Şimdi Ara

PEGATRON IPMIP-DV REV.1.02 RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım PEGATRON IPMIP-DV REV.1.02 2 gb 1333 ram ile sorunsuz çalışıyor. Ram'i 4 veya 6 yapmak istediğimde sistem hata veriyor. Açılırken reset atmalar, format esnasında mavi ekran hatası, MEMTEST ile tarattığımda tarama başlar başlamaz reset atma aldığım hatalardan birkaçı. 4, 6 veya 8 gb ram takılıyken boot ekranında ram'ı tam olarak görüyor, sorun sistem ram'i kullanmaya başlayınca çıkıyor. bios update yapmak istedim, aklıma ilk gelen o oldu. destek sitesinde işime yarayacak bişey yok. yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin

• Bu konuyu hortlatmak zorundayim, Vatan bilgisayardan G.Skill marka 2 adet 4gb 1333mghz lik RAM aldim. Bu anakrta sahip bilgisayarıma takınca arkadasin yillar once dedigi sorunlarla karsilastim. Açılıp kapanmalar, sonra acilip amvi ekran vermeler vs vs.. Suanda kullanilan Ram, elixir marka model ramler 2 gb ddr3 1333mghz.. herseyiyle ayni oldugu halde nedense yeni ram.lerde sorun cikartiyor. BiOS güncellemesine baktim. Biosun en son versiyon 209 da kalmış baska versiyon bilgisine yaziliminada ulasamadim.. Bu konuda yardimlarinizi umuyorum. saygilar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.