Şimdi Ara

Pegasus tüm hatlarda yüzde 50 indirim (Kıbrıs Hariç) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
6
Favori
7.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 2 kere de otobüsle yolculuk yapacağım, önce oslodan stockholme oradan da kopenhaga, umarım kazaya belaya kurban gitmem . toplamda 5 gün geçireceğim. osloda pahalı olduğu için 1 gün vakit gecirecegim, kalan 4 günüm için stockholm mü yoksa kopenhaga mı daha fazla vakit ayırmalıyım? teşekkür ederim
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Aralik ayina bakmisim. Kampanya 22 subat-24mart arasinda gecerliymis. O donemde de bilet fiyatlarini dibine kadar koklemisler. Kiev ankara gidis donus 550-600 cikinca hemen kapattim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d0nut kullanıcısına yanıt
    Nasıl olucak o hocam ? isim değişikliği mi, yapmayı planlıyorsunuz bilette ?
  • 50eu dusseldorf gidis donus cok iyiymis. Schengenim olsa haftasonu giderdim. Altbier burnumda tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: w4rLord

Nasıl olucak o hocam ? isim değişikliği mi, yapmayı planlıyorsunuz bilette ?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Kaça patlar acaba bir schengen?

• BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    minimum 100eur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazZenci01

60eu schengen haraci+29eu aracinin haraci. 90eu. 10eu da foto cektirme, git gel masrafi. 100eu diyebilirsin. 470tl. Bu hesabi yapip gecen hafta sharm el sheik'e bilet aldim. Schengen vize parasina bilet aldim

Schengeni uzun süreli alırsın. Böyle fırsat yakaladın mı affetmessin.

• quote:

Schengeni uzun süreli alırsın. Böyle fırsat yakaladın mı affetmessin.

büyükelçilikten tanıdığın varsa yönlendir hocam. ben 6 aylık alabildim en son

Yok hocam tanıdık falan yok.

Şöyle bir kaç yıllık vize alamaz mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

60eu schengen haraci+29eu aracinin haraci. 90eu. 10eu da foto cektirme, git gel masrafi. 100eu diyebilirsin. 470tl. Bu hesabi yapip gecen hafta sharm el sheik'e bilet aldim. Schengen vize parasina bilet aldim

Mısır'ın Bizlere inadına uyguladığı vize haracına ödediğin para ile, vize istemeyen bir ülkeye gidiş bileti alabilirdin
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Kapi vizesi de ayni paraydi. Bizim akillilarin mursiyi desteklemesi sonucu sisi bize artik ozel muamele yapiliyor artik. Yani ekstradan belge toplama isi cikti basimiza. Neyse putin emicayla aramiz duzeldi. Ocak subat gibi rusya vizesi kalkacak gibi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Kapi vizesi de ayni paraydi. Bizim akillilarin mursiyi desteklemesi sonucu sisi bize artik ozel muamele yapiliyor artik. Yani ekstradan belge toplama isi cikti basimiza. Neyse putin emicayla aramiz duzeldi. Ocak subat gibi rusya vizesi kalkacak gibi :))

Agzinizdan bal damliyor hocam :)) vize kalksin da rahat rahat moskova yi petersburg u dolasalim. Obur turlu gitgel bilet kadar vize ucreti(voucher zimbirtisi icin) oduyoruz. Ufak bir tahmin mi yoksa duyumlar falan mi var vize hakkinda?

• Yurt dışı için uygun bilet bulabilen var mı?

O paralara ankara lviv de bulsak keşke kiev den trenle geçmek çok tutuyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

O paralara ankara lviv de bulsak keşke kiev den trenle geçmek çok tutuyor..

600 liraya lviv'e gitmem. Gecen sene ankara-kiev gidis donus 130 liraya almistim. 80 liraya saw aktarmali ankara bologna uctum desem belki de kimse inanmaz :))

• İnanırız...Ben geçen yıl İstanbul-Madrid gidiş dönüş 200 liraya almıştım...
  • 3 eylülde eşimle kendime toplamda 850 tl ye aldığım istanbul bologna biletine oğlumuzuda götürelim diye 13 kasımda pegasusun paralı hattını arayarak 1530 tl ye ek bilet aldım. üç koltuk kaldı iki koltuk kaldı derken aman dedim bileti alayım daha da pahalıya patlayacak. bilet bugun 469 tl idi. uçuşa şurda kalmış 3-4 gün ve benim eylülde kampanyalı aldığım biletle neredeyse aynı fiyat. satış politikası dediler. bi dahamı kampanya bileti uzak duracacağım. üç dört gün kala aynı fiyatlara alınıyor demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erd1980 -- 27 Kasım 2017; 1:25:43 >
  • 150 liraya uskupe uctuk simdi tek yon 350 demisler. Cop

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.