgili sorunlarını/bildiklerini paylaşacağı bi ortam olsun diye bu notebook'un topicini açtım.(acer 5024 turion 1.8) topicte MAVI BILGISAYAR'DA satılıyor da dedim.. ben bunları reklam olarak görmüyorum, saydığım kadarıyla 22-23 kişi bu notebooku mavi bilgisayardan aldılar ve sor hepsine eminim kimse burda benim ya da benim gibi insanların reklam yaptığını düşünmüyordur. burası BİLGİ PAYLAŞMA FORMU, sen istediğin kadar birilerini ya da birşeyleri veyahut kurumları karalamaya çalış. bu beni ve benim gibileri ilgilendirmez, ben senin gibileri kaale almam

quote:

birincisi ben pcdepoya bok atmıyorum ayrıca bu elemanlar pc depo calısanı degilmis gibi gözüküp öle olan insanlar.konusmalarını mesajlarını biraz analiz etmeye calısırsan sende cok rahat anlarsın ki seninde onlardan oldugun baska topiclerde soyleniyordu bukadar ilgili ve savunma icerikli bir post yazman ilginc.

bu sözleri söyleyip birileriyle (bu ben olurum başkası olur farketmez) ilgili suçlamalar yapamazsın, yapıyorsan da bunu kanıtlamak zorundasın. "beni tanıyanlar tanır"la kastettiğim budur.. ama nedense kanıttan çok ağzı olan konuşuyor muhabbetine doğru gidiyor bu konu, daha fazla bi yorum yapıp da konunun ileri gitmesinin bi mantığı yok. siz kendi aranızda tartışın, insanlara hakaret etmeyin de naparsanız yapın.. burda saygılı olalım her şekilde birbirimize

• 1 kimseye hakaret etmedim 2 sen firma calısanısın diye hüküm giydirmedim.
    ve senin adını hic duymadım bu elemanlarla ilgili bi konuda. yani senin durust bi kisiye benziyosun actıgın topiclere filan baktım pcdepo calısanı olsan mavibilgisayarın kampanyasından bahsetmezdin zaten. bu topigi daha cok baskaları icin actım onlarda kendilerin cok iyi belli ediyolar.senin atlayıp BEN FİRMA CALISANI DEGİLİM PAYLASIMCIYIM diye bukadar haykırmana gerek yok
  • quote:

1 kimseye hakaret etmedim 2 sen firma calısanısın diye hüküm giydirmedim.
    ve senin adını hic duymadım bu elemanlarla ilgili bi konuda. yani senin durust bi kisiye benziyosun actıgın topiclere filan baktım pcdepo calısanı olsan mavibilgisayarın kampanyasından bahsetmezdin zaten. bu topigi daha cok baskaları icin actım onlarda kendilerin cok iyi belli ediyolar.senin atlayıp BEN FİRMA CALISANI DEGİLİM PAYLASIMCIYIM diye bukadar haykırmana gerek yok

sorun da bu işte. suçladığınız başka insanların da dürüst olabilme ihtimali yok mu? benim msjlarımın özeti "insanlara hakaret etmeyin" "kimseyi gereksiz suçlayıp karalamayın" ben firma çalışanı diilim paylaşımcıyım falan olayında değilim "beni tanıyan tanır" dedim. bu tırnak içine aldıklarımın hepsini altta yazdım. beni yanlış anlamak istiyorsan, birşeyler kanıtlamaya çalıştığımı sanıyosan yanılıyorsun. kimseye hesap vermek zorunda değilim ama birilerinin size hesap vermesi zorunluluğu yaratma çabanıza hayran kalmış durumdayım. bırakın insanlar banlayacağı kişilere kendi karar versin. bırakın insanlar kimi kaale alıp almıcaklarına kendi karar versin. ne bu mahkeme oluşturmuşsunuz sanki; "şunlar pcdepo çalışanı bunlar diil!!!!! hadi 1-2-3 diye sıraya koyalım, bunları dışlayalım" nedir bu ya? içinde yalan haber olmadıktan sonra, sallama olaylar hikayeler anlatılmadıktan sonra ister çalışan olsun ister olmasın birilerinin "şu firmada şu notebook şu fiyata" demesinde HİÇBİR SAKINCA GÖRMÜYORUM. bunu yapanlar da hiçbir baskı altında kalmadan yapmaya devam etsinler. BEN SIZI SONUNA KADAR DINLICEM! bu tür tartışmalar yüzünden başkalarını bilgilendirme görevinden vazgeçmesinler.. benim size tavsiyem budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 29 Ekim 2005, 2:06:49 >

• bence bu biraz da datroncular ve datroncu olmayanlar tartışmasına benzedi.Bi ara heryerde datron iyi yok ben datroncu değlim gibi şeyler vardı 2-3 ay önce sonuç ne biliyor musunuz arkadaşlar,hiç.isteyen datron alsın dedim ya da pro2000 parası olan acer vs. alsın sonuçta kimi acer kimi toshiba kimi datron aldı kim kimden etkilendiyse hikaye onu ancak o insanlar biliyor.Burda düşünceleri ne kadar etkilemeye çalışsak da kimine iyi de desen almaz kimine kötü de desen kanar alır.Bence pcdepo çalışanı olsa da olamasa da yazılanlar insanların inanmak istediklerine göre farklı yorumlanır ve biter.tabi ki firma adına konuşan kimselerin burda pek cirit atmasını istemeyiz ama onların da kampanyalarını bilmeliyiz ki diğer firmalarla karşılaştırma yapabilelim.Ama bu başka topic'lerde olabilir.Burda ne kadar pcdepo veya başka bi çalışan yazsa da insanlar inanmayabilir.Arkadaşımız sadece rahatsızlığını dile getirmiş.Öyle insanlara dikat etmek gerek diye kimse üstüne alınıp da kendisini savunmasına gerek yok.Bi ara ben pro2000 leri övdüm parası az olanlar için hatta satmak bile istedim parası çok olanlar için de acer'ları tavsiye ettim.Ancak sonra satış temsilcisi gibi görünmekten korktum çünkü bir ürünü haddinden fazla övmeye hakkım yok dedim.Aynı şekilde de bir ürünü sırf kendileri aldığı için veya firma çalışanı olduğu için övenleri de gördüm.Elimden geldiğince test etmeye devam edeceğim ve firma çığırtkanlığı yapmayacağım arkadaşlar.pcdepo dan hiç alışveriş yapmadım çok övülüyor ama ben orda ürün almam internetten hiç bişey almayacağım için ve güvenmediğim için.Ben buna inanıyorum.Şimdi kim bunu değiştirebilir.Yani bu gereksiz bir tartışma.Ama öğreneceğimiz çok şey var örneğin pcdepo çalışanı olsun olmasın hala böyle güzel sitelerde ve formlarda tartışma şeklimizi düzeltmemiz gerekir.bence bu tartışmadan çıkarılacak en güzel sonuç birbirimize hazmetmesini öğrenmeliyiz ister tüketici ister satıcı olalım.ne satıcılar bizi etkileyebilir ne tüketiciler satıcı olmayanları ispatlamadan suçlayabilir.Teşekkürler okuduğunuz için.Türkçem için de kusura bakmayın.

• işte içinde yalan haber oldugu icin bende tepki veriyorum ve cogu insan tepki veriyor. dediklerinin hepsi dogru olsa belki bi nevi ses cıkarmıcaz hadi neyse yardım ediyolar yinede dicez ama atıp tutuyolar. o sıra hangi urunu kampanyaya sokuyolarsa onu ovup duruyolar. ben biyerde mesela x laptopu almak istiyorum diyorum adam geliyor x laptopu alma y laptopu al en iyisi diyor. bizi keriz yerine koymalarına da dayanamıyorum senin kadar geniş degilim demekki.tepkisiz kalamıyorum.insanlar kendilerini cok akıllı sanıyolar. gayette yalan satışa yönelik konusmalar yapıyolar sen bunu çözemediysen adına üzüldüm arkadasım. simdi şu forma ilk defa giren biri o elemanların yazılarına denk gelip bu en iyi laptop bunu alın demesiyle yanlıs yönlenecekler belkide veya baska saptırmalar vs. hernese sence bi sorun yoksa daha fazla calısanları savunmaya yönelik mesajlar yazmada gidip pcdepoya basvur işe alırlar belki
  • quote:

işte içinde yalan haber oldugu icin bende tepki veriyorum ve cogu insan tepki veriyor. dediklerinin hepsi dogru olsa belki bi nevi ses cıkarmıcaz hadi neyse yardım ediyolar yinede dicez ama atıp tutuyolar. o sıra hangi urunu kampanyaya sokuyolarsa onu ovup duruyolar. ben biyerde mesela x laptopu almak istiyorum diyorum adam geliyor x laptopu alma y laptopu al en iyisi diyor. bizi keriz yerine koymalarına da dayanamıyorum senin kadar geniş degilim demekki.tepkisiz kalamıyorum.insanlar kendilerini cok akıllı sanıyolar. gayette yalan satışa yönelik konusmalar yapıyolar sen bunu çözemediysen adına üzüldüm arkadasım. simdi şu forma ilk defa giren biri o elemanların yazılarına denk gelip bu en iyi laptop bunu alın demesiyle yanlıs yönlenecekler belkide veya baska saptırmalar vs. hernese sence bi sorun yoksa daha fazla calısanları savunmaya yönelik mesajlar yazmada gidip pcdepoya basvur işe alırlar belki

olur başvurayım hemen.

1. neyi çözemediğime üzüldüğünü anlamış değilim, beni düşünmen gözlerimi yaşarttı.. herneyse zaten o tür insanları kandırma politikası güderek yazılan mesajların hangileri olduğunu insanlar biliyor, bilen biriyse ürünün dedikleri kadar iyi olmadığını yazıyor ve zaten diğer bilenlerin de iyi değil demesiyle ürünün ne olduğu anlaşılıyor. onlar belki reklam amaçlı yapmış olsalar bile ürünün detaylı incelemesini ister istemez birileri yapıp o topicte yazıyor ve ürünün gerçekte alınabilecek birşey mi olduğuna diğer kullanıcılar karar veriyor

2. çalışanları savunmaya yönelik msj attığımı gördün mü hiç?? ben görmedim, farklı dili mi konuşuyoruz??

3. tek bir mesaj okuyup da notebook alan birine hayatım boyunca rastlamadım :) yani birinin bi sözüyle yanlış yönlendirilen birinin olabileceğini sanmıyorum. burda her bir modelle ilgili en az 100 post atılıyor.. ee adam o kadar para vercek üşenmesin de okusun bu postları. yapılan test sonuçlarına baksın, forumda yazıyor zaten alan arkadaşlar.. biraz ilgili olmak lazım konulara, ve biraz da saf olmamak

• yanlış anlamışsın,üstelik forma yeni girmiş biris sadece foruma bakarak notebook alıyorsa o onun hatası,ben veya benim gibi sakin düşünen pek çok kişi zaten o insanları görüyor,tepkini anlıyor ama konuşmalarımızda daha dikkatli olmalıyız.Baksana sana destek verdiğim halde bana ne diyorsun.İnsanlarla konuşmasını bile bilmiyoruz ben de sen de o pcdepocular da.Yani ben sana haklısın süpersin desem yani sadece seninle aynı fikirde mi olsam benim söylediklerime hak vereceksin.Neyse konu dağılmasın demem o ki ben görüyorum kimin ne olduğunu kendimce sen merak etme gören çok insan da var.Ama şundan da emin ol foruma yeni girmiş biri sadece bunlara bakarak karar veriyorsa o insan hakkında ne sen ne ben bişey yapabilirim.Tabi ki insanları biliçlendirmek lazım ama daha dikkatli.Ha bu arada haklısın dedim zaten sadece pcdepo değil pekçok firma var.Forum yöneticileri de belki sevmiyor belki onlar da firma temsilcisi ama forum özgür buna da ne sen ne ben karışabiliriz.Tepkisiz olma olayına da katılmıyorum.Ama beni suçlayamazsın da beni ve fikirlerimi tanımadan bunu yapamazsın lütfen.Zaten pcdepo vs. arkadaşlar bellidir merak etme sen.Tekrar söylüyorum haklısın ama dikkat etmezsen etmezsek arada insanlar kaynar.Benim anlatmak istediğim sen haksızsın veya onlar değil herkes görmek istediğine inanır veya inanmaz bu kadar.bu senin yazdıklarını eleştirmek için değil bu tüm bu tartışmayla ilgili fikirlerim.Sanırım uzlaştık.

• quote:

Orjinalden alıntı: tbt

yanlış anlamışsın,üstelik forma yeni girmiş biris sadece foruma bakarak notebook alıyorsa o onun hatası,ben veya benim gibi sakin düşünen pek çok kişi zaten o insanları görüyor,tepkini anlıyor ama konuşmalarımızda daha dikkatli olmalıyız.Baksana sana destek verdiğim halde bana ne diyorsun.İnsanlarla konuşmasını bile bilmiyoruz ben de sen de o pcdepocular da.Yani ben sana haklısın süpersin desem yani sadece seninle aynı fikirde mi olsam benim söylediklerime hak vereceksin.Neyse konu dağılmasın demem o ki ben görüyorum kimin ne olduğunu kendimce sen merak etme gören çok insan da var.Ama şundan da emin ol foruma yeni girmiş biri sadece bunlara bakarak karar veriyorsa o insan hakkında ne sen ne ben bişey yapabilirim.Tabi ki insanları biliçlendirmek lazım ama daha dikkatli.Ha bu arada haklısın dedim zaten sadece pcdepo değil pekçok firma var.Forum yöneticileri de belki sevmiyor belki onlar da firma temsilcisi ama forum özgür buna da ne sen ne ben karışabiliriz.Tepkisiz olma olayına da katılmıyorum.Ama beni suçlayamazsın da beni ve fikirlerimi tanımadan bunu yapamazsın lütfen.Zaten pcdepo vs. arkadaşlar bellidir merak etme sen.Tekrar söylüyorum haklısın ama dikkat etmezsen etmezsek arada insanlar kaynar.Benim anlatmak istediğim sen haksızsın veya onlar değil herkes görmek istediğine inanır veya inanmaz bu kadar.bu senin yazdıklarını eleştirmek için değil bu tüm bu tartışmayla ilgili fikirlerim.Sanırım uzlaştık.

saol ya sonunda anlatmak istediklerimi birileri anlamış ben insanlara yargısız infaz yapılmasına karşıyım. sanki darağacına götürür gibi liste yapılmış şunlar pcdepocu diye.. (konuda pcdepo değil başka bir firma olsa da aynı tepkiyi verirdim Kİ DAHA ÖNCEDEN VERDIM İSTERSEN POSTLARIMI AÇ BAK) ben bu topici okumadan benim adım geçmiş. benim ne suçum var şimdi bunda? niye bana bu kadar tepki verdiğimi sordun 3-4 post önce; işte söyliiim!!!! adımın geçmesi beni rahatsız etti kardeşim anlamıyormusun!?!?!? rahatsız oldum, kimsenin de beni böyle bir konuda rahatsız etmeye hakkı yok değil mi?? bu benim en doğal hakkımdır. saygı duyun biraz

• Veysel arkadaşım kutunun atılma olayını biliyorum çünkü telefon görüşmesi gerçekleştiği sırada v2045 i iade ettikten sonra (kitlenme we restart sorunu yaşıyordu, pcdepo iade etmeyin değişelim isterseniz dedi ama fs teknik servisinin yetersizliği we bana verdiği cewaplar yüzünden "bu bilgisayarlar oyun için üretilmemiştir" FS den soğudum, yanlış anlamayın v2045 gayet güzel bir alet, çıkan sorunlar benim şansızlığım diye düşünüyorum) bi kaç gün düşünmüş ve başka bir dizüstü almak için orada bulunuyordum. Hatta günlerden pazartesi ve saat 10.30-11.30 arasıydı, yeni laptopumu alıp 12.30 da bitirme hocamın yanına gidecektim. Yani çalışan falan değil bitirme ödewim için gerekli olan weri tabanı taramalarını stabil bir şekilde yapabilmek için laptop almış bir son kullanıcıyım.

Bir başka konu sorun fan sesi değil fanın 10 saniyede bir devreye girip 4-5 saniye kadar çalışması ve susup tekrar devreye girmesiydi. fs v2045 ile acertm4104 arasında ikilimde kalan arkadaşlara belki faydalı olur diye açtığım topikte belirttiğim üzere v2045 in fanı son derece sessiz. fan ses seviyesini toshiba ve acer ı referans alarak sölüyorum.

Açtığın diğer topikte, başımdan geçen olayları anlatma nedenim seni yalancılıkla suçlamak weya çamur atmak weya "hayır kesilikle pcdepo böle bir şey yapmaz" olayı değil. Senin mesajın sonunda başından geçen olay sonucu "pcdepodan uzak durun" şeklindeki açıklaman.

Senin başından olumsuz bir şey geçmiş we onu güzel bir şekilde belirtmişsin, bnm başımdan ise olumlu şeyler, bana güven weren şeyler geçmiş we onları açıklamışım. Ama hiç bir zamanda gidip "arkadaşlar kesin gidip pcdepodan alın gibi" bir açıklamam yok. Kötü deneyimlere sahip olan kişilerinde bir olaya bağlı kalarak kesin yargılara warma taraftarı değilim.

Herkes buraya "ki yeri burası değil" başından geçen olumlu weya olumsuz olayları yazar, bunu okuyan arkadaşlar da kendilerince bi sonuca warırlar. Buraya yorum yazan kişiler arasında o veya bu şirketin çalışanları varmıdır, elbette wardır, olmasıda doğalır çünkü gayet fazla üyesi olan bir site.

Ama senin çıkıpta senin yaşadığın deneyimlerin zıttını yaşayan insanlara "ahanda bu pcdepo çalışanı, ahanda işkembeden sallıyor" gibi deyimler kullanman pek doğru değil. Tamam bana inanmaya bilirsin, inanmakta zorunda değilsin ama bunu güzel bir şekilde ifade edebilirsin. Bu konuyla ilgili olarak bana karşılık attığın ilk mesajda oldğu gibi.

Ama ısrarla diyorsan ki arkadaş sen pcdepo çalışanısın, bende "ah sende teknosa, pcgold falan filan çalışanısın" diye senin tabirinle işkembeden sallayabilirdim ama bunu doğru bulmuyorum.

Burada son kullanıcılar olarak birbirimize "sen şusun bu şu" yakıştırmaları yapmak yerine birbirimize destek çıkmalıyız. Bizler firmaları war eden kişileriz, kalite çıtılarını yükseltmek bizim elimizde, tek başımıza bunu yapamasakta bir araya geldiğimizde kazanan bizler oluruz.

Konuyla ilgili mesajlarda pcdepo yu tawsiye etmemin nedeni "kendi yaşadığım deneyimler ve arkadaşlarımın yaşadığı deneyimler" üzerine pcdepo nun bu çıtayı diğer firmalara göre daha yüksekte tuttuğuna inandığım içindir. Yüksek bedeller ödedikten sonra aldığımız bu aletleri gönül rahatlığı ile kullanabilmek en doğal hakkımız, ben şahsen çok rahatım çünkü pcdepo gerek güveni bana wermiş durumda we diğer insanlarında faydalanmasını isterim. Senin anlattığın olaylara inanma weya inanmama gibi bir durumum yok. ÇÜNKÜ ŞU ANA KADAR YAZDIĞIM TÜM YAZILAR KENDİ YAĞADIĞIM OLAYLARIN SONUCUDUR. Farklı insanlar farklı şeyler yaşamış olabilir.

Ah bugün orası yarın başka bir yer, kim çıtayı en yüksekte tutuyor, kim sattığı malın arkasında duruyorsa (YİNE KENDİ DENEYİMLERİM ÇERÇEVESİNDE) ben onun yanında olurum we başka insanlarında faydalanmasını isterim.

Fazla uzattım kusura bakmayın, sonuna kadar okuyabilmiş arkadaşlara teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: SpeCTRuM

Var ama bu tiplerden.

Geçen gün arkadaşımın notebook'unun bozulması ile ilgili sorunu anlatıyorum. Biri hemen cevap atıyor, yok iki defa değiştirmişler de sorgusuz sualsiz, yok sizin arkadaş kutusunu atan arkadaşmıymış da. Bu kadarını biliyor ama benim PCDepo ile ilgim yok deniyor, ne güzel. O kutu olayını da gerekli topikte yazacağım zaten.

PCDepo'nun sadece lafta var olduğunu, satarken iyi niyetli olduklarını görmüş biriyim, bire bir. Kalkıp bana fan sesinden rahatsız olan arkadaşın bilgisayarını değiştirmişler hikayesi yapılmasın, kusura bakmasınlar ya farklı yerden bahsediyoruz, ya da birileri doğruyu söylemiyor. Fan sesinden rahatsız olan arkadaşı memnun etmek için notebook değiştiren firma, 10. günde ekranın yarısı yanan (ya da her ne halt olduysa) notebooku değiştiremiyor her nedense. Yüzleşmek isteyen varsa buyursun, telefonumu, veririm gelmek isteyen varsa da gelir görüşürüz firmayla.

İşkembeden atması kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanaga -- 29 Ekim 2005, 3:02:29 >

• gerçekten insanların objektif olabileceğini gösteren güzel bi yazıydı osmanağa tşk. bugün sana iyi davranan bir şirket yetkilisi bir başkasına aynı şekilde davranmamış olabilir. yani her şirket %100 mükemmeldir diye birşey olamaz. ürün sattığı insanların %90i memnundur ya da %70i - %60ı memnundur diyebiliriz. bu bağlamda senin de spectrumun da yaptığı yorumları okuyup hatta başka insanların da düşüncelerini okuyup ona göre karar vermek lazım. tbtnin ve senin de dediğin gibi birilerinin fikirlerine katılmıyorsak "sen şucusun, sen bu şirket çalışanısın" demek ÇOK AYIP.. en azından biz bu hatayı yapmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.