Şimdi Ara

pda kullanılmış çıktı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün O2 marka yeni bir pda edindim. Sıfır olarak konuşmuştum, ancak üzerindeki naylonuna ve açılmamış cd sine kadar tamam olmasına rağmen (yalnızca faststart kılavuzu eksik orijinal paketten) içinden avustralyadan bir kıza ait bilgiler çıktı, kontakt listesi, aranan numaralar, mesajlar vs.

Satıcıyla konuşmadan önce sizlerden fikir almak istedim. Bu cihazlar operatörden dağıtıldığından dolayı dışarıda da tamamen sıfır olarak satın alınamıyor, öncelikle mutlaka operatör üyelerinin ellerinden geçiyor olabilir mi? Eğer öyle ise satıcıyla bu konuyu tartışmamayı düşünüyorum.

• Satıcı aleti ebay'den almış olabilir, yani sonuçta az kullanılmıştır falan diye satmıştır ve içindeki bilgilerini silmeyi unutmuştur. içinden çıkan bilgilerden kızın adını falan bulabiliyorsan google'da/ebay'de aratıp kim olduğunu bulabilir, soğrudan o kişiye sorabilirsin...
    aynısı benim başıma gelmişti, ta 2002'de bir cliè aldım kadıköyden, adam sıfır dedi ama içinden 2-3 tane telefon numarası çıktı, sonra adam ebay'den getirttiğini söyledi. ben de biraz vızıldayınca 50 milyon indirim yapmıştı.
  • Tartısmaya gerek yok

bu Ürünler yurt dısında anlasmalı olarak alınıyor sayet alan kısı belkı bı gun kullanımıs olabılır

kendı pc siyle sync yaptıysada butun bilgiler gecmistir vede satıcının bile haberi yoktur eger olsa zaten aletin en kotu pilini cıkartım hafızaasını temizlerdi.. nerden aldıgını da ogrenebilirsem daha guzel de yardımcı olurum saygılar
  • Selam,

Aslında onu merak ediyordum. Yani anlaşmalı almanın dışında doğrudan ücreti ile de dışarıdan almak mümkün değil midir? Her halikarda anlaşmalı olarak alan birinden temin edilmek durumunda ise, zaten piyasada sıfırı bulunamaz demektir, bu da satıcıyı bir nebze temize çıkarır, fakat öyle de olsa alınırken sıfır olduğu söylenmemeli bu durumda. Şimdi aklıma geldi, call timer lara baktım, 529 aramada 1408 dakika konuşulmuş görünüyor. Arama listesindeki aramalar 2005 den 2006 ya kadar gidiyor, fakat 1. aydan 4. aya kadar var, yani muhtemelen bir ara yıl hanesi şaşmış..

Telefon sahibinin numarası kayıtlı, fakat ülke kodu yok, ayarlı zaman diliminde singapur da bulunuyor ve kontakt listesinde singapur kodu +65 de var. Ve 8 haneli telefon numaraları da uyuyor. Fakat +65******** şeklinde numarayı yazarak mesaj atmayı denediysem de gitmedi, turkcell ile ilgili bir sorun olabilir.
  • arkadasım alet temizse ve 1000-1200 ytl arası aldıysan ve gercekten ksayıtlı ise hiç soru cıkarma

eger kullıldığına dair bilgilerden fazlası varsa ne bileyim kucuk bır cızı falan iade et

en azından satıcıyl konus ya cihazı geri alsın yada sana bir miktar geri odeme yapsın

100-200ytl iyi bir geri odeme olur.

bu arada

o2 firmasından anlasmalı telefon satın alan illa kullanacak diye bir sey yok

anlasmalı olarak alır, anlasmalar telefon icin değil telefon numarası icindir

belli bir miktar konusma ucreti odemeyi taahut edersin o2 firmasıda sana bu telefonu o kadar ucuza satar,

yani konusmayı illa bu telefonla yapcan gibi bir sart yok.

o2 firması ile anlasmayı yaptıktan sonra telefonu ve konusmayı alırsın telefonu hic konusmadan satarsın konusmayıda baska telefonla yaparsın.
  • Teşekkürler.
    Benim düşündüğüm de zaten bir miktar geri ödeme yapılması, veya en azından pilinin sıfırlanması.
    1.400 üzerine geldi, üzerine bellek kartı ve banka masraflarıyla bir hayli yükseldi. kayıt olayını faturayı aldıktan sonra telekoma başvurup kendim yapabiliyorum diye biliyorum, bir sorun çıkmayacağını umuyorum.
  • senin basın baya ağrıyacak,
    kayıt işini faturayı aldıktan sonra yapamazsın

telefon turkiyeye geldiği zaman yapabilirsin,

telefon posta yolu ile turkiyeye geldiği zaman
    veya gumrukten girerken kayıt yapılabilir

daha sonra faturası budur, diyip gumruğe goturursen kayıt etmezler,

kayıtla ilgili baska bir baslık acmıstım orada hersey ayrıntılı olarak yazılmaktadır.

orayı incelersen gorursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlaşmalı almanın dışında doğrudan ücreti ile de dışarıdan almak mümkün değil midir?

Mümkündür.Unlocked olarak alinirsa,ürün sıfır demektir..Bence sen git,ciddi biçimde itiraz et.sonuçta satici ürünü satarken sana soylemesi lazimdi.

Ben hp6315 aldim.unlocked seklinde.Aleti kayitda yaptirmadim.1,5 aydir kullaniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.