Şimdi Ara

Pen celdum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayiptur daaa sen ne deysun? Ne picum laf konişaysun?
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

ben bu şiveyi hatırlıyorum inşallah altından yine 13-14 yaşında bir çocuk çıkmaz

Ha puraliyum .
    quote:

Yalnız acayip tutturmuşsun şiveyi. haçen nerelisun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Surat -- 10 Ekim 2005, 15:22:32 >
  • çıkacak gibi
  • ben okadar karadenizli gördüm daha böyle konuşanına rastlamadım.bende bir karadenizli olarak diyorum ki bu herif karadenizli taklidi yapmaya çalışan fok balığından başka birşey olamaz.
    Kardeşim kendine saygın yok bari başkalarına saygı duy.Böyle bir yörenin konuşmasıyla dalga geçerek nereye varcağını düşünüyosun ki?
  • quote:

ben okadar karadenizli gördüm daha böyle konuşanına rastlamadım.bende bir karadenizli olarak diyorum ki bu herif karadenizli taklidi yapmaya çalışan fok balığından başka birşey olamaz.
    Kardeşim kendine saygın yok bari başkalarına saygı duy.Böyle bir yörenin konuşmasıyla dalga geçerek nereye varcağını düşünüyosun ki?

Asul sen talga keçeysun uşağum.Talga deduğun denizda olur.Ha bunu pilmeyimusun ?
  • quote:

ben okadar karadenizli gördüm daha böyle konuşanına rastlamadım.bende bir karadenizli olarak diyorum ki bu herif karadenizli taklidi yapmaya çalışan fok balığından başka birşey olamaz.

yok öyle deme hakikaten böyle konuşanını da gördüm ben.

boşver, arkadaş eğlence olsun diye takılıyor işte sayesinde biz de biraz eğleniyoruz.
  • birilerinin şivesiyle mi eğleniyosunuz? Birilerinin değerleriylemi eğleniyosunuz ?
    Helal olsun sizlere gerçekten alkışlanacak insanlarsınız.
  • quote:

birilerinin şivesiyle mi eğleniyosunuz? Birilerinin değerleriylemi eğleniyosunuz ?
    Helal olsun sizlere gerçekten alkışlanacak insanlarsınız.

fazla abartmıyor musun? Kimse kimseyi aşağılamıyor burada. Televizyonda sanki yok karadenizli şivesiyle bişeyler yapmaya çalışanlar. ben ortada hakaret falan göremiyorum. sen de bize hakaret etme lütfen.
  • ben kimseye hakaret etmedim ama adamın yazış şekli ve hitap şekli dokundu.Ben rize liyim her yıl gitmeye çalışırım.O kadar karadenizli gördüm daha bu şekilde konuşanları görmedim.
    Televizyondakilere zaten birşey demiyorum.Onlar nerden para bulacağını bulamamış şebeklerden başka birşey değil.Ama insanların konuşma şekliyle alay etmek hoş birşey değil.Bunu daha önce forumda jocman yapmıştı ve gereken cevabı verdim ona.Kim olursa olsun bir karadenizli veya doğulunun şivesini bu şekilde kullanamaz.
  • Kardeş evet ben karadenizli değilim ama eşim karadenizli.Eşim böyle konuşmuyor ama kayınvalidem aynen ve tıpkı böyle konuşuyor.Onu dinleye dinleye ha pöyla konuşmak bana çok olağan gelmeye başladı.Karadenizli olmamama rağmen hanımköy olması nedeniyle hem karadenizi hemde karadenizlileri çok severim.bu kadar gereksiz alınganlık gösterme bence. saygı ve sevgilerimle.
    quote:

ben kimseye hakaret etmedim ama adamın yazış şekli ve hitap şekli dokundu.Ben rize liyim her yıl gitmeye çalışırım.O kadar karadenizli gördüm daha bu şekilde konuşanları görmedim.
    Televizyondakilere zaten birşey demiyorum.Onlar nerden para bulacağını bulamamış şebeklerden başka birşey değil.Ama insanların konuşma şekliyle alay etmek hoş birşey değil.Bunu daha önce forumda jocman yapmıştı ve gereken cevabı verdim ona.Kim olursa olsun bir karadenizli veya doğulunun şivesini bu şekilde kullanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Surat -- 11 Ekim 2005, 9:16:52 >

• hoş geldin dicem ama biraz tatsız geldin be abisi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.