Şimdi Ara

Pekin’de haltercinin kolu kırıldı! (+16) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
10.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu pekindeki haltercilerde bi halter kaldıramıyo he biri suratına düşürür biri kolunu kırar alla allaa..
  • kırılmadan sonra tabelacıları gorunce gulesım geldı yandan yandan ılerlıyorlar
  • mesajları okuyunca izlemiş kadar oldum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

Hata!
    Uzaktaki sunucunun yeri bulunamadı

Ulaşmaya çalıştığınızhttp://www.dengesiz.biz/pekinde-haltercinin-kolu-kirildi-18.html adresi şu anda kullanılabilir değil. Adresi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyin.
    İnternet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.
    Herhangi bir İnternet güvenlik yazılımının doğru ayarlanıp ayarlanmadığını ve olağan Web gezinimine müdahele edip etmediğini kontrol edin.
    Bir yerel ağ içindeki güvenlik duvarı arkasındaysanız ve bunun sorun yaratma olasılığı olduğunu düşünüyorsanız, sistem yöneticinize başvurun.
    İnternete bağlanabilmek için vekil sunucu kullanmanız gerekmiyorsa, F12 Tuşuna basarak vekil sunucuları devre dışı bırakmayı deneyin. Sonra sayfayı yenileyin.
    Yardım mı gerekli?
    Opera Yardım sayfasına gidin.
    Opera'nın çevrimiçi yardım masasına gidin.

siz nasıl izlediniz ya?

IE ile izle firefox la da izlenmiyor

• çok yazık oldu halterciye

çinmalı helter işte nolcak
  • izlerken kendimi zor tuttum valla içim cız etti
    çok kötü oldum yaa
  • tekrar verioya ağır çekim uff pamağımı öyle ısırdımki kopuodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarorcun93

Çok yazık olmuş.Umarım kariyeri noktalanmaz

Bundan sonra değil halter alışveriş poşetlerini bile tutabileceğini sanmıyorum
  • bi an izlemeye karar verdim son anda vaz geçtim iyi ki izlememişim baya kötüymüş ıyyy izlemeden için bi kötü oldu yaff
  • kötü olmuş yazık ya.zor bi anmış gerçekten.bi de halter üstüne düşmesin diye uğraşmak zorunda kalmış o durumda bile.etkileyici
  • http://www.break.com/index/chicks-never-over-react.html?mrr=we
    Kız bir kuş için g..t'ünü yırtıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaDo -- 13 Ağustos 2008; 20:13:43 >
  • Çokk Kötüüü :S
  • berbat bişey yaw
  • Adam ülkesi için Kazanmaya çalışmış..Sıfır çekmemeye çalışmış...Çok kötü bu arada...
  • yazık ya ne kadar acı çekmiştir adam zaten şoka girdi titriyo.. çok kötü
  • acayip kötü ya
  • Djibril Cisse'nin de böyle bacağı kırılmıştı.Hem de hayarında 2 kez.çok feci bişey
  • İçim cız etti bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: serdarorcun93

Çok yazık olmuş.Umarım kariyeri noktalanmaz

Bundan sonra değil halter alışveriş poşetlerini bile tutabileceğini sanmıyorum

ne alakasi var,bikac ay sonra eli kaynar,bazi egzersizler ve terapi gorur duzelir tabi orjinali gibi olmaz ama alisveris poseti soylemin abarti
  • her olimpiyatta bir haltercinin başına geliyor bu.daha beterleri olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.