Şimdi Ara

[PDF] Vedddddddd'in YKS Tavsiye Konusu [SAY: 305 | DİL: 90 | Y-SAY: 737] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
186
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz üç kitap arasından başlangıç için tavsiyem 345 olur kesinlikle. Acil başlangıç için hiç uygun değil, karekök de zorlayabilir gereksizce. 345 ile açılış yaptıktan sonra diğer ikisi daha etkili olur diye düşünüyorum.
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam o sizin altın kalbiniz yüzünden forumdan böyle dereceler çıkınca insan gurur duyuyor başarının doğru adresi donanım haber dershaneleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bu sorunların resmen aynısını ben de yaşadım spor yapıyorum umarım geçer ya
    tamam hocam dediğiniz gibi yapacağım. son bir ayrıntı soracağım. Karekök tyt mat soru bankasını diyorsunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başaracağızzzzzz B kullanıcısına yanıt
    Evet evet karekök tyt mat için demiştim.

• kaç yıldır o kadar sistem değişti, dilcilere hala çözüm bulamadılar. adam fullemiş ama 101. olmuş, obp tamamen kalkmalı. madem o kadar çalışıyorlar, sınavda yapsınlar soruları ( bunu obp için çok çalıştım diyenlere yazıyorum, madem o kadar çalışmışsın o zaman sınavda zaten yaparsın, ne diye obp'nin arkasına sığınıyorsun ) birde dil için katsayı tekrar düzenlenmeli. normalde 50 dil yapan ama tyt'de mat 20 yapan birisi dilde 75 tyt'de 10 mat yapan birini geçiyor.
  • Tebrik ederim hocam. Faydalı konu
  • başaracağızzzzzz B kullanıcısına yanıt
    Seviyeniz iyiydi ise karekokle baslayin 345i unutup yoksa baslangic icin en ideali 345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 31 Temmuz 2020; 2:31:10 >
  • Yararlı konu olmuş çok teşekkürler. Başarınız için de tebrik ederim.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Sonuçları beklerken dil puanımı hesaplayınca katsayılara ben de şaşırmıştım. Gerçekten tuhaf düzenlenmiş...

Dilcilerin katsayıları belki bir gün düzenlenir ama OBP'den zerre umudum yok hocam. Adil olmadığı biliniyor ki zaten ben ve jhaer_ys direkt örneğiz adil olmadığına dair. Zamanında herhalde imza toplamalar, milletvekiliyle konuşmalar bile yapılmış ama tık yok...

• muazzam bir başarı ve kişisel gelişim serüveni.kendini geliştirmek nedir bunu sizde görmüş oldum. konu da çok faydalı.tüm konuların ortak özelliği kendini tanımak gerçekten.önünüzdeki hayatınızda başarılar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İngilizce için ne tavsiye edersiniz? Kaynak kitap,çalışma kaynakları vs.?
    Sonucunuz hayırlı olsun hocam umarım istediğiniz yere gidersiniz zira bana katkılarınız da yadsınamayacak şekilde fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 31 Temmuz 2020; 11:2:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faydalı konu teşekkürler , up
  • Hocam fizikte az kitap çözüp öz öğrenmek istiyorum, umut öncül tyt ayt fizik paketi almayı düşünüyorum. Yetmezse üstüne bir soru bankası bitiririm. Mantıklı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesWallisHunt -- 31 Temmuz 2020; 10:22:28 >
  • Kolunuzasağlık hocam

• Yani konuda dediğim gibi günlük hayata dahil edebilmeyi tavsiye ederim. Ama aynı zamanda dediğim gibi benim bir ders çalışma anlamında İngilizce kaynak vs. tavsiye vermem zor.

Yine de bildiğim bir tane kaynak var, seneler önce evde bulup okumuştum ve iyi gelmişti diye hatırlıyorum. Sanırım ismi "English in Use". Forumda da adını duyduğum için herhalde iyidir gerçekten.

• JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    Aslında benim konu anlattığımım birebir aynısını söylüyorsunuz zaten .

Yani ben yaptığıma göre evet böyle yapmak mümkün. Sadece artık Umut Öncül ve ESŞ arasında tavsiye vermekte zorlanıyorum. Umut Öncül sonuçta iyiydi ama sene sonuna doğru hep ESŞ mi alsaydım düşüncesi oldu. Hangisine daha yakın hissediyorsunuz diye düşünün derim. ESŞ kullanmak için biraz daha fizik sevmek ve fizik düşünmek gerekiyor sanırım.

• Esş ayrıntıya çok fazla giriyor diye almaktan çekiniyorum açıkçası hocam, esş denemesinden sonra çözdüğüm denemelerde hep uç düşünmeye çalıştım ve bana zaman kaybettirdi.

• İngilizce kitap okuyamıyorum ben ya her 3-4 kelimede bir sözlüğe bakmam gerekiyor, ingilizcem kötü de değildir yani odtü prof u 87 ile geçtim. Önerebileceğin bir şey var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.