REFERANS TOPİĞİMDİR Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 23 Mart 2024; 12:3:51 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
REFERANS TOPİĞİMDİR Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 23 Mart 2024; 12:3:51 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güvenilir.Bir bilet daha alacağım teşekkürler |
Güvenilir arkadaş. sorunsuz alışveriş yapıldı. teşekkür ederim. |
2 bilet aldım çok memnunum ilgili arkadasss < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PM atıldı |
Arkadaşa önce yazdım doğal olarak peşin parayı kendisine gönderdikten sonra bileti alıyor, ve alacağım gün yazıp sonra da aradım kendisi de ısrarla telefonunu açmayıp sadece yazarak iletişim kurmak istediğini söylüyor, konuşmaktan kaçınıyor, ''yazarak her şeyi ilerletiriz ama referanslar da dönüş yapmıyor açarsanız konuşalım diyince'' - o zaman çalışmayalım- diye yazdı. pek güven verici gelmedi bana, bilginize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muqi -- 23 Mayıs 2023; 22:48:32 > |
Aynen arkadaşın yazdığı doğrudur, telefonlara ''-dedin -demedim'' karmaşası olmasın diye bakmıyorum, sadece whtasapp, telegram veya DH üzerinden yazışarak ilerliyorum. yazışarak ilerleyerek en azından karmaşa olmuyor, her şey ispatlı yürüyor. Refere etmesi için yukarıda zaten tonla DH üyesi -eski üyeler de dahil- yorum yazmış, bu yazılara da güvenmeyip yukarıda referans yazısı olan bu kullanıcıların kaçına PM yollandı, ne kadar süre dönüş için beklendi de dönüş alınmadı, bu konuyu bilemediğim için yorum yapamıyorum. Ayrıca bu kadar referansa güvenmeyip sadece sesimi duyarak nasıl bir güven kazanılacaktı, bu da bana garip geldi. Kendisinin de onay vermesi üzerine whatsapp yazışmalarımızda güven sorununu bildirdiği kısımları - yazışmaları aynen buraya yüklüyorum, yorum sizin: NOT: Üstteki referans yazıları toplam iş hacmimin %5'i bile değil. Çoğu alışveriş yaptığım DH Üyesi belki üşenip, belki de DH'ye girmeyip yazmıyor bile buraya, zaten bu kadar da yeter deyip yeni alışveriş yapanlardan referans yazısı istemiyorum, isteyen üstteki üyelere PM yollayıp makul bir süre beklerse uçak bileti veya bolpuan alışverişi konusunda geri dönüş de alabilir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |