Şimdi Ara

PEJA STOJAKOVIC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _GGgg

arkadaşlar herkese yanıtları için teşekkür ediyorum öncelikle aamma velakin size pejanın EN İYİ ÜÇLÜKÇÜDÜRdediğimi hatırlamıyorum.Ben onun EN İYİLERDEN BİRİSİ olduğunu söyledim.Bu konuda da tartışma yapmak isteyen varsa buyursun ama ben o tartışmaya girmem o ayrı....

+1
  • quote:

arkadaşlar herkese yanıtları için teşekkür ediyorum öncelikle aamma velakin size pejanın EN İYİ ÜÇLÜKÇÜDÜRdediğimi hatırlamıyorum.Ben onun EN İYİLERDEN BİRİSİ olduğunu söyledim.Bu konuda da tartışma yapmak isteyen varsa buyursun ama ben o tartışmaya girmem o ayrı....

bizim sana dediğimizi de nerden çıkardın..konuyu açan sensin diye cvpları üzerine mi alınıyon..

zaten rüştünü ispatlamadan tartışam girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

bizim sana dediğimizi de nerden çıkardın..konuyu açan sensin diye cvpları üzerine mi alınıyon..

zaten rüştünü ispatlamadan tartışam girme

benim hiçbirşeyi üstüme alındığım yokama fikirlere saygılı olalım......senin için önemsiz olan benim için önemli ise bu senden saygısızlık görmemi gerektirmezzzz....

• ee o zaman neden peja en iyi üçlükçü diyenlere karşı çıktığımızda büyük harflerle ben en iyi üçlükçülerden biridir dedim yazıyon
  • quote:

ee o zaman neden peja en iyi üçlükçü diyenlere karşı çıktığımızda büyük harflerle ben en iyi üçlükçülerden biridir dedim yazıyon

YA RCCP BU KONU AÇILMIŞ TAMM HERKESİN FİKRİ ALINMIŞ SAOLSN MILLET BOS GEÇMEMİŞ AKLINA KIM NE GELDIYSE YAZMIS BILEN BILMEYEN.BEN PEJA HAYRANI OLARAK PEJAYI ŞÜTÖR OLARK BİR NUMARA GORUOM.BU BNM KARARMDR KIMSE BUNA BISE DIEMEZ.BURDA ACILAN KONUYA BAKILINCA MILLET PEJAYI KUCMSEMEK ICN ELINDN GELENI YAPMIS YA.İBRAHIMI KATANNDAN TUT EN DANDİĞİNE KADR KIYASLAMISLAR._GGgg ARKADSTA KENDI KARARLARINI SÖLEYIP ACMIS BU KONUYU DAHA ÖRSELEMENN NE ANLAMI WARKİ._GGgg PEJA STOJAKOVIC ŞÜTÖR OLARAK 1 NUMARADR BUNU UNUTMA...

• peja cok iyi bunu artik kabullenin
  • la gidin sizinlemi ugraşcam..
    he en büyük peja enbüyük..
  • Bir Indiana'lı olarak çok memnun kaldım bu transferden.Çok kötü bir dönemden çıkardı bizi.Biraz ritme soktu.Jermaine O'neal ve Jamaal Tinsley olmamasına rağmen.Bu iki oyuncu da dönünce çok daha iyi bir takım olacağız diye düşünüyorum....
  • En iyi 3 lukcu harun erdenay ustune tanimam taniyanida tanimam
  • quote:

la gidin sizinlemi ugraşcam..

./,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kksero

En iyi 3 lukcu harun erdenay ustune tanimam taniyanida tanimam

onada saygi duymak lazim
  • quote:

ya rccp ben peja en iyidir diyorum sen öyle düşünmüyorsan banane ama bana b kunu çıkarmayın falan deme......bence öyle değil de...yaz ama saygılı yaz....o zaman herşey tama olur bi dene istersen
  • quote:

quote:

ya rccp ben peja en iyidir diyorum sen öyle düşünmüyorsan banane ama bana b kunu çıkarmayın falan deme......bence öyle değil de...yaz ama saygılı yaz....o zaman herşey tama olur bi dene istersen

Peja çok süper bir oyuncu mu?Bakınız aşağıdaki yazdıklarıma.

1)Peja Ray Allen ya da Dirk'den daha kötü üçlükçüdür.
    2)Peja'nın hücumda yapacakları çok sınırlıdır ve hücumda genellikle üçlük atar.
    3)Bu aralar çok da süper üçlük yüzdesi yok.
    4)Savunma desen zaten adam Kings'den İndiana'ya gitti.Kings takım olarak savunma yapmıyordu ki doğal olarak Peja'da savunma yapamıyor.
    5)İki kere üçülk yarışmasını kazandı diye çok iyi bir üçlükçü denemez.
    6)Kings zamanında çok iyi üçlükler atıyordu ama Pacers'a geldi yüzdesi gittikçe düştü.Bence geriye bakmayın şu anda olduğu yere bakarak yorum yapalım.

Yineden sizin yorumlarınızada saygım donsuz onu da belirtiyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kimimus

quote:

quote:

4)Savunma desen zaten adam Kings'den İndiana'ya gitti.Kings takım olarak savunma yapmıyordu ki doğal olarak Peja'da savunma yapamıyor.
    6)Kings zamanında çok iyi üçlükler atıyordu ama Pacers'a geldi yüzdesi gittikçe düştü.Bence geriye bakmayın şu anda olduğu yere bakarak yorum yapalım.

Dediklerin çoğu bence yanlış.Bir kere Peja,Dirk Nowitzki'yii çok sevmeme rağmen Dirk ten daha iyi bir üçlükçü bence Ray Allen'dan da daha iyi.Yapacakalrı sadece 3'lükle sınırlı dğeil.İStatistiklere bakılarak yorum yapmak yanlış.Rebound alabilen ve pas yeteneği de kötü olmayan bir oyuncu.Atletik değil ama Dirk Nowitzki de atletik değil.Yani Peja sadece 3lük atan bir oyuncu değil.Bakınız,Eddie House var,David Wesley var.Onlar neden Peja kadar değerli ve ünlü değil?Onlar da iyi şutör.Demek ki Peja'da farklı ya da onlarda olanalrdan üstün özellikler var.Bana göre Peja hem NBA'in en iyi 3 şutöründen birisi,hem de hücumda yapabilecekleri sınırlı değil anlamına geliyor bu.Geçen Houston'A yenildiğimiz,yani Indiana'nın yenildiği maçı izleyenler ne demek istediğimi anlar.Süper bir Faul atıcısı.Süper bir şutör.Vasatın üstünde bir ribaundçu.Boyuna göre de vasatın üzerinde bir asistçi.Benim fikrim bu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 11 Mart 2006; 13:58:11 >

• peja nın tek özelliği şutörlüğüdür..
    boyuna göre ve aldıgı süreye göre reb. hiç iyi değildir..dirk ray kobe gibi üçlükçüler kendi pozisyonunu yaratan üçlükçülerdir..peja ya ise pozisyon yaratmanız gerek..kendi şutunu yaratamaz..peja aynı zamanda bir looserdır..
  • Fikir kişiden kişiye göre değişir.Sadece şutör olan biri bu kadar değerli olamaz bence.Bakalım Jermaine O'neal ve Jamaal Tinsley sağlıklı dönerse o zaman tekrar bakarız Play-Off'ta Peja Stojakovic Loser mı? değil mi? diye.

Ya zaten şöyle birşey var,bu kadar süper bir şutör sadece şut atsa bile yeter.Jermaine O'neal dönerse o ve diğer uzunlar ribaund işini fazlasıyla halleder zaten.Asist te Jasikevicius,Tinsley,Anthony Johnson tarafından ayarlanabilir.

Size diyorum ya hep istatistiklere bakıyorsunuz bence.Peja Kings'deyken bu sene çok sorun yaşadı ve istatistikleri o yüzden çok yii değil.Indiana'ya geldiğinden ber bence yavaş yavaş formuna kavuşuyor.Bana göre dde asla tek yönlü bir oyuncu değil....
  • Bu arada şu linke bir bakın.Bu seneki Kings ve Pacers istatistiklerini karşılaştırın.

http://sports.yahoo.com/nba/players/3119/career;_ylt=Al1R1zNO_Aks3eHMYHBN51ikvLYF

Indiana'da %43.6 ile üçlük %91.5 ile Serbest atış atıyor.

Ray Allen %40.4
    Dirk Nowitzki 40.7

Üçlük yüzdelri bu iki oyuncun.İstatistiksel olarakd a 3'lüklerde üstün Peja Stojakovic bu oyunculardan.Peja'nın 3'lük yüzdesi düşük diyen arkadaşım,o zaman Ray Allen ve Dirk Nowitzki berbat üçlükçü mü oluyor?%40 üstü üçlük yüzdesi çook iyi kabul edilir benim bildiğim kadarıyla.Sacramento yüzdelerine bakmayın bu sene.Çünkü orada bir sürü sorun yaşadı sakatlık vs.NBA'i yakından takip edenler bilecektir....

• quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Fikir kişiden kişiye göre değişir.Sadece şutör olan biri bu kadar değerli olamaz bence.Bakalım Jermaine O'neal ve Jamaal Tinsley sağlıklı dönerse o zaman tekrar bakarız Play-Off'ta Peja Stojakovic Loser mı? değil mi? diye.

Ya zaten şöyle birşey var,bu kadar süper bir şutör sadece şut atsa bile yeter.Jermaine O'neal dönerse o ve diğer uzunlar ribaund işini fazlasıyla halleder zaten.Asist te Jasikevicius,Tinsley,Anthony Johnson tarafından ayarlanabilir.

Size diyorum ya hep istatistiklere bakıyorsunuz bence.Peja Kings'deyken bu sene çok sorun yaşadı ve istatistikleri o yüzden çok yii değil.Indiana'ya geldiğinden ber bence yavaş yavaş formuna kavuşuyor.Bana göre dde asla tek yönlü bir oyuncu değil....

peja loser damgasını yemiştir(lakers serilerindeki air-ball ları unutulmaz)..maç sonlarını oynayamayan düz bir şutör işte..abartılacak oyuncu değil.istatistiklere bakmayın demişsin..oyun içindeki pis işleri yapıyormu takımın hammalı mı?yok..En kritik anda takımı sırtlayan bir oyuncumu yok..takımın en iyi şutörünü kitleyen takımın bel kemiği bir savunmacı mı?yok..boyu uzun olmasına ragmen match-up sorunu yaratan bir oyuncu mu?yok..

dediğim gibi şutundan başka onu nba için özel kılan bitarafı yok bu adamın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 11 Mart 2006; 16:30:33 >

• Senin fikrin bu.Evet şimdilik Loser damgası var üzerinde.Bu doğru.Ama T-Mac'e de Loser deniyor.Takımla alakalı birşey bence daha çok.Kobe New York'ta olsa ona da Loser denecekti belki.Bakalım Indiana geçen seneki gibi şanssızlık yaşamassa,aslında halen yaşıyor bu şanssızlığı,yani en azıdnan jermaine O'neal sağlıklı dönse,NBA Stüdyo'da da demişlerdi iç ve dış tehdit olacak diye.Jermaine eskisine göre pasını çok geliştirdi.Birebir,Fade Away'leri falan çok iyi.Peja da şut atsa yeter.Fazlasına gerek yok.Diğer şeyleri yapacak çok oyuncu var Indiana'da zaten o yüzden geçen sene ve bu sne eo kadar şanssızlığa rağmen hala iyi yerlerdeyiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimimus

quote:

quote:

hadi ray i anladikta dirk e noluyo
    3. maddeyi hangi dayanaga gore diyosun adamin antremanlarini falanmi izliyon
    2. bu maddeye harbi gulunur yani adam sadece 3 luk atarmis bir cok wade taraftari su uclukleri bi duzeltse diye dua ediyo wade icin sen ne diyosun gecen sene boyle bir konu acilmisti kim oldugunu hatirlamiyorum biriside soyle demisti

4/10 ucluk isabeti 6/10 ikilik isabetine esittir

ama nba deki en iyi uclukculer %40 in uzerinde 3 luk atarken (yani o orandan daha yuksek) en iyi saha ici sutorleri %45-55 (ki % 55 o adami sayi kralligina rahatlikla goturur) arasi atiyo (yani o orandan kucuk ) bunun icin iyi hucum yapan takimlarin 3.lukculere ihtiyaci vardir demisti bilmem anlatabildimmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.