Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PCH 1004 PS VITA VERSİYON 3.74 Satın Al 11 Ağustos 2022 21:02 1 1 PCH 1004 PS VITA VERSİYON 3.74 Selamlar DH ailesi,Uzun zamandır kullanmaya vakit bulamadığım vitayı satıyorum. Cihaz 3.74 olup henkaku yükleme yapılabilir.Daha öncesinde mevcuttu fakat oğlum bazı dosyaları sildiği için tekrar yükleme fırsatı bulamadım. cihazın çalışmaya herhangi bir özelliği veya donanımı yok. Gerek dokunmatik gerekse slotlar iyi durumda. Yanında 4gb vita hafıza kartı, 32 gb sd card, vita to sd kart dönüştürücü ve little devians oyununu vereceğim. cihaz şarj aleti ile verilecektir. Kutu vs mevcut değil.Ürün diğer elektronik eşyalar ile aynı çekmecede kaldığından dolayı gerek ekranda gerekse gövdede çizikleri mevcut. Kozmetik olarak 5.5/10 diyebilirim. Bu yüzden fiyatı muadillerine göre uygun tuttum. Adana içi elden teslim, diğer şehirlere eft/havale sonrası kargolayabilirim. İyi alışverişler Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık astrobot ps5 pri hesap [SATILDI] Hp Victus 15 Oyuncu bilgisayarı rtx 4050 [SATILDI] Ghostrunner 2 sec hak referans ilanı PCH 1004 PS VITA VERSİYON 3.74