Şimdi Ara

Pencere Altı Akıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde aşırı yağmur sonucu odamda ki pimapen pencerelerin muhtemel altından su aldı.Dolayısıyla pencerenin altında ki tüm duvar içeri taraf kabardı.Dışarı şu sıkıldığı zaman biraz şişen ve serteşen silikon sıktım tam mermerle pencere arasına faydası olmadı oraya ne yapabilirim.Usta çağırmadan kendi şartlarımla???

• Mermerle pencere arasına attır, saç kurutma makinası tut oraya katılaşsın.
  • kardeş benzer sorun vardı bende silikonla iyice kapatmaya çalışırsın zaten ilk önce su almaması için ama diyelim suyu aldı bi şekilde kabarma yapmasın diye temizlik yaptığında pencereyi silerken sodyum hipokloritli antibakteriyel yüzey temizleyici kullan suyu biriktirmez böyle. dettol marka ürünlerde oluyor bu tip temizleyici sprey şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirefokkes -- 27 Ocak 2013; 0:30:27 >
  • Havlu geçici ve mantıklı bir çözüm benim amacım uzun sürekli olması aslında mermerle pencere arasına kimyasal olarak ne uygulanır onu öğrenmek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyman71 -- 27 Ocak 2013; 0:32:24 >
  • Aynı sorunu ben bununla çözdüm ve 3 yıldır akmadı

Pencere Altı Akıntı
  • Hakan hocam teşekkür ediyorumm.Deneyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyman71

Hakan hocam teşekkür ediyorumm.Deneyecem

alçı dekorasyon yapan bi yere git 1 kilo toz alçı al 2 tl falan tutar uygula
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ kaburga altında hafif ağrı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.