Şimdi Ara

PDF ÜZERİNDE SAYDAM YAZI YAZMA-ilgilenirseniz sevinirim-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelile konuyu doğru bölüme acmısımdır umarım..

Giresun üniversitesi 4. sınfım ve okulum bitti artık..geçmiş dönemlerdeki ders notlarını toplayıp fotokopiciden pdf olarak alıp siteme koymak istiyorum,burda asıl yapmak istediğim şey ise pdf sayfalarının üzerinde sitenin ismini saydam olarak yazmak ve kolayca kaldırılmasını engellemek.bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

arka plana koymak istediğim bu tür bişi

PDF ÜZERİNDE SAYDAM YAZI YAZMA-ilgilenirseniz sevinirim-

• quote:

Orijinalden alıntı: SonerimSoner

http://help.adobe.com/tr_TR/acrobat/using/WS24F8FCD1-9473-4adf-8FB2-349A1E62795F.w.html

bunu biliyorum ama bunun silinmesi cok kolay , indiren kişi yaptıgım seyi kolayca silememeli
  • nitropdf varken pdf için hiçbirşey zor değil. aaa bak bu kaldırılmıyo dediğin pdf varsa pm at linki bakayım (:
  • quote:

nitropdf varken pdf için hiçbirşey zor değil. aaa bak bu kaldırılmıyo dediğin pdf varsa pm at linki bakayım (:

http://s3.dosya.tc/server6/mDbY21/deneme.pdf.html

en azından cok basit bişi olmasın istiyorum :)
  • resimlerede ekledin mi o yazıyı @edit bnce resim olarak ekleyip pdf yapsan daha iyi olur öyle olursa resim olarak sayfaları görür kaldırılmaz. photoshoptan fln ypblrsn bence
    http://sharesend.com/ikve4d7n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerimSoner -- 6 Haziran 2013; 13:52:56 >
  • quote:

resimlerede ekledin mi o yazıyı @edit bnce resim olarak ekleyip pdf yapsan daha iyi olur öyle olursa resim olarak sayfaları görür kaldırılmaz. photoshoptan fln ypblrsn bence
    http://sharesend.com/ikve4d7n

benim suan yapmıs oldugum photoshopta saydam zeminli bir resim yaptım ve bu resmi (ik mesajımdaki resim) pdf sayfalarına image ekle olarak ekledim..sizin dedğinizi tam olarak anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o resmi ( in first message ) sayfalara yerleştir ama pdf de değil photoshopta tek tek yapmalısın sayfan çokmu bilmiyorum ama kimse o yazıları kaldıramasın istiyosan dediğim gibi yapmalısın. transparan yap o arkadaki beyazları kaldır layer ama ordn şeffaflık ayarını yap o layeri kopyala ve her bi resme yapıştır ben böyle yapardım ..
  • quote:

o resmi ( in first message ) sayfalara yerleştir ama pdf de değil photoshopta tek tek yapmalısın sayfan çokmu bilmiyorum ama kimse o yazıları kaldıramasın istiyosan dediğim gibi yapmalısın. transparan yap o arkadaki beyazları kaldır layer ama ordn şeffaflık ayarını yap o layeri kopyala ve her bi resme yapıştır ben böyle yapardım ..

şimdi anladım ama 4 senenin tüm notları binlerce sayfa tutar buda biraz zor olur..sizde nitro pro olmasydı kaldıramazdınız sanırım benim yaptıgımı cünkü bende o proramla yaptım nitro ile yaptıgım bu pdf dosyasınındaki arka planı Adobe Acrobat XI Pro ile kaldıramadım mesela..birde her sayfanın altına sunu koydum onları kaldırmak sanırım ugrastırır ve buda benim işime gelir :)

örnek yeni yaptıgım bu;

http://sharesend.com/t4f36jpx

• evet güzel ama abbyy finereaderla worde atıp ctrl+f tümünü değiştirle o linkleri " " boş yapıp değiştirebilir @edit sonra tekrar pdfye dönüştürür + tavsiye pdf ni kilitle lock yapıcak olan ama uğraşmaz bence (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerimSoner -- 6 Haziran 2013; 16:50:05 >
  • quote:

evet güzel ama abbyy finereaderla worde atıp ctrl+f tümünü değiştirle o linkleri " " boş yapıp değiştirebilir @edit sonra tekrar pdfye dönüştürür + tavsiye pdf ni kilitle lock yapıcak olan ama uğraşmaz bence (:

onunla ugrasmazlar sanırım ,en azından hepsini değiştirmek için ugrasan cıkmaz..pdf yi kilitlemek nasıl oluyor,kilitlersem pdf yi acabilirmi ? çünkü içerik olarak herkez faydalanması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

quote:

evet güzel ama abbyy finereaderla worde atıp ctrl+f tümünü değiştirle o linkleri " " boş yapıp değiştirebilir @edit sonra tekrar pdfye dönüştürür + tavsiye pdf ni kilitle lock yapıcak olan ama uğraşmaz bence (:

onunla ugrasmazlar sanırım ,en azından hepsini değiştirmek için ugrasan cıkmaz..pdf yi kilitlemek nasıl oluyor,kilitlersem pdf yi acabilirmi ? çünkü içerik olarak herkez faydalanması lazım

sorry (: bi an pdfnde yazı var sandım resim olduğu için sıkıntı yok. mesela ösymnin sitesinden kitapçık indirirsen görürsün kilit dediğim özellik kısıtlıyosun mesela copyalamaya izin vermessin vs. vs. ama sende hep resim olarak gözüktüğü için sorun olmaz. kilitlersen çlabilir evt öyle siteler progrmlar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

quote:

sorry (: bi an pdfnde yazı var sandım resim olduğu için sıkıntı yok. mesela ösymnin sitesinden kitapçık indirirsen görürsün kilit dediğim özellik kısıtlıyosun mesela copyalamaya izin vermessin vs. vs. ama sende hep resim olarak gözüktüğü için sorun olmaz. kilitlersen çlabilir evt öyle siteler progrmlar var

heh işte o kısıtlamayı nasıl yapıyoruz bana bu lazım :) kopyalama ve değiştirme yapamasınlar yada cok zor yapsınlar

• watermark eklediğinizde programa bakın flatten yapma diye bir kısmı var mı foxit phantomda vardı acrobatta da olması lazım yoksa tek tek hamlede silinebilir flatten yapınca resim olarak kalacağı için kolayca silinemez ama dez avantaj olarak dosya boyutu büyür yukarıdaki linkte flatten yapılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

watermark eklediğinizde programa bakın flatten yapma diye bir kısmı var mı foxit phantomda vardı acrobatta da olması lazım yoksa tek tek hamlede silinebilir flatten yapınca resim olarak kalacağı için kolayca silinemez ama dez avantaj olarak dosya boyutu büyür yukarıdaki linkte flatten yapılmamış

dediğiniz flatteni bulamadım :) boyut bi yere kadar sorun olmaz..bende nitro pro ve acrobat pro var suan
  • acrobat pro da soldaki menülerde baskı üretimi print production vardır orda alt menüsünde düzleştiricisi önizlemesi flattener preview var onu seçin gerekli ayarları yapıp uygulayın bunu yapmazsanız acrobatta sayfalar menüsünde filigrandan ilgili filigran kolayca kaldırılabilir
  • http://sharesend.com/6jg5djgz

arkadaslar bunu denermsiniz bakalım siliniyormu yine :) foxit reader kurdum bunu onunla yaptım bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 6 Haziran 2013; 19:27:55 >
  • gerçi şu an baktım acrobatta silinmeyen şey foxit phantomda gene silinebildi bence siz foxit phantomu kurun orda flatten yapma vardır onu kullanın yeni linke gelince onda bizde dijital kimlik olmadığından zaten dosyayı açamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

gerçi şu an baktım acrobatta silinmeyen şey foxit phantomda gene silinebildi bence siz foxit phantomu kurun orda flatten yapma vardır onu kullanın yeni linke gelince onda bizde dijital kimlik olmadığından zaten dosyayı açamadık

+1
  • arkadaslar dediğiniz programı kurdum ama şu flatten dediğiniz nerde ya bi bulamadım sinir oldum :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.