Şimdi Ara

Peki Mancini başarılı mıdır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: PRoMeTuS

adam sabiriy bile oynatıyor

Muhaha çektiğiniz Sabri bu forumun tamamını alır ayağında top diye oynatır. O kadar yeteneğiniz varsa gidin en kötü Galatasaray A takımı ile antremana çıkın.

Sen beni yanlis anlamissin pele sabrının performansı son 10 maçtır gözle gorulur bir şekilde arttı onu demek istedim. Genin hic bir oyuncusuna muhaha cekmem ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon şampiyon olamadık diye Mancini'ye başarısız demek haksızlıktır. Gruplardan çıktık, ZTK'yı da aldık. Sezonu ikinci olarak tamamladık. Bu sezon kupayı da almış olsaydık o zaman Mancini'ye FT'den başarılı mı diyecektik?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Muhaha çektiğiniz Sabri bu forumun tamamını alır ayağında top diye oynatır. O kadar yeteneğiniz varsa gidin en kötü Galatasaray A takımı ile antremana çıkın.

Sen beni yanlis anlamissin pele sabrının performansı son 10 maçtır gözle gorulur bir şekilde arttı onu demek istedim. Genin hic bir oyuncusuna muhaha cekmem ;)

Eyvallah o zaman :)

• Bana gore bu sene yapilabilecek en iyi seyi yapti Mancini, oyle ya da boyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizede Mancini heran gidebilir gibi gelmiyo mu?Yani sanki senenin ortasında daha iyi bir takım teklif yapsa koşa koşa gidicekmiş gibi.Burda öylesine kendini formda tutmak için yönetiyomuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Oynuyorduk hocam , ama biz bu maçı ne yapar ne eder alırız diyorduk . Bu sene geç form tuttu takım . Emirates Kupası , Süper Kupa ardından lig ... Motivasyonu sağlayamadık .

Şimdi de kötü oynuyoruz ama hocam fark var bunu tam izah edemiyorum . Nasıl desem ? Deplasmanda kaç maç kazanamadık , ne yapayım ben az gol yemesini ... Ya bazen şu bizim Mancini'nin kafasına vurasım geliyor yemin ediyorum .

O nasıl taktik ya la ? Diye :) Kağıt yazmalar vermeler falan . Rakip oyuncu olsam alır bakarım yemin ediyorum .

Ben ne istiyorum asıl biliyor musun ? O hani Real Madrid'ten 6 yedik ya . O ilk 30 dakika gibi oynayan bir takım görmek istiyorum .

Ben Galatasaray'a yakıştıramıyorum defansif futbolu . Sanki bize ters geliyor .

Geçen senenin Galatasaray'ı Chelsea ' yi elerdi hocam . Net , değil mi ?

Geçen senenin Galatasaray'ı bu seneki gruplardan çıkar mıydı?

Ben şunu rahatlıkla iddia edebilirim eğer Terim ilk Juve maçında başımızda olsaydı o maçı kaybederdik.

Ayrıca geçen seneki Galatasaray hiçbirşey yapamazdı İngiltere'de. Ha ne olurdu 3-5 fazla şut atardı ama Chelsea gene turu geçerdi hocam.

Bakın geçenlerde bir istatistik çıkardım ama mesajı bulamadım. Bizim Fenerbahçe ile yarışta olduğumuz haftalarda geçen sezonla puan farkımız aynı haftada sadece 3 hangi haftaya baktığımı hatırlamıyorum ama bulursam koyarım mesajı buraya zaten.

Şimdi biz ligi hiç tanımayan bir teknik direktör getirdik takıma. Fenerbahçe ise ligi en iyi bilen hocalardan biriyle çok önceden anlaşmıştı.

Medya ve Federasyon hep Terim'e oynadı. Ligin ilk haftalarında ligi tanımayan antrenörümüzü getirmiş olduk.

Kadrosunu çok iyi planlamış bir Fenerbahçe vardı. Bizim 11'imiz ise kağıt üstünde baktığında en iyisi ancak gerek yedek kulübesinin eksikliği gerekse sahadaki oyuncuların performansları evdeki hesabın çarşıya uymadığını ispatlar nitelikteydi.

3 kulvarda oynuyorduk. ŞL, lig, ZTK. Fenerbahçe ilk maçtan bilerek veya bilmeyerek ZTK'dan elendi.

Daha bunun gibi sürüsüyle neden çıkarırım hocam.

Bence Mancini'ye bir şans daha verilmeli.

• quote:

Yahu maçları izliyor musun Allah aşkına?Nasıl oynadığını biliyor musun adamın son maçlarda?Ne kadar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
  • Bu sene FT ile devam edilseydi Şampiyon olma ihtimalimiz biraz daha yüksek olabilirdi.
    ZTK alamazdık
    ama şundan %100 eminim. Eğer FT olsaydı Gruptan çıkamazdık.
  • Bence yeterince başarılı, istikrarın sağlanması için kalmalı ayrıca çok daha büyük işler başaracağına inanıyorum. Kaliteli bir teknik adam...
  • Mukayeseli olarak baktigimizda ben basarili buluyorum, gecen yilda ahim sahim iyi top oynamiyorduk bazi spesifik maclarda iyi oynadik real maclari gibi ama drogbadaki dususu kritik zamanlarda takima hiz katabilecek en azindan sol beki rahatlatabilecek amrabat degisikligini yapamaz olduk, yedek klubesi 0 yabancili oldugu icin, ayrica burak ve selcukun dususleride cabasi bunlar goz onunde bulunduruldugunda gecen yildan daha bile basarili oldugumuzu soyleyebilirim sahsen. Daha bruma ve aydin sakatliklarini soylemedim bile kanatsiz kaldik tamamen onu da siz eklersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kararsız kalıyorum.Bazen şu kadroyu(bana göre iyi değil) ite kaka birşeyler yaptı diyorum.Bazen yaptığı/yapmadığı oyuncu değişiklikleri ve devre arası transferler aklıma geliyor sinir oluyorum.(kendi mi yaptı bilmiyorum kendi yapmadıysa niye izin verdi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.