Şimdi Ara

pda tavsiyesi istiyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce hiç pda kullanmadım bu sebeple sizlerden tavsiye istiyorum .. istediğim 6 şey var merak etttiğim şu bu pda lardan normal dizüstüde olduğu gibi internete wireless tan bağlanıp internet sitelerine rahatça girebiliyormuyuz download yapabiliyormuyuz ve msn de ki igibi görüntülü konuşabilirmiyiz?? bide nagivasyon olsun istiyorum gps sanırım ve 3g son olarakta gsm özelliği ve dokunmatik olsun... kimi pda larda sadece türkcell hat çalıştırıyomuş o nasıl oluyo anlamadım ?? bazılarında q klavye tuş takımı var sanırım kimisinde yok olmayanlarda yazmamanın zor olacağını ve zaman alacağını düşünüyorum limitim 1 milyar civarı şimdiden tsk ederim cevaplarınız için ??

• Öncelikle hiçbir pda'da laptoplarda olduğu gibi rahatça internette gezinmek mümkün olmuyor basit siteler hariç... İphone ile hızlı geziniliyor diyenler de iphone flash animasyonları açmadığı için o hızlara erişiyor. Gene de evinde açtığın gibi açamazsın bir sayfayı. Pda'da msndeki kamera muhabbeti yapan ben görmedim varsa çıksın söylesin.

Eğer internette gezinmek senin için önemliyse;

1- Ram olarak 128 mb ve üstüne sahip,
    2- Ekran olarak VGA = 480*640 piksel veya en azından WQVGA = 320*480 piksel (ör: Samsung i900 Omnia)
    3- İşlemci olarak geri kalmayacak bir cihaz (520 mhz ve üzeri) olmalı.

Başka yerde 1 milyar civarına bu istediklerini rahatlıkla karşılarsın ama maalesef Türkiye'de fiyatlar sapıtık.
    Ne alırsan al, iyice araştırmadan alma. Ben şimdi sana bir cihaz söyledim diye gidip onu alma sakın. Bu başlık altında çeşitli fikirler olacaktır, bu ürünleri pazarlayanlar da forumda. Fakat tahminim 3 ay içinde önemli modellerde %30-40 arası indirim olacaktır. Eğer çok zengin değilsen bekle ve neyin ne olduğunu iyice öğrendikten sonra kararını ver. 1 milyar verip de beklentini karşılamazsa çok sinirin bozulur.

• Dostum PDA dünyası epey kafa karıştırıcı bir alem öncelikle ne amaçlı kullanılacağına bakar
    pda lar sana laptopta yaptığın tüm işlemlerin (çalışmalarının oyunların müzik video internet email ) aynısını yapma şansı verir ama tabiki bunları küçük bir ekranda yapıyorsun yani internete girdiğinde laptopdaki conforu arama genede işini görür msn olayına gelince ben daha pda da görüntülü chat yapanı görmedim sadece yabancı forumlarda 3G li yeni nesil pda ların ön tarafındaki kamerasını kullanarak görüntülü chat yapmayı sağlayan bazı programlar var benim işime yaramadığı için çokda incelemedim

bunu yapacak piyasada çok marka ve çeşitli pda lar var bazısının wifi si varken gps yok gps olanın ekranı kötü ama son 1 yıldır pdalar da özelikle htc ve asus firması bu konuda durdurak bilmeden habire üretiyorlar olay aynı türkiyedeki otobüzlerin her 3 ayda bir değişmesine benziyor onun

senis istediğin işlveleri yapacak bir pda piyasada yaklaşık 1000 ile 1500 tl arasında geziniyor fiyatlar kurdan dolayı bayağı bir yükseldi eğer vaktin varsa beklerim dersen martta kadar bekle fiyatlar otursun ozaman isteğin özeliklere sahip bir pda yı uygun fiyata alırsınyok beklemiyeceğim dersen ve 800 tl civarında uygun fiyatlı satılan asus 535 tavsiye ederim ben kullanmadım ama epey bilgim var 535 hakında
    eğer daha iyi birşey alıcam dersen ozaman en az 1250 tl ye htc nin pda ları var gayet şık ve paranın hakkını verir

ama almadan önce iyice araştır tüm markaların pda larına bak bu iş birde zevk meselesidir kimisi bmw yi kimis mercedesi tutar bana sorarsan audidir:)
    onun için iyice araştır arkadaşın dediği gibi 1000 tl den fazla para veripde sinir olmakta var

• BENIM TAVSIYEM HTC
    DIAMOND VEYA SON HD MODEli ben htc touch cruise kullaniyorum
    internet 10 uzerinden 6eder
    videolari oynatman icin flv dosyasi yuklemen gerek
    micro sd kartim su anda 8gb tomtom7 avrupa+tr yuklu
    model htc curise ama romu diamond hard spl dosyasiyla surum yukseltiyorsun ilk aldigimda wm5 ti simdi son surum wm6.1 kulanniyorum
    ekrendaki koruma bantini cikarirsan benim gibi cizik ekran kullanirsin
    youtube+flash dosyalari mesenger 3g opera9.5 mobile vinzip vin media telefonun icinde yuklu
    lg520 tutulmadi
    prada dan sonra cikti
    samsung modellerinde turkce dil mevcut
    amam
    htc de tr romu yukleyebilirsin
    benden bu kadar htc de yardimci olacak linkleri veririm eger istersen ama
    ingilizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.