Şimdi Ara

PCM, Dolby Digital, DTS ve bunların HD leri karmaşası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabre den önce de elli tane terane geliyor basına ses dosyalarının. Sabre son durak

Bu kodları donanım sanki her cihazda tek model

Analog a çeviren zaten belli de kodu cozen ayni mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 26 Mayıs 2017; 17:43:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zip li dosyayi winrar veya winzip ile acmak farkli mi

Eger avr pcm isleyemiyorsa fark olacaktir ancak cogu avr pcm dosyayida isler zaten

Ondan fark olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozes -- 26 Mayıs 2017; 17:55:59 >
  • Arkadaşlar ses kalitesi açısından hdmı ses çıkışını ister pcm ister bitstream olarak ayarlayın bir önemi yok pcm olarak seçerseniz dolby true hd dts hd ses kayıtları çözülmüş olacak amfi herhangi bir çözme işlemi yapmadan hoparlöre iletecektir bitstream olarak secersenizde dolby ve dts kod çözme işlemi yapılmaz kodu amfi çözer sinyale bağlı olarakta dts dolby vb görüntülenir sony s790 bluray oynatıcıdan iki seçeneğide denedim hiçbir fark yok canınız hangisini istiyorsa onu seçin
  • Ben Dts x yada atmos görmeden izlerken

film hep eksik gibi konsantrem bozuluyor

İnsan bu ya takılıyor bunlara

Ses ayni bile olsa

• Merhabalar ses olayinda bilgim yok yeni cikacak sony st5000 atmos soundbar almayi dusunuyorum fakat ozelliklerinde 24/96 khz yaziyor 192khz i desteklemiyor dolby/dts tum formatlar icin bi eksiklik olabilir mi yani 192 khz desteklememesi herhangi bir kayip olur mu ses kalitesi dd+ destekleyememe gibi vb? ( dts destegi daha sonradan gelecekmis yurtdisi forumlar ve incelemelerde biyle soyluyolar)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.