Şimdi Ara

PDA tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa kısa yazıyorum bütçem 800 tl ye kadar. Anroid istiyorum. Xperia neo v ve htc desire z arasında kaldım bi türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım bu fiyata önerebileceğiniz başka telefonlar var mı şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

• Beyler xperia neo v'e daha sıcak bakmaya başladım ne diyorsunuz? bu fiyata başka telefonlar var mı sıfır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoNGBoLT

Beyler xperia neo v'e daha sıcak bakmaya başladım ne diyorsunuz? bu fiyata başka telefonlar var mı sıfır ?

desire z yi salla gitsin , neo v fiyat performans olarak oldukça iyidir
  • quote:

Beyler xperia neo v'e daha sıcak bakmaya başladım ne diyorsunuz? bu fiyata başka telefonlar var mı sıfır ?

hocam neo v bu fiyatta en performanslı ürün. Ekran boyutunu önemsemezseniz (3.2inc) live with walkman de fiyatına göre oldukça performanslıdır.
    ayrıca biraz daha yukarı fiyata LG optimus black e de bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

hocam neo v bu fiyatta en performanslı ürün. Ekran boyutunu önemsemezseniz (3.2inc) live with walkman de fiyatına göre oldukça performanslıdır.

live with walkman dediğiniz tam olarak nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

live with walkman dediğiniz tam olarak nedir ?

sony ericsson live with walkman oluyor

• Beyler cihazı aldım (sony ericson neo v) 3-4 gün oldu bayağı memnunum sadece bu uygulama kapatma menüsü olmaması eksik yanı onun dışında her şeyiyle mükemmel kamerası vs. Bu bahsettiğim olayın ise ics nin(android 4.0.3'ün) çıkması ile düzeltileceği söyleniyor. Tahminen mart sonu diyorlar. O zamana kadarda advanced task killer kullanacağım bişiy daha sormak için bu mesajı yazdım 16gb lık kart taksam telefonumda yavaşlama olurmu cevaplarınızı bekliyorum iyi günler.
  • quote:

Beyler cihazı aldım (sony ericson neo v) 3-4 gün oldu bayağı memnunum sadece bu uygulama kapatma menüsü olmaması eksik yanı onun dışında her şeyiyle mükemmel kamerası vs. Bu bahsettiğim olayın ise ics nin(android 4.0.3'ün) çıkması ile düzeltileceği söyleniyor. Tahminen mart sonu diyorlar. O zamana kadarda advanced task killer kullanacağım bişiy daha sormak için bu mesajı yazdım 16gb lık kart taksam telefonumda yavaşlama olurmu cevaplarınızı bekliyorum iyi günler.

Cihaz 32gb a kadar destekliyor, sorun olacağını sanmam. Yalnız kartı daha almadıysanız hızı yüksek bir kart almanızı tavsiye ederim, en azından class 6 gibi. Böylece yavaşlamayacağı gibi karta attığınız verilere daha hızlı ulaşabilirsiniz
  • class4 almayı planlıyordum uyardığınız iyi oldu çok fark olurmu 4 ile 6 arasında ?

Ek:16 gb class 6 neredeyse class 4 un iki katı değermi sizce aradaki farka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNGBoLT -- 11 Ocak 2012; 12:14:47 >
  • quote:

class4 almayı planlıyordum uyardığınız iyi oldu çok fark olurmu 4 ile 6 arasında ?

Ek:16 gb class 6 neredeyse class 4 un iki katı değermi sizce aradaki farka ?

Kullanmadığım için çok yorum yapmam doğru olmayabilir, ana konuda kullanan arkadaşlar daha doğru cevap verebilirler ancak class 4 hafıza kartlarının hızı 4mb/sn class 6lar da 6mb/sn olması lazım. Class 4 de yetebilir, ancak büyük dosyalar atarken hız farkını hissedersiniz, kullanışa zararı veya yararı olur mu bilemiyorum. Kısaca nekadar yüksek class okadar yüksek hız.
    Edit: eğer yurtdışından getirtebilme şansınız var ise yurt dışında çok daha uygun fiyata bulunabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmak -- 11 Ocak 2012; 19:55:38 >

• tamam tamam buldum bi tane class 6 hi level in alıcam onu büyük ihtimal :) teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Hayırlı olsun neo'yu almakla en iyisini yapmışsın
  • Desire z nin işlemcisi 800 mhz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozolsky35

Hayırlı olsun neo'yu almakla en iyisini yapmışsın

Teşekkürler cihazla ilgili değilde işletim sistemiyle yani androidle ilgili tek sıkıntım ios da olduğu gibi uygulamaları kapatamamak onun için advanced task killer kullanıyorum ama belli bi oranda işe yarıyor whatsapp i filan kapatamıyor. Mart sonu gibi xperia serisi için 4.0(ics) güncelleştirmesinin lanse edileceğini duydum sanırım onunla bu işe bi son vereceklermiş. Ne kadar başarılı olucaklar bakalım :)
  • quote:

quote:

Teşekkürler cihazla ilgili değilde işletim sistemiyle yani androidle ilgili tek sıkıntım ios da olduğu gibi uygulamaları kapatamamak onun için advanced task killer kullanıyorum ama belli bi oranda işe yarıyor whatsapp i filan kapatamıyor. Mart sonu gibi xperia serisi için 4.0(ics) güncelleştirmesinin lanse edileceğini duydum sanırım onunla bu işe bi son vereceklermiş. Ne kadar başarılı olucaklar bakalım :)

Çoğu kişi şikayetçi o konudan hocam benim arkadaşlarımın çoğu android kullanıyorlar ve senin gibi şikayetçiler,bende senin gibi 4.0da son verileceğini okumuştum

• quote:

quote:

quote:

Çoğu kişi şikayetçi o konudan hocam benim arkadaşlarımın çoğu android kullanıyorlar ve senin gibi şikayetçiler,bende senin gibi 4.0da son verileceğini okumuştum

İnşallah son verilir gerçi bi yerden buldum androidden kapatmayı ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetlerden kapatılabiliyor ama işte dediğim gibi ios daki gibi çabuk ulaşılabilir ve başarılı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.