|
PCIe 5.0 ile 14000MBps hızlara erişildi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel haber, daha da artar bu zamanla. Artık PCIe 5.0 anakartlar görmek istiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 24 Eylül 2021; 16:41:05 >
-
+ DDR5
-
Artık teknoloji çok kısa sürede değişiyor. Ayak uydurmakta zorlanıyoruz. ( ben hiçbir zaman ayak uyduramadım zaten )
-
Nasıl soğutacaksınız acaba bunları
-
Bizim sunucular inşallah geçer. PCIe 3.0 NVMe ler ile OVH yavaşlık yaşıyor.
-
o değilde çok uzak olmayan bir zamanda ssd lerin yüksek hızı nedeniyle ram bellek ortadan kalkabilir, se bu bence iyi de olur
-
Ssdlerr 1750 mhz ram hizina yetişti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2023 den önce evlere gelmez
-
Bu teknolojiyi de peşinden yetişemedipğimiz kapitalist %10 artışla her yıl yenilemek zorunda kaldığımız Intel pazarlamasına çevirmezler umarım. Bant genişliği güzel şey evet ama bunu kullanabilen teknolojilere ihtiyaç var. Bakıp görelim
-
Bant genişliğinin çok bir artısı şu an için son kullanıcı tarafına yaramaz. tbw değerleri halen düşük. dram, slc cache olmadan ssd'ler sürünüyorlar. slc, mlc ssd lere de ulaşmak son kullanıcı için neredeyse imkansız. Enterprise pazarda bile bi ton para istiyorlar. Yüksek kapasiteli bir ssd fiyatı, gold işlemci fiyatını geçiyor. Bu durumda da bu bant genişlikleri pci 3.0 dan sonra kullanıcı için bir şey ifade etmiyor bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRun
2023 den önce evlere gelmezZaten bu ekonomiyle bizim evlere 2030'dan önce gelmez gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ddr5 anakartlar pci 5.0 ile gelse iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Intel'in AMD'nin önündeyim demek için 3-4 sene sonra sürmesi gereken arabirimi erkenden çıkardı. PCIE 3.0 bile gayet yeterliyken 4.0a geçtik. Daha 4.0 çıkalı 2 sene oldu olmadı üstüne 5.0 geldi. Bu neyin acelesi? Satış mı? Pazarlama mı? Para kazanma hırsı mı? 5.0 ile gelen SSD'leri kimler alabilecek daha 4.0 olanlara bile fiyat yüzünden erişmek zorken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orodruin -- 25 Eylül 2021; 09:18:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONEaslında ben am5 i bekliyorum. İlk çıkan seride ddr5 ve pcie5 yok ama intel alıp devamlı anakart değiştirmek istemiyorum.
-
Bilgisayarı oyun ve multimedya için kullanan kesim için pcle 3 m2 ssdler fazla fazla yeterli. 4-5 israf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 25 Eylül 2021; 12:13:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Intel, 12. nesil Alder Lake 5.0 geliyor zaten.
-
yeni anakartlar yeni chipsetlerrrrr
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nasıl soğutacaksınız acaba bunları |
Intel'in AMD'nin önündeyim demek için 3-4 sene sonra sürmesi gereken arabirimi erkenden çıkardı. PCIE 3.0 bile gayet yeterliyken 4.0a geçtik. Daha 4.0 çıkalı 2 sene oldu olmadı üstüne 5.0 geldi. Bu neyin acelesi? Satış mı? Pazarlama mı? Para kazanma hırsı mı? 5.0 ile gelen SSD'leri kimler alabilecek daha 4.0 olanlara bile fiyat yüzünden erişmek zorken.
|
Zaten bu ekonomiyle bizim evlere 2030'dan önce gelmez gibi |
Benzer içerikler
- türk telekom hat iptali e-devlet
- instagram takip isteği attıklarım
- gizli story izleme
- whatsapp mesaj düzenleme
- instagram aktiflik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X