Arkadaşlar 1 haftadır kafama takılıyor, bu yüzden sistem toplayamadım. 9600gt ekran kartı almak istiyorum, forumda herkes bu tip kartların yanına P35 serisini koymuş , ama bunlar PCI express 2.0 destekliyormu desteklemiyormu. desteklemiyorsa X38 alcaz mecburen.. Bi yerde destekliyor diyolar(P35 DS3Rnin incelemesindede desteklediği belirtilmiş) bi yerde desteklemiyor demişler. Lütfen benim gibi arada kalanları bilgilendirin.(mümkünse kaynak göstererek)
aralarında bir kaç fps fark var ama bu fark ilerde açılırmı yani yeni ekran kartlarıyla orası muamma
PCI 2,0 DESTEĞİ, ŞU ANDA ELİMİZDEKİ EKRAN KARTLARINDA, PRATİKTE HİÇBİR GETİRİSİ OLMAMAKTADIR... EKRAN KARTLARI 8X VE HATTA 4X HIZINDA BİLE DOYGUNLUĞA ULAŞMAKTA ZATEN. NORMAL 16X YETMEKTE HATTA ARTMAKTA.... http://www.thgtr.com/graphic/20080427/pci_express_2.0_incelemesi-10.html TOMSHARWARE DE BU AYRINTILI İNCELENMİŞ... BAŞTAN SONA OKUYUN...
2.0 ın sadece şuanlaık yüzde 10 getirisini gördük test ler yaptık ama inşallah ii günler ilerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme