Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
119
Favori
112.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalemden almak istiyorum cumartesi günü kaçta müsait olursun pm atabilirsin yada alıntı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr

kalemden almak istiyorum cumartesi günü kaçta müsait olursun pm atabilirsin yada alıntı yap

PM atılmıyor sana nedense.Cumartesi günü hsbc atmden havale yaparak yada gittigidiyordan ürünü alabilirsin.Aynı günü gönderirim sorun değil.PM ayarlarına bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

Demin aldım.Çok teşekkür ederim.Gerçekten öyle bir paket yapmışsın ki hocam ben bile açmakta zorlandım

İşimde biraz titizim arkadaşım, zaten paketleme konusunda alıcılar genel anlamda memnun.Ürünün sana problemsiz ulaşması çok önemli,paketleme biraz zaman alsada değiyor.

Bende aldım iki tane. Gerçekten kalem müthiş şu an çizim yapıyorum. Her türlü o fiyata değer. Hocam sizin de paketleyişiniz ayrı zaten eve gidene kadar zor açtım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr

kalemden almak istiyorum cumartesi günü kaçta müsait olursun pm atabilirsin yada alıntı yap

PM atılmıyor sana nedense.Cumartesi günü hsbc atmden havale yaparak yada gittigidiyordan ürünü alabilirsin.Aynı günü gönderirim sorun değil.PM ayarlarına bak istersen.

kıbrıs a yurtiçi kargoyla gönderirmmisin
  • Hocam öncelikle meraba.Bu kalemi öncedende biliyodum üretimi durdurulduğunuda biliodum.Bugün gittigidiyor dan bakmıştım mağlum ordan kredi kartı ile alışveriş yapılıyor.Kalem biraz pahalı olduğu için babamın izin vermiyeceğini biliyorum.Senden herhalde ptt den alım yapılıyormuş.Bu konuyu gördüm ve çok mutluyum.Öğrenciyim bayramdada para toplamıştım artık o para bu kalem için :D Bana yardımcı olabilir misiniz bu ptt den havale işi nasıl olcak, yalnız bişeyi daha öğrenmek istiyorum.Ben diyelim sizinle anlaştım işlemleri yaptık.Ürün eve gelmesede ben onu postaneden falan alsam olur mu :SBen bu kalemi alıcam kafaya koydum.Tombo uç nasıl iyi olur mu buna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Hocam öncelikle meraba.Bu kalemi öncedende biliyodum üretimi durdurulduğunuda biliodum.Bugün gittigidiyor dan bakmıştım mağlum ordan kredi kartı ile alışveriş yapılıyor.Kalem biraz pahalı olduğu için babamın izin vermiyeceğini biliyorum.Senden herhalde ptt den alım yapılıyormuş.Bu konuyu gördüm ve çok mutluyum.Öğrenciyim bayramdada para toplamıştım artık o para bu kalem için :D Bana yardımcı olabilir misiniz bu ptt den havale işi nasıl olcak, yalnız bişeyi daha öğrenmek istiyorum.Ben diyelim sizinle anlaştım işlemleri yaptık.Ürün eve gelmesede ben onu postaneden falan alsam olur mu :SBen bu kalemi alıcam kafaya koydum.Tombo uç nasıl iyi olur mu buna ?

Sen ptt'de hesabıma para havale ettikten sonra ben ürünü sana araskargo ile göndereceğim.Hem kargo fiyatı ptt ile aynı anlaşmamdan dolayı,hem daha hızlı,hemde daha güvenilir.İstersen sana en yakın araskargo şubesinin adresini veririz sen gider alırsın.Olmadı evinin adresini verirsin evde kimse olmazsa ürünü şubeye götürürler gider yine şubeden alırsın.

Haiko de Poel, jr

Daha önce kıbrısa göndermedim.Yurtiçi kargo gönderiyorsa gönderirim tabii ama kargo ücreti ne tutar bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 26 Kasım 2011; 14:53:41 >

• quote:

quote:

Hocam öncelikle meraba.Bu kalemi öncedende biliyodum üretimi durdurulduğunuda biliodum.Bugün gittigidiyor dan bakmıştım mağlum ordan kredi kartı ile alışveriş yapılıyor.Kalem biraz pahalı olduğu için babamın izin vermiyeceğini biliyorum.Senden herhalde ptt den alım yapılıyormuş.Bu konuyu gördüm ve çok mutluyum.Öğrenciyim bayramdada para toplamıştım artık o para bu kalem için :D Bana yardımcı olabilir misiniz bu ptt den havale işi nasıl olcak, yalnız bişeyi daha öğrenmek istiyorum.Ben diyelim sizinle anlaştım işlemleri yaptık.Ürün eve gelmesede ben onu postaneden falan alsam olur mu :SBen bu kalemi alıcam kafaya koydum.Tombo uç nasıl iyi olur mu buna ?

Sen ptt'de hesabıma para havale ettikten sonra ben ürünü sana araskargo ile göndereceğim.Hem kargo fiyatı ptt ile aynı anlaşmamdan dolayı,hem daha hızlı,hemde daha güvenilir.İstersen sana en yakın araskargo şubesinin adresini veririz sen gider alırsın.Olmadı evinin adresini verirsin evde kimse olmazsa ürünü şubeye götürürler gider yine şubeden alırsın.

Haiko de Poel, jr

Daha önce kıbrısa göndermedim.Yurtiçi kargo gönderiyorsa gönderirim tabii ama kargo ücreti ne tutar bilemiyorum.

Hocam sen benim oturdugum yerdeki aras kargo subesine gondersen yani eve gelmesin direk aras kargo subesine gelsin bende oraya gidip aliyim sen bana bu is nasil olcaksa herseyi pm olarak ativer bide ben sana ne kadar para gondercem ne zaman gondercem sen bana herseyi pm olarak at senden cevap bekliorum :)Hocam bunu sonradan yazdiyorum.Simdi sen bunu benim oturdugum yerdeki aras subesine gonderebilirsin demi oraya gidip alabilirim yani cunku benim icin onemli olan bu.Neyse tekrar senden pm bekliorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 26 Kasım 2011; 15:25:22 >

• Akşam 6 veya 7 gibi pc başına geçersen detaylı pm atarım.
  • hocam pc basina gecmeme gerek yok benim ben cevrimdisiykende sen bana ayrintili pm at.Bu arada hocam sen gittigidiyorla birlikte mi calisiosun.Birde hocam onceki mesajdada soyledimde ben ptt den parayi yatiinca sen benim oturdugum yerdeki aras subesine gonderebilir misin onemli olan eve gelmemesi benim gidip almam lazim bu konuda bilgi verirsen cok sevinirim.Her neyse senden ayrintili pm bekliorum.Hocam son olarak bu kaleme 40 tl vercem herkes mal misin dio benim icin baskalari onemli degilde sence verdigim paraya deger mi ben cok dikkatli kullanirim ve evde kullancam birde tombo uc iyi mi?Neyse kib dedigim gibi mesajini bekliorum...
  • quote:

hocam pc basina gecmeme gerek yok benim ben cevrimdisiykende sen bana ayrintili pm at.Bu arada hocam sen gittigidiyorla birlikte mi calisiosun.Birde hocam onceki mesajdada soyledimde ben ptt den parayi yatiinca sen benim oturdugum yerdeki aras subesine gonderebilir misin onemli olan eve gelmemesi benim gidip almam lazim bu konuda bilgi verirsen cok sevinirim.Her neyse senden ayrintili pm bekliorum.Hocam son olarak bu kaleme 40 tl vercem herkes mal misin dio benim icin baskalari onemli degilde sence verdigim paraya deger mi ben cok dikkatli kullanirim ve evde kullancam birde tombo uc iyi mi?Neyse kib dedigim gibi mesajini bekliorum...

P.M attım.
  • Bu penteller orjinalmi çünkü ben bu kalemlerin üretimi durdu diye biliyordum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsaltorun

Bu penteller orjinalmi çünkü ben bu kalemlerin üretimi durdu diye biliyordum ?

Tabiiki orjinal.Üretimi durdu fakat şimdilik son partiler zorda olsa bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Kasım 2011; 23:11:01 >
  • hocam sende pentel kerry var mı uyguna?
  • hocam kapıda ödeme ile kaç tl olur bu smash
  • p.m ile cevapları verdim.
  • hocam alacağımda değilde bir şey sormak istiyorum şu üstündeki 2b hb yazıları felan ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hltguven

hocam alacağımda değilde bir şey sormak istiyorum şu üstündeki 2b hb yazıları felan ne işe yarıyor?

hb,b,f,h bunlarım hepsi koyuluk,serlik ile ilgili şeyler.Genelde yazı için 2b tercih edilebilir.Daha koyu olsun diye 3bde tercih edebilirsin.hb olanlar daha sert uclardır.
  • quote:

Kapıdan ödeme ile 2 kere deneme satışı yaptım ikisinde de çektiğim çilelerden dolayı bir daha gönderim yapmıyorum. 2 saat kuyrukta kargo göndermek için beklenirmi.Birde bana yakın olan ptt şubesi, yok şu saatlerde gelirsen gönderebilirsin diyor,sabahın köründe kargo göndermek içinde gidememki.Daha fazla kargo parası,işlem parası en önemlisi araskargonun 1 günde götürdüğü kargoyu 3 günde götüremiyorlar.

Ptt kargoyu kötülemek degil amacım ama ben bir kargomu 2 bucuk ay bekledim. ingiltereden geliyordu ve gumruge takılıcak birsey degildi, takılmadıda. Onlara göre 2 kez ziyaret edilmis not bırakılmıs. günün 24 saati evde olanlar var ayrıca notda bırakılmamısdı. ayrıca mahallemize bi araba resmi vs herhangi birsey , bisi olsa karsı komsu yan komsu haber ucurur öyle bir arka sokaklarda gariban - orta direk bir mahlelde oturuyorum. internet siteside saka gibi bu takip olayı. ben 2 bucuk ay sonra ürünü kendim buldugumda ve o andan bile sonra ve öncesi benim kargom istanbulda gozukdu hep. sikayetimi ptt yapdım birkac kez ama dönen arayan olmadı. gecen sene subat'da oldu bu. simdi düzeltmislermidir sistemlerini emin degilim. velhasıl kelam 2bucuk ay icinde gittim depolarına ben aradım taradım kargomun boyunu olculerine gore kendim buldum. ürünü bide ingiltereye geri yollucaklarmıs. yuh ya adam 2bucuk ayda dunyayı gezio vs. hızlı hesaplı gibi bide buna benzer bir sloganları var . Dedim ekonomik olabilirsiniz ama sürat ile alakanız yok. Özele 2 lira fazla özel sirket ile en iyisi. Hayırlı isler ScanMaN iyi forumlar

• sweetjus sana aynen katılıyorum.Şuan için bana göre özel kargolar daha iyi.Hemde anlaşmam gereği özel kargo fiyatı,ptt kargo kadarki buda ptt kargoyla iş yapmamam için bir neden.
  • Başarılar dilerim. Bende zaten mevcut kalemden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendezut -- 6 Aralık 2011; 17:59:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.