ark.lar lwl 50 de çıkan vampiric touch u 10 tane rogue uygularsa %100damage olmazmı her biri %10 götürdüğüne göre 10 tane vursa %100 demektir falan yazmayın pls mantıklı diyimi ama görev yapacaklara bi faydam olursa ne mutlu bana
hepsinin aynı anda vurması lazım yoksa odlurmezler aynı anda vurmassalar worm bile olduremezler
canım arkadasım sen diyelim % 10 vurdun canavarın %90 kadar bir cnaı kaldı sen 2. yüzdeyi vurunca aynı damageyi vurmazsın kalan %90 ın %10 unu götütürsün yani %9 kadar bi damage vurmuş olursın 3. sünde bu % 8 e düşer en sonua kadar geldiginde warirolar keser o zaman hrkes 10 tane asas ile keserdi her şeyi!!! tk yı falan 10 snde yatırırlardı hala anlamadıysan şole anlatam diyelim 100.000 hp si war canavarın sen % 10 u attın 10.000 vurdun 90.000 canı kaldı 2. %10 büyüsünü vurdun 90.000 hp inn % 10 u yani 9000 hpsi gider ilkindekigib 10000 deil 9000 vurursun bole bole 10.000 cana kadar getirebilirsin kalanınıda warriorlar keser
çok mu zor aynı anda vurmak gidip yanına herkes aynı skili vurcak
organize işler bunlarrrrr lay alyy
başımıza işlerr bunlar lay aly
anlatabildimse ne mutlu bana
quote:
Orjinalden alıntı: supernovacan92
çok mu zor aynı anda vurmak gidip yanına herkes aynı skili vurcak
cok mu kolay tamamen aynı anda aynı tu$a basmak 1/2 saniye farkeder.
bu forumun akıl yaşı cidden düştü olum bunu senden önce kimse düşünmedimi sanıyosun çocuklaramı bırakıcas bu forumu off off
arkadaşım vampiric sadece olan canın %10 nu götürürür pisisman arkadaşta açıklamış
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetXx
bu forumun akıl yaşı cidden düştü olum bunu senden önce kimse düşünmedimi sanıyosun çocuklaramı bırakıcas bu forumu off off
yazmanın sebebi nedir BAKSANA BAŞKA TOPİCLERE NP NE DE SORUO BAZILARI
1.TOPİCİN İÇİNDE TROJAN vs. VİRUS YOQ 2.KENDİ ÇIKARLARIM AÇILMIŞ İÇİN Bİ TOPİC DİİİL (yoq char werbilcek warmı yoq shardmı iyi şımu iyi) 3.PELERİN ALMA HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYAN LAR İÇİN YARARLI Bİ TOPİC (herkesin 62 lwl paladini yoq imzaya yazmsıın war die ama) SANA
yaw bırakın bi ara benede öyle düşşnüdüm torle 15 asas wampiric vurduk adam kıpırdamıadı bile (lafın gelişi)
yattık ama 1.8 m exp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme