Şimdi Ara

İndirimli uçak bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
22
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Uçak #Pegasus
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

REFERANS TOPİĞİMDİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 23 Mart 2024; 12:3:51 >

• Murat hocamdan bir adet ileri tarihli bilet satın aldım.Sorunsuz bir şekilde hesabımda gözüküyor.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenin geç saati olmasına rağmen hemen biletleri alarak yardımcı oldu. Güvenilir birisi

• sorunsuz alışveriş yapıldı ilgili ve dürüst kendisine teşekkür ederim

• Kendisinden bilet alındı sıkıntısız bir alışveriş oldu kendisine teşekkür ediyorum

• Güvenilir.Bir bilet daha alacağım teşekkürler

• Güvenilir arkadaş. sorunsuz alışveriş yapıldı. teşekkür ederim.

• 2 bilet aldım çok memnunum ilgili arkadasss

• Merhaba 19 Mayıs 2023 adana Trabzon uçak bileti en son ne olir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sagrar kullanıcısına yanıt

PM atıldı

• Sorunsuz bilet alındı. Teşekkürler

• Arkadaşa önce yazdım doğal olarak peşin parayı kendisine gönderdikten sonra bileti alıyor,

ve alacağım gün yazıp sonra da aradım kendisi de ısrarla telefonunu açmayıp sadece yazarak iletişim kurmak istediğini söylüyor, konuşmaktan kaçınıyor, ''yazarak her şeyi ilerletiriz ama referanslar da dönüş yapmıyor açarsanız konuşalım diyince'' - o zaman çalışmayalım- diye yazdı.

pek güven verici gelmedi bana, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muqi -- 23 Mayıs 2023; 22:48:32 >
  • muqi kullanıcısına yanıt

Aynen arkadaşın yazdığı doğrudur, telefonlara ''-dedin -demedim'' karmaşası olmasın diye bakmıyorum, sadece whtasapp, telegram veya DH üzerinden yazışarak ilerliyorum. yazışarak ilerleyerek en azından karmaşa olmuyor, her şey ispatlı yürüyor.

Refere etmesi için yukarıda zaten tonla DH üyesi -eski üyeler de dahil- yorum yazmış, bu yazılara da güvenmeyip yukarıda referans yazısı olan bu kullanıcıların kaçına PM yollandı, ne kadar süre dönüş için beklendi de dönüş alınmadı, bu konuyu bilemediğim için yorum yapamıyorum.

Ayrıca bu kadar referansa güvenmeyip sadece sesimi duyarak nasıl bir güven kazanılacaktı, bu da bana garip geldi.

Kendisinin de onay vermesi üzerine whatsapp yazışmalarımızda güven sorununu bildirdiği kısımları - yazışmaları aynen buraya yüklüyorum, yorum sizin:

İndirimli uçak bileti
    İndirimli uçak bileti
    İndirimli uçak bileti

NOT: Üstteki referans yazıları toplam iş hacmimin %5'i bile değil. Çoğu alışveriş yaptığım DH Üyesi belki üşenip, belki de DH'ye girmeyip yazmıyor bile buraya, zaten bu kadar da yeter deyip yeni alışveriş yapanlardan referans yazısı istemiyorum, isteyen üstteki üyelere PM yollayıp makul bir süre beklerse uçak bileti veya bolpuan alışverişi konusunda geri dönüş de alabilir.

• 1 adet bilet satın alındı. İlgili bir arkadaş. Biletlendi olarak gözüktü uygulamada. Uçuşu gerçekleştirdiğim zaman yeniden editleyeceğim.

• 1 adet ileri tarihli bilet satın alındı. Bilet sorunsuz bir şekilde gözükmektedir. Murat bey gayet ilgili ve samimi bir şekilde yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler 👏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21 Mayis 2023, Trabzon-Istanbul ucusunu arkadastan aldim. Iletisimi once PM, sonrasinda da WP uzerinden devam ettik.

Ucusumu sorunsuz gerceklestirdim.

WP konusmamizdan bir kesitler ve Pegasus ucusunun gerceklestigine dair ekran goruntulerini de paylasiyorum.

Saticiya ilgisinden dolayi tesekkur ederim.

İndirimli uçak bileti

İndirimli uçak bileti
    İndirimli uçak bileti
    İndirimli uçak bileti

• Sorunsuz bır sekılde puan alımı gerceklestırdım. Satıcıya tesekkur ederm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorunsuz puan aldım tavsiyedir

• 3 Haziran Adana Trabzon için Pegasus fiyat verebilir misin

• Merhaba uçak bileti yüzde 20-30 arası indirimli alabilirim dm ile ulaşabilirsiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.