Üreticinin Açıklaması: Selamlar, Mevcut reklam kampanyamızı revize ederek tam sayfa ilanlarımızı sadece 50 YTL ye düşürdük. Yıl sonuna kadar sürecek bu kampanya umarız reklam almamıza yardımcı olur. Reklam odaklı yada ticari odaklı bir dergi olmadığımız için çok da sorun değil aslında. Önemli olan daha fazla insana daha iyi içerik sunmak.
Forumlarımıza olan ilginin artması ve bizim gibi "bilgiyi paylaşmak" isteyen insanların bir arada bulunması çok hoş. Bu yüzden dergimize ve forumlarımıza katkıda bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Dergimizle ilk defa tanışan arkadaşlara tekrar hatırlatmak istiyorum. Eğer sizinde özgün çalışmalarınız varsa bunları diğer okuyucularla paylaşabilirsiniz.
Basılı dergilere göre tirajımız hala çok düşük ama bu bizi rahatsız etmiyor, çünkü tiraj kaygımız yok. 1 kişi bile bizim vasıtamızla birşeyler öğreniyorsa yaptığımız iş doğru bir iştir diye düşünüyoruz.
Ben yine fazla konuştum galiba :) En iyisi dergi içinde neler var kısaca bir göz atalım.
Yeni teknolojiler Haberler Uzak Masaüstü Bağlantısı Postfix Posta Sunucusu Kurulumu Renkli Lazer Yazıcılar Makale: Programcılık Macintosh: Multiplayer Oyun Core 2 Duo, Athlon 64'ü Yere Seriyor Oyun: Battle field 2142 Oyun: F.E.A.R: Extraction Point Oyun: Need for Speed: Carbon Müzik ve Sinema sayfaları Silivri Gezisi