Şimdi Ara

pejo 107 mi? ctroen c1 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rxalibaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-panoramik-cam-tavan-sunroof-f1-sanziman-tam-otomatik-55446764/detay/

böyle bişe uygun olur aslında

hocam ne yaptın sen öyle bu aracın kmsi ile ömrünü yarılamış.. 4 yasındaki bir aracın kmsi. senelik 15.000kmden 60.000olması gerekir..100.000km sıradan km degil.. hem renaultun otomatiği iyi degil.. yeni cıkardıgı edc cift kavramalı haric...

eger 2. ele bakıyorsan bu fiyata , sıfır baz donanımlı al daha iyi en azından icin rahat olur. 2. elin bozuk arabalarıyla ugrasana kadar sıfır alıp donanımsız araca binmek daha iyi...

• galiba clio uygun olacak bir ağız yoklaması yapmak lazım.hakkaten hiç tarzım değil bu arabalar ufacık bişe zaten.bende araç alırken passat navara yada volvo bakıyodum volvo aldım 1 yıl olcak çok memnunum.ondan önce astra vardı 1.3 cdti enjoy yakıtı az onunda ama çok sinir bozucu bir araba 1900 devire kadar saçlarını yoldurtcak derecede gitmemekten yana o yüzden hemen sattım.eğer 1.3 motorlu alacaksan bir dene direk vazgeçersin zaten ama civic hakkında sanırım binen binmeyen herkesin yorumu hemen al olur çünkü harika arabalar vtec li olanları tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-panoramik-cam-tavan-sunroof-f1-sanziman-tam-otomatik-55446764/detay/

böyle bişe uygun olur aslında

hocam ne yaptın sen öyle bu aracın kmsi ile ömrünü yarılamış.. 4 yasındaki bir aracın kmsi. senelik 15.000kmden 60.000olması gerekir..100.000km sıradan km degil.. hem renaultun otomatiği iyi degil.. yeni cıkardıgı edc cift kavramalı haric...

eger 2. ele bakıyorsan bu fiyata , sıfır baz donanımlı al daha iyi en azından icin rahat olur. 2. elin bozuk arabalarıyla ugrasana kadar sıfır alıp donanımsız araca binmek daha iyi...

hocam bunu örnek olarak gösterdim zaten mecbur otomatik alacaz sorunlumu otomatik vitesleri bunlarda bide easy tronik gibi bir vites tipi daha var onlarmı daha sağlam

• quote:

hocam bunu örnek olarak gösterdim zaten mecbur otomatik alacaz sorunlumu otomatik vitesleri bunlarda bide easy tronik gibi bir vites tipi daha var onlarmı daha sağlam

yok hocamö bnzinli dsünüyorum astrada 1.4 140bg manule vites cosmo donanımlı. zaten civic te dizel yol benzinli premium donnaımlı olcak. amakarra veremiyorum bi türlü..

ben örnek olarak onu algılamadım, yani basına örnek veriyorumdeseydin daha acıklayıcı olurdu.... renaultun otomatiği sorunlu degil ama arabalarında tutmadı. 2. elinde zorluk ceke bilirsin.. otomatik vites düsünüyorsan biraz pahalı olabilir ama honda jazz düsüne bilirsin,bilirsin ki hondanın otomatiği cok iyi ve sarsıntısız ve sorunsuz şanzımandır...

bütcenden fazla acılma derim clionun manuelini al, hem ögretirken eglenceli zman gecirirsin kız arkadasınla hemde adam akıllı ögrenmiş olur, tabi sabırlıysan bunlar mümkün, şayet degilsen başın büyük belada : )

benzinli secenekte BVA diye gecer bu tam otomatik,senin dediğin easytonige benzeyen BVR buda yarı otomatik ama sadece dizel arabaya özgü şanzıman..

bence otomatikle ugrasma manuel al gitsin.

• ikinci bir aracınız var ve bence 5 kapı elzem değil, yine nişanlıya hediye edilecek araç sıfır olmalı, bu durumda liste fiyatı 32000 olan otomatik vitesli ve yine az yakan mitsubishi colt AMT 3 kapı aracı tavsiye ederim, yengeye yakışır, iyi pazarlıkla 30000 e hallerdersiniz gibi geliyor, biraz kullanımdan sonra lpgye geçersiniz..

B segment içi son derece geniş, sorunsuz sıkıntısız bir araçtır kendileri...
     pejo 107 mi? ctroen c1 mi?

bi daha baktımda, gayet yakışıklı duruyor kerata

pejo 107 mi? ctroen c1 mi?

yine bir rivayete göre 3 kapı araçların daha sağlam olduğu düşünülüyor, ayrıca bu aracın 95 ps olarak geçen fabrikasyon verileride şöyle bir süpriz yaptı testlerde,

http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=73079

yani 106ps çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 3 Ağustos 2011; 11:24:55 >

• leon hocam hondaları ben çok seviyorum jazz ile ilgili sormuştum tipsiz bir araç yorumu aldım :( seat leon lar güzel ama bütçemi aşıyor.mecbur otomatik alcaz manuel kullanamam ben falan şeklinde yorumları var.bu mmitsubishi'nin pek piyasası olduğunu zannetmiyorum.motor olarak çok iyi araçlar ama satarken rahat olacağımızı düşünmüyorum.
  • c3 te olabilir sevimli araba, nissan micrada düşüne bilirsin...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-turkiye-de-benzeri-cok-az-picanto-55618412/detay/

bu sınıfta alabileceğin en güzel ve en donanımlı araç gerçekten çok hoş boyum uzun olmasa alıncak bir araç.
  • bende micralara bakıyodum şimdi gördüm yorumunu leon hocam :)) araç anlayışımız benziyo sanırım birbirine bırak astrayı civic'i gel sende volvo s40 al on numara bir araç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaksi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-turkiye-de-benzeri-cok-az-picanto-55618412/detay/

bu sınıfta alabileceğin en güzel ve en donanımlı araç gerçekten çok hoş boyum uzun olmasa alıncak bir araç.

hocam kia larda almak değil servis bakımları çok önemlidir almada sorun yokta servislerine gücüm yetmez benim.

• quote:

merhaba arkadaşlar pejo ve ctroen c1 kasa olarak ve özellik olarak aynı sanırım pek bir fark görünmüyor.nişanlıma düğün hediyesi olarak bir araç almak istiyorum otomatik vites 1.0 motor olarak ama karar verebilmiş değilim henüz hem yüksek model yakıtı az ve sempatik araç ararken bu araçlarla karşılaştım :) sanırım şehir içi benzinde 20krş falan yakıyo.bende 2008 volvo s40 car 1.6d daha az yakıyo bu araçtan oda enterasan bir durum tabi :)) lpgyi kaldırmaz sanırım bu araçta yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yorumlarınızı benim için çok önemli..

HOCAM BENCE BAYANA EN COK YAKISAN ARABALARDAN BİRİ MİCRADIR Bİ DÜŞÜNÜN İSTERSENİZ

• şu an birde pejo 307'lere bakıyorum arkadaşlar onlarda etli butlu arabalar 2003 2004 modelleri hoş dijital klimalı olanlarıda var.sanroof oto. vites falan güzel arabalar onlarda.
  • Bayan için; Yeni C3 veya Micra düşünün derim.
  • Hayret kimse Punto önermemiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.