Şimdi Ara

PDM.Keylogger YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayara yeni format attım ama kaspersky bazı dosyalarımda pdm.keylogger, pdm.invader gibi virüslerin bulunduğunu söylüyor ne yapmalıyım.

bilgisayar açılırken ekranlar yaklaşık 10 sn geç geliyor sonra da kaspersky explorer.exe de pdm.keylogger buldu falan diyor.

internet üzerinden alışveriş yapıyorum hesaplarımı kontrol etmem gerekiyor ama korkudan yapamıyorum.

nasıl çözebilirim bunu çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klaanaa -- 21 Mart 2013; 12:23:30 >

• Büyüklerde patlar hemde nasıl patlar ?? Güzel patlar güncel 2013 sürümünü kur yada panda antivirüs 2013 kur güncelle iş biter. riske gerek yok çözümü belli ya 2013 kaspersky yada panda antivirüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Büyüklerde patlar hemde nasıl patlar ?? Güzel patlar

burda ne demek istediğinizi anlamadım
  • Kaspersky piyasanın en tepesindeki firma ilk 3 ten asla inmedi ve inmeside neredeyse imkansız ötesi bir durum ve bu denli büyük firmaların normalde bu denli basit virüsler ile baş edebilmesi gerekmektedir. ama bazen sendeki örnekte olduğu gibi patlayabiliyorda tanıdığı halde silemiyor bir türlü. 2011 kaspersky' mı kaldı artık fosil oldu o.

ya 2013 kaspersky kullanacaksın yada panda antivirüs 2013 başka yolu yok o virüsü tamamen kaldırmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 21 Mart 2013; 18:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Kaspersky piyasanın en tepesindeki firma ilk 3 ten asla inmedi ve inmeside neredeyse imkansız ötesi bir durum ve bu denli büyük firmaların normalde bu denli basit virüsler ile baş edebilmesi gerekmektedir. ama bazen sendeki örnekte olduğu gibi patlayabiliyorda tanıdığı halde silemiyor bir türlü. 2011 kaspersky' mı kaldı artık fosil oldu o.

ya 2013 kaspersky kullanacaksın yada panda antivirüs 2013 başka yolu yok o virüsü tamamen kaldırmanın.

anakartın kurulum dvdsinden çıkmıştı ben de hazır lisanslı diye yüklemiştim :D

eski bilgisayarımda kullandığım lisanslı norton 360a geçtim şu an herhangi bi problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.