Şimdi Ara

pelerin görevi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu işi yapmak için adamlar var parayla kesiyolar bul bi 65+ adam sana pelerin canavarını 2 heallerla dorasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: PosioN

mage ne işe yarıyacak

bazıları mage leri en sonra nova atsınlar die götürüyolar göreve ama bulunsun canım nolcak
  • walla ilader be beramusda 62 lvlken 4-5 clan pelerin aldım bi budan fazlasına görevde yattım clanda arkım var diye çıkmadım ama ses sen on eğer wariorlar sağlam değilse iki yap sunu heale her birine 2 ver masiveciyi unutma ve masive attıkdan 3o sanıye sonra dalın arada da ezik rouge alın 3-5 tane onlar yuzde vursun gersi kolay zun surmaz bi tavsıye daha sakın wariorlar atak verirken hareketetmesinler eğer ederler yaratık debuf atıyo ve sağlam debuf venım kuru can 1904 hayvan bana debufla canımı 958 bıraktı sonra tek çektı sen dicen neden hareket ettin arkada bi mage kafasısn nova attı mage tek çektı :D onun için ne kadarsağlam ve az adam la girersen o kadar ii sakın mage veye fazla priest alma yanına izlemeek içinde sokma neden dersen yaratık alana yıldırım attımı mana siliyo hp yapıyo ne kadar adam varsa hepsi sana zarar umarım faydam olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: madkaptan

walla ilader be beramusda 62 lvlken 4-5 clan pelerin aldım bi budan fazlasına görevde yattım clanda arkım var diye çıkmadım ama ses sen on eğer wariorlar sağlam değilse iki yap sunu heale her birine 2 ver masiveciyi unutma ve masive attıkdan 3o sanıye sonra dalın arada da ezik rouge alın 3-5 tane onlar yuzde vursun gersi kolay zun surmaz bi tavsıye daha sakın wariorlar atak verirken hareketetmesinler eğer ederler yaratık debuf atıyo ve sağlam debuf venım kuru can 1904 hayvan bana debufla canımı 958 bıraktı sonra tek çektı sen dicen neden hareket ettin arkada bi mage kafasısn nova attı mage tek çektı :D onun için ne kadarsağlam ve az adam la girersen o kadar ii sakın mage veye fazla priest alma yanına izlemeek içinde sokma neden dersen yaratık alana yıldırım attımı mana siliyo hp yapıyo ne kadar adam varsa hepsi sana zarar umarım faydam olmuştur

+1 diyorum sana

Healerlar ve warrior işi bilirlerse o mana silme olayından uzak durabiliyorlar (sadece warrior'un mana siliniyor).
    Warrior yaratığın arkasını partiye çevirirse, partiye yıldırım atamıyor. Ayrıca healerlar uzaktan heal verirlerse de yıldırım yemiyorlar.

• valla hiç pelern giyemedim hiçbi fikrim yok olimpiada oynayan var sa alsın clana pelerinli clana
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

+45 clan ıcın nasıl alınır dlw de kascaz bız np yı

mecbur +45prıest acıp calcam anahtarı:(

• quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

2 Tane 60+ +7 Glave li Warrior

4 Tane 1920 Healer

5 Tane 50+ Assasin

5 Tane Mage

Ve 1 Tane 60+Debuffer olursa 3 dk yı gecmez kesmeniz...

ne yaptın sen yaa.ben gördün lvl 63 warrior 2dk sürdü anca kesmesi(buff heal ile)

ss ler bilgisayarda mevcut ama boyutu 2.25mb olduğu için upload edemedim.nasıl yapacam söylerseniz koyarım ss leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *[EMRE]* -- 9 Temmuz 2006; 13:01:12 >
  • 2 tane lwl 62+ warrior ( itemlerine dikkat )
  • 6 tane healler
  • 1 tane 30 tas rezzer
  • 2 rogue
  • 1 mage
  • ###Not###: İYİ BİR CLAN OLMASINI ISTIYORSAN CLAN DAKILERIN LWL 60+ OLMASINA VE NP SINE DIKKAT ET

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A267677B -- 9 Temmuz 2006; 13:05:30 >
  • 2 60+ warrıor 5 tane 50+ rogue 2 tane 45+ healler 1 tane 60+ de buffer la rahat kesersınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.