aslında cok zor deıl onemlı olan np grade i degısıtrmek
çok kolay canım
en iyis böle
kristal e tek attım dalgamı geçion kolay olsa herkes yapardı
beyler ben size beramusta nasıl yaptımızı söyleyim ilk önce 2 tane sağlam warrior ve 4 tane 1920 healer ayarladık iikişer healer warriorları healladı onun dışında 3 tane wamp vuran 50+ asass vardı 3-4 tanede eziq char kastık ayaüstü arklarla onlarıa başka elemanlara verdik %5 vurucaksınız diye ve başladık sonuçta scrolların 27 dakikasıvardı iş bittiğindetabiiki warriorların özellikleri büyük fark yarartıyor biri 62 biri 61 lwlldı itemleride fena diildi ikisidede raptor +7 vardı ve çok rahat aldık....
ben zr yapıp bırakmıştı 1 hafta sonra baktım crıystali kesmişim
15 SN YE DE Mİ KESMİŞLER BAYA EZİKMİŞ ONLAR YA BEN YANINDAN GEÇERKEN OSURDUM KIRILDI
sen yap baqalım çok mu basit
bencede kolay benim 23 lwl lik civciv keser
yaw öyle pelerin görevimi olurmuş o kristali kolay kolay kırdırmıyolar sanaama pelerin görevleri böyle olursa presiz kimse kolay kolay giremez
benim bildiğim hiç o taşa gerek yoqqqqqq
00kardeş o kadar kolayda np lazım kolluk g3 olmadan nasıl yapcaklar pelerin görevini beyler kolluk en az g3 olması lazım pelerin görevini yapmak için haberiniz olsun
quote:
Orjinalden alıntı: fcktheworld
beyler bewnde pelerin anahtarı var şimdi o geçersiz mi olcak
kesin bi clanın canını yakmıssındır.
evet çok kolay da ezik bi clan onları nerden bulucak ????????
yaw ben kristal e dokundum o kadar çat die kırıldı. malzemeden çalmışlar
ben krıstale wurmadan kırıldı cok kolaymıs canım suan weıwer i; elt i ; heavenı ben kurdum sonra werdım adamlara ... ark'ım sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme