Şimdi Ara

PDA-Smartphone Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son günlerde oynadığım oyunu kısıp oyun içi eşyalarımı satmam dolayısıyla elime bir miktar para geçti bende bu SmartPhone ve PDA işine merak saldım.
    Şu an elimde Nokia 3500C var ki vasat ve max 550 YTL bütçem var.
    Beni en az 2-3 yıl götürecek bir cihaz almak istiyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır araştırıp geziyorum. Şu an için 3 cihaz da takılı kaldım ileri gidemiyorum.

1 si Gsmart i300

Fiyat olarak teknosada 490 YTL
    Özellikler ve teknosa sayfa linki için burayı kullanabilirsiniz.
    Bu telefonu fazla araştıramadım fakat şu an için tek probleminin pil süresi olduğu söyleniyor. E elimde nokia 3500c 2 gün gidiyor bana çok fazla müzik dinliyorum telefondan buda aynı şekilde gider diye düşünüyorum. Yani pil benim için fazla bir sorun yapmayacak.
    Ayrıca asıl olarak PDA lar cazip geliyor fakat dediğim gibi emin değilim =)

2. si HP iPAQ 514

Fiyat olarak hepsiburada.com'da 390 YTL
    sayfa linki
    Bu telefon gayet güzel hatta ilk bunu almayı planlıyordum fakat gelen telefonların bataryalarında problem olabiliyormuş. Ayrıca ekranının küçük olması beni fazlasıyla tereddütte bıraktı. Hatta sırf ekran yüzünden vazgeçme noktasındayım diyebilirim.

3. sü Toshiba g500

Fiyat olarak hepsiburada.com da 475 YTL
    sayfa linki
    Aslında hp den sonra bunu ilk gördüğümde tamam alıyorum demiştim fakat yorumlarına baktım bir sürü yazılımsal problem yaşayanlar varmış, wi-fi de sıkıntı varmış fazla iyi çekmiyormuş ve bir anda U dönüşü yaptım...

Şimdi gündemde bu 3 telefon var... Asus p535 süper diyorlar fakat param yetmiyor maalesef. Beklemeye kalksam dayanamam parayı çarçur eder yerim...

i300 e 400 YTL verip almalımıyım veya hp ipaq bana yetermi yoksa hepsini bırakıp g500 mü almalıyım.
    WM tabanlı ilk telefon olacak. Ve smartphone-pda dünyasına ilk defa giriyorum bu yüzden bilgi eksikliğim olabilir :)
    İyi günler.

• bu arada i300 stokta yokmuş yeni gördüm
  • i300 teknosada var siparişi verdim dün elime geçti cihaz ama sitede stokta yok mağzaya sipariş vermelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

i300 teknosada var siparişi verdim dün elime geçti cihaz ama sitede stokta yok mağzaya sipariş vermelisin

Peki memnunmusun
  • ankaradaysanız sizi aldığım teknosaya yönlendireyim yada telefon edecem teknosaya bişey soracam o arada sizide söleyim isterseniz i300 diğer saydıklarınızdan çok daha üstün bi cihaz gps dokunmatik ekran wriless filan tam takım
  • Maalesef Elazığdayım. Birazdan buradaki teknosaya gidip sormayı düşünüyorum. İnşallah halledebilirim :(
  • alıesın merak etme beni örnek ver ellerinde yoktu getirdiler yanlız haberin olsun bataryası diğerlerine göre biraz daha az gider ama önemli bi durum değil g smart i300 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2nci ve 3ncü seçenekleriniz smartphone'dur. Telefon özellikleri ppc'ye (i300'e) göre daha kullanışlıdır. Ancak teknik özellik olarak gerek uygulamaların kalitesi ve çeşitliliği, gerekse ppc'ye has özellikler bakımından i300 diğer tercihlerinize göre üstünlük gösterir.
  • Maalesef getirttiremiyoruz dediler.
    Olayı anlattım mırın kırın etti...
  • asus p526 overclock la baya hızlı oluo, cok sık bi ppc, wifi si yok sadece, gps super calisio.. ben cok memnunum ayrica 8gb a kadar kart destegi var (patch ile).
  • p526 da wifi yok büyük kayıp onun yertine 525 daha iyi gps çok önemli değil ama ikiside olsun dersen i300 derim başka bişey demem
  • ankarayı aradığımda bi söleyim onlara yada teknosa sitesinden armada 2. teknosa telefonunu al sende görüş izzet bey almış bende alacam de parayı onlara havale et yada krde kartınla onlardan çektirmeyi dene ups diye bi kargo var 1 günde eline geçer telefon
  • Nasıl yani anlayamadım.
    "teknosa sitesinden armada 2. teknosa telefonunu al"
    şu kısmı :)
  • TEKNOSA.COM A GİR ALTTARAFTA MAĞZALAR BÖLÜMÜ VAR ORAYA GİR ORDA İKİNCİ SAYFADA ARMADA 2 VAR ARMADA 1 DEĞİL ARMADA İKİ
  • ŞUAN MAĞZALAR KISMI BKIMDAYMIŞ 0312 212 19 50 İDİ GALİBA EMİN DEĞİLİM BAKIM BİTİNCE TEKNOSA COM DAN ÖĞREN TEKNOSA COM AÇIK AMA MAĞZALART BÖLÜMÜ BAKIMA GİRMİŞ TELEFONU AL ARA BENİ ÖRNEK VER İZZET DİYE Bİ ARKADAŞ BURDAN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE G SAMART İ300 SİPARİŞ EDİP ALMIŞ DE TAVSİYE ETTİ DE GETİRİRLER SANA ELLERİNDE YOKTU AMA YARDIMCI OLDULAR BANA GETİRDİLER AKŞAM UPS KARGOYA VERDİLER ANKARADAN YOZGATA SABAH ELİME GEÇTİ ELAZIĞ UZAK AMA 1,5 GÜNDE ELİNE GEÇER AMA UPS KARGOYA VERSİNLER UNUTMA ADAMLAR FIRTINA GİBİ ACELE DİYEDE RİCA ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krtzyn -- 22 Mart 2008; 18:31:56 >
  • 444 55 99 NUMARALI MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON HATTINI ARAYIP ANKARA ARMADA 2. TEKNOSA TELEFONUNU ALABİLİRSİN 19 50 İLE BİTİYORDU TELEFON
  • 0312 319 15 50 dedi bana yanlış numaraymış
    19 50 de öyle. Nasıl iş anlamadım..
  • istediklerini tam karşılarmı bilmem ama yaz aylarında kullanılacak bence en iyi smartpone............benq e72

not(forumdan bir arkadaş almış inceleme yapmasını bekliyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 22 Mart 2008; 22:32:15 >
  • Telefon olarak sık kullanacaksanız SP daha kullanışlı derim. iPAQ514 ün sıfırı 300 YTL falan. PPC daha pro bir cihaz. İşinize de yarayacaksa elbette bir PPC almak daha da iyi
  • şimdilik Toshiba g500 alayım diyorum. Ne dersiniz_?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.