Şimdi Ara

Pembe renkli Sony Xperia P ufukta göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Sony'nin Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanan akıllı telefonu Xperia P, siyah, gümüş ve kırmızının ardından dördüncü renk seçeneğine kavuştu.

Asya pazarı için duyurulan pembe renkli Xperia P ile öncelikli olarak kadınlar hedef alınmış. Pembe renkli Xperia P'nin şu an için Asya dışındaki pazarlara giriş yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

• Bordosu da pembesi de harika Şahsen ben bi erkek olarak alırken bu iki renkten birini seçerim Ama buraya gelenler sadece siyah ve kırmızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY boş işlerle uğraşma amiral geminizi bekliyoruz makyajla olmaz bu işler ONE X ve SG3 rakip BEKLİYORUZZZZZZZ

• quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

Bordosu da pembesi de harika Şahsen ben bi erkek olarak alırken bu iki renkten birini seçerim Ama buraya gelenler sadece siyah ve kırmızı.

Ben xperia u nun pembe alt kapaklı olanını seçtim

• Çok sexy bir tel olmuş. Benim S3 sıkılırsa alırım arkadaş olsun diye. :)
    İşin sakasını geçersek bu Sony ne zaman ciddi bir telefon cikaracak. Benim için mazide kalsa da hala telefon konusunda Sony e güvenen ciddi bir kullanıcı oranı var.

• Bu yıl çıkaracaklar arkadaşlar sony çalışmaları devam ediyor gerçek bir donanım göreceksiniz ve kamera kalitesi bekleyin cess fuarını yanı Ocak ayııı ittabariyleee

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

Bu yıl çıkaracaklar arkadaşlar sony çalışmaları devam ediyor gerçek bir donanım göreceksiniz ve kamera kalitesi bekleyin cess fuarını yanı Ocak ayııı ittabariyleee

ocak ayı itibarı ...
    mesaja animasyon koymayı bilmiyorum dua et :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoş olmuş.

• bomba olmuş bordo olan !

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

Bu yıl çıkaracaklar arkadaşlar sony çalışmaları devam ediyor gerçek bir donanım göreceksiniz ve kamera kalitesi bekleyin cess fuarını yanı Ocak ayııı ittabariyleee

bu yıl ve 2013 ocak ayı? aynı yıl sanırım.

• dün sony yetkilisi ödemeli attı aradım dedi kusura bakma dedim önemli değil anlat haberleri 4,5'' ekran ve çözünürlük 16K dedim güzel işlemci xeon 16+16 4,0 ghz dedim bu da iyi rem olarak minimum bir 128 ve 512 gb remli dedi dedim buda iyi kapasite öle birşey yok dedi sınırsız sonra dedim boşver vazgeç türkiyedeki kullanıcılara bunu versen ilal bir kusur bulucaklar sonra dedi batarya sorununuda çözdük dedim kaç kw dedi ki 1 tirilyon MW dedim işte süper fiyat 1600 tl ama hep türkiyeden bizler için farklı düşünüyoralr fiyat çok yüksek özellikyok demiştim sana bunu şıakrırsan bizim kullanıcılar hertürlü ....... gidicekler. neyasan türkiyedeki kulalnıcılar beyenmez çünki adamlar bu özeliikleri aşan uygulamalar yüklüyorlar aklısın dedi üzülerek gitti

yani işin gerçeği ne x ne 3 hepsi aynı para harçıcak yer çok
    arc kullanıyorum telefon alsam nokia alırım. nedeni herkes bir bahane buuyor neçok ona bulunuor onu alrım övülen daima beyenmiyordurki onlarda alsın demektir?

bu yorumdan sonra DH Misafir kapatılsın denilirse ozman party...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.