Şimdi Ara

pelerin görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pelerin görevi yaparken hangi yaratık kesiliyor bir iddaa meselesi cvp yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun(daha önce konu hakkında topic açılmış olabilir ama acil öğrenmem lazım)

• centaurun bossu ama biraz arama yapsan konu açmana gerek yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimi

beyler pelerin görevi yaparken hangi yaratık kesiliyor bir iddaa meselesi cvp yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun(daha önce konu hakkında topic açılmış olabilir ama acil öğrenmem lazım)

cainthaorus mu öle bişi olması lazım arkadaşın dediği gibi centaur bossu olabilir.ama centaurdan tahminim 4 kat daha güçlüdür.uzaktan sakın vurmayı denemeyin.tek çeker. bufu alır hp yarıya indirir bi ok atar o kadarmana yı da sıfırlar (priest gibi bişi)çeyrek gücüne kadar 60 lık bi warrior kolay indirir ama iş ondan sonra başlıyo.çok sağlam 65+warrior ve abys fire lazım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• sağolun walla lahmacun iyi gidecek şimdibu topic i nasıl silebilirim gerekli olani öğrendim
  • ben forumu uzatmak istiyorum o görev nerden alınıyor acaba??(duyduguma göre görev alınır alınmaz o serverdaki bütün online kullanıcıları abyss'in katı gibi bi yere atıyormuş ortada bi tek centaurun bossu varmış mış mış...) edana da pelerin alcas insallah, lazım olacak bu bilgiler

• quote:

Orjinalden alıntı: dadaloglu88

ben forumu uzatmak istiyorum o görev nerden alınıyor acaba??(duyduguma göre görev alınır alınmaz o serverdaki bütün online kullanıcıları abyss'in katı gibi bi yere atıyormuş ortada bi tek centaurun bossu varmış mış mış...) edana da pelerin alcas insallah, lazım olacak bu bilgiler

daha önce hiç almak nasip olmadı görevi ama tahminim np satan adamın ilk şıkkı olmayabilirde kesin bişe bilmiyorum.aldıktan sonra o serverdaki bütün clan oyuncularını (belki 40 goblin görevini bilirsiniz) onun alanına atıyo bi tane caintharous orda dikkat edin karşı ırk ta olabilir.kesilirsen paran gider.kesersen para gelir karşı ırktan birini

• quote:

Orjinalden alıntı: R@pTOr

quote:

Orjinalden alıntı: dadaloglu88

ben forumu uzatmak istiyorum o görev nerden alınıyor acaba??(duyduguma göre görev alınır alınmaz o serverdaki bütün online kullanıcıları abyss'in katı gibi bi yere atıyormuş ortada bi tek centaurun bossu varmış mış mış...) edana da pelerin alcas insallah, lazım olacak bu bilgiler

daha önce hiç almak nasip olmadı görevi ama tahminim np satan adamın ilk şıkkı olmayabilirde kesin bişe bilmiyorum.aldıktan sonra o serverdaki bütün clan oyuncularını (belki 40 goblin görevini bilirsiniz) onun alanına atıyo bi tane caintharous orda dikkat edin karşı ırk ta olabilir.kesilirsen paran gider.kesersen para gelir karşı ırktan birini

evet oraya bencede parasız gidin bizim sazan arkadaş oraya bi miktar parayla gitmişti hiçbi miktar parayla döndü bide ben ona daldım bana 1500 buff 300 ac ile 2600 vurdu zaten 3000 can vardı ikincisinde yerdeydim %5 gitti içim cız etti

• Caitharos !
  • ceunter kesmen lazım ama np de lazım tabi clan toplam 100k np si olursa .ok ii olur
  • min 144k np olması lazım

aynı serverda kim var kim yok görev alanına alınır otomatik olarak.

dışardan birilerinden yardım isterseniz, güvenilir kişiler olsun yada oyundan anlamayan kişiler olmasın.

caitarosu 2 kere kestik, ilkinde bize yardımcı olacak warrior sağolsun kutuyu açtı ve anahtrı o aldı. 2.side ise oynamayı bilmeyen aklı kıt 1 healer arkadaşımız kutudan iyi item çıkarda disband ederim şeklinde bi düşünceye girdiği için kutuyu açtı ve anahtarı aldı.

üzerinizde para bulundurmayın. en az 3 healer olsun hatta mümkünse 4 ve üzeri en az da 2 tane 62+ warrior. 1 tanede parasite malice vs vs atacak rezzer.

keseceğiiz yaratık şudur.

http://img507.imageshack.us/img507/5743/chai9gz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 30 Mart 2006; 0:55:47 >

• Resimde çok güzel çekilmiş o rogue ne yapıyorsa onun arkasında :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: koxp

ceunter kesmen lazım ama np de lazım tabi clan toplam 100k np si olursa .ok ii olur

arkadaşım oyundan anlamıyorsun bari sus milleti yanlış yönlendirme
  • ARKADAŞLAR BENIM GRADE 2 CLANIM WAR 350 K NP DE G2 OTOMATIKMAN GECILIO CANAWARI ŞOLE KESTIM CAFEDE 3 HEALER WARDI BIZIM CARLAR CANAWAR ICIN KASMISTIK OYUNDA BI CZ PARTYE GIRDIM ORDA BERAMUSLU SARMASIK_GULLERI WE ZEBELAH ADINA DA WARIOR WARDI ISTE 3 SAAT FLN PK YAPTIUK SORA DEIDM YARIDM EDERMISN TABI DEDI CALNIN DA CIKTI WE GELDI TEK BASINA 3 DAKIKA 20 SN GIBI BIR SUREDE KESTI AMA 24 ABYYS FIRE KULANMIS BIDE 3 ASAS WARDI CAFEDEN ONLARDA WARIORA 150 PRIESTE 150 M WERDIM 300 M E HALLETILER BDNE NASIL OLSA PARA COK AMA SUAN BANLIYIM MLSF ACILINCA G1 YAPICAM DIREK SUAN 87 INCI SIRADAYIZ ZTN CLAN ADI
    OceaniaX

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.