ee noolmus pelerin olmussa.goren de kral oldu sancak.ben 1lvl pelerinli de gordum ona bakarsan.torpil meselesi yani.ayrıca pelerin alınca sanki cok bise oluon.harbiden de cok pelerin meraklısı milletiz
çok komik böyle saçma sapan topiclerle doldurmayın forum'u
Beni 13 lwl de aldılar hemde Üst clan g1 kolluklu İşaretli Seninki neki benimkinin yanında
Bu pelerin olayı sınırlandırılmalı, sıfr serverın en iyilerinde olsa aslında. Veya kişisel olarak pelerin verilse. +60 olanlara 40-50m karşılığı pelerin verilse daha iyi olur.
fire drakede ben civcivli görmedim adı sarı yazılı ama hiç civciv olan görmedim nası oluo bu photoshop heralde
eskiden alınan civcivler oynayanın kafasında gözüküyo ama biz onları beyaz yazılı görüyoz onlar eski civciv büyük ihtimal yan car
bizim türk milletinde şöle bi gelenek vardır adam pelerinli cln a girer cln başkanı der:arkadaşlar pelerin için girenler cln dan çıksın derler pelerin için giren adam:ben pelerin için gimedim önemli olank arkadaşlık der 2 saat sonra pelerin düşer adam der:bu ne *** pelerin düştü ******* u clnı ben adam cln dan çıkar
türklerin %78 i böledir ynlışmı söylüyorum
pffffffffff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme