Şimdi Ara

Pelerin Simgesi ve DH Avatar sorununa Kesin Çözüm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ACDSee8 die bir program war.(bu resim düzenleyici prog.) her pc de wardır.
    bu programdan istediğiniz resmin boyuntunu ayarlayabiliosunuz.
    örn;ben pelerin simgesi kafama göre bir resim beğeniyorum hemen bunun boyutunu programla 32x32 e çeviriyorum ve pelerinimde kullanıyorum.

en çok sorulan soruda forumda avatar konusu...
    herkes forumdaki standart avatarları kullanıor.(büyük bir kısım) kendi pcnizden resim seçincede dosya çok büyük! diyor

hemen resminizi bu programla boyutunu 64x64 çevirin ve donanimhaber forumunda kullanabilirsiniz.(dh de avatarlarında max 64x64 kısıtlaması var.)

ben pc yi aldığımda acdsee8 pcde wardı eğer yoksa google da arayın ve indirin.

illaki milletin verdiği pelern simgeleri sitelerinde kısıtlı kalmayın
    kendi resminizi kendiniz kullanın

• Güzel paylaşım. Gereksiz topiclerden kurtuluruz beLki..
  • bence denemenizi tavsiye ederim.
    her işte işinize yarar
  • her pc de yok mesela bende yok sizde de yoksa ve eğer microsoft photo editor warsa onlada yapabilirsiniz anlamak için olup olmadığını bi resme sağ tıklayın birlikte açın üstüne gelin eğer microsoft photo editor warsa onu açın muhtemelen ingilizcedir file edit wiew image vs seçenekler warya (türkçesi dosya düzen vs vs resim seçeneği) imageyi seçip altından resize ( yeniden boyutlandır) ı seçiyorsunz sağ altta inches yazar onu pixel yapın ve allow distortionu seçin orda 2 tane sayı görceksiniz 2 sini de 64 yaptınız mı tamamdır
  • güzel eline sağlık.
  • Dostum bend de var program boyuta getiriyom 7 kb den de düşük dosya başarıyla yüklendi diyor ama göstermiyor ne yapmama lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol walla benmde işime yarıcak
  • thanks
  • indirdim ama serial istio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 17 Şubat 2007; 19:45:46 >
  • saol bende neden avatar koyamıyorum diyordum
  • ÇOK SAOL
  • önemli deil arkadaşlar
    programın kullanımı çok kolay zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExcPower

Dostum bend de var program boyuta getiriyom 7 kb den de düşük dosya başarıyla yüklendi diyor ama göstermiyor ne yapmama lazım

tam 64x64 yapman lazım ideal boyut
  • IrfanView de güzel aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

her pc de yok mesela bende yok sizde de yoksa ve eğer microsoft photo editor warsa onlada yapabilirsiniz anlamak için olup olmadığını bi resme sağ tıklayın birlikte açın üstüne gelin eğer microsoft photo editor warsa onu açın muhtemelen ingilizcedir file edit wiew image vs seçenekler warya (türkçesi dosya düzen vs vs resim seçeneği) imageyi seçip altından resize ( yeniden boyutlandır) ı seçiyorsunz sağ altta inches yazar onu pixel yapın ve allow distortionu seçin orda 2 tane sayı görceksiniz 2 sini de 64 yaptınız mı tamamdır

Teşekkürler bende dediğin program war ve kullanmasını bilmiyordum iyi oldu açıkladın

• quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

IrfanView de güzel aynı

ama ACDSee 8.0 ı tercih ederim.
    en çok kullanılan resim düzenleyici programlar arasında
  • Ya Bişe Sorucam Program Tamam Süperde Yaptıklarımızı Nasıl Kaydedicez??Resimlerime
  • !!!Cvp verirmisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTyR0X

!!!Cvp verirmisiniz..

yaptığın resime sağ tıkla copy de istediin yere yapıştır
    ben öyle yapıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.