Şimdi Ara

Pelerin giymenin en kolay yolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Evet ben görev yapmadan pelerin giydim nası mı? Yorum sizin(çok basit):(ama photoshop olmadığını unutmaın)(Ayırca ben kral deilim)

http://rapidshar.de/files/12717366/pelerin.jpg.html

Benim yazdığımda sansür yok ama rapidshar e in "e" si eksik(* silip yazmanıza gerek kalmasın die)

Bu bir fotomontajdır veya dediğiniz gibi kralın içine girmiştir ama bu daha çok fotomontaj yönünde duruyor BÖYLE TOPİC açıp ne yapıcağını anlamadım...Kendini havaya mı sokmak istiyorsun tek amacın bu bence..
    quote:

Orjinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

boşverin açmış işte konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 7 Şubat 2006 15:16:10 >

• :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: flondro

Galiba kralın içine girmiş.

Arkadaşı kutluorum.
  • bencede içine girmiş yalnız karalın daa ii bi pelerin giymesi lazim bence bu ne masa örtüsü gibi şöle siyah pelerin falan
  • bi warriorda 1122 mana war.lvl i bile düşğk insan sallamaz bari bu kadar.chitin zor giyiyosun pelerinmi giycen
  • kralın ırzına geciyor
  • çok saçma bişi neden lvl kascağınıza böle hilelerle uğraşıyounsz
  • tahminimce el morad daki pelerin satan dan beyaz pelerini kopyalayıp photoshop yapmış

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Evet ben görev yapmadan pelerin giydim nası mı? Yorum sizin(çok basit):(ama photoshop olmadığını unutmaın)(Ayırca ben kral deilim)

http://rapidshar.de/files/12717366/pelerin.jpg.html

Benim yazdığımda sansür yok ama rapidshar e in "e" si eksik(* silip yazmanıza gerek kalmasın die)

Bu bir fotomontajdır veya dediğiniz gibi kralın içine girmiştir ama bu daha çok fotomontaj yönünde duruyor BÖYLE TOPİC açıp ne yapıcağını anlamadım...Kendini havaya mı sokmak istiyorsun tek amacın bu bence..
    quote:

Orjinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

boşverin açmış işte konuşalım

Ktılıyorum

• bizi meşgul ettin 2 dk
  • çocuk olasın pelerin dediğin ne la altı ustu çaput fotoşopla pelerin giyip arkadaslarına hava at sen :D:D ben 61 lwl oldum pelerin giymiyom cunki ayağa düştü :D
  • ya bu bence gitmiş pelerin anahtarı satıcıdan aldı ve pelerini aldı
    kesin pohotoshp tur beyz pelerin kralındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetKing

kralın ırzına geciyor

• pelerin almanın en kolay yolu pelerinli clan'a girmektir
  • zuhahahah
  • hayır hıc bırı deıl arkadas kendı ısmını kapayıp kralın arkasına gecmıs ve boylece hem onda hem de kralda pelerın war gıbı gozukuo ama bız bunu cocukken yapardık adamı boyle yakalar lar

• quote:

Orjinalden alıntı: madyb

kralın içine girmiş yada kral elinde 2tane glave kullanabiliyo hemde aynı elde

evet haklısın iki tane glave var

• Resmi dikkatli incelerseniz photoshop olmadığını anlarsınız resme bi daha bakın o kadar kalın bi warrior gördünüz mü?
  • tek elinde 2 glave taşıyo güzel :)
    bu arada hangi server?
    aşağıda 1 milyona chitin var diyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.