Şimdi Ara

PEGASUS YURTICI UÇAK BİLETİ ( 3 ADET )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Uçak #Pegasus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtiçi 1+1 bilet kampanyası ile almıştım ancak kullanamıyorum. Bu yüzden satmaya karar verdim.

Bedava bilet şifresi 1 Kasım 2020 - 27 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak (aşağıda belirtilen tarih aralıkları hariç olmak üzere) tek yön, direkt uçuşlar için kullanılabilir.

Bedava bilet (31 Aralık 2020-4 Ocak 2021) ve (22 Ocak-8 Şubat 2021) tarih aralıkları için kullanılamaz.

Bedava biletinizi uçuş yapmak istediğiniz tarihten en geç 15 gün öncesine kadar almanız / biletlemenizi yapmanız gerekmektedir. Bedava biletin şifresi ile biletleme yapılabilecek son gün 12 Mart 2021’dir. Bu tarihe kadar biletleme yapılmaması halinde bedava bilet hakkı kaybedilir.

Tek bilet fiyatı 165 TL, 3 bilet alımında fiyat 470 TL .

Güncelleme fiyat 150tl olarak guncellenmiştir. 100 tl - 140 tl ye bılet bulan arkadaslar lutfen ındırım ıcın yazmasınlar bu fıyattan asagı vermeyı dusunmuyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 14 Şubat 2021; 22:28:44 >

• Kim niye size 165 lira atsın 15 gün önce biletleme yapacaksa. Zaten hemen hemen Türkiye'nin en uzak noktasından diğer noktasına olan uçuşu bile 15 gün önceden bu fiyata alma şansı mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    1- Kimsenin başına silah dayayıp bilet satışı yapmıyorum
    2- Çalıştığım kurumda personel eksikliği olduğu için izin alamamıyorum bu yüzden çekleri satmaya karar verdim yoksa bu fiyattan kimseye vermem zaten .
    3- bedava vermemi mi bekliyorsun ? Bırak yargı dağıtmayı benim yerimde sen olsaydık kaç TL den açardın kim bilir ?
    4- Nerde Türkiye’nin her noktasına 15 gün öncesinde 165 TL ye bilet alıyorsun ? Sürekli İstanbul Konya felan mı uçuyorsun anlamadım mı ? Daha fazla rezil olmamak için Kafanız güzelken konulara çok fazla mesaj atmayın. Örnek Trabzon Adana 15 Mart 304 TL , 8 Mart Trabzon Adana 304 TL vs vs örnekleri çoğaltırım

Daha da anlamadıysan biraz daha yazabilirim +++ saygılı bir şekilde yorum yapmayı öğ-ren karşında 13 yaşında Uşak yok
  • Pahali cidden. Sabihadan İzmire 140a alıyorum zaten.
  • Bahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.