Şimdi Ara

Pendik Dil Kursu Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, haftaiçi çalışıyorum, akşamları dil kursuna gidip dilimi geliştirmek istiyorum. Varsa Pendik'deki dil kursları için deneyimleriniz ve önerilerinizi alabilirmiyim. Malum bu devirde herkes para için neler yapmıyor ki yok şöyle iyiyiz yok böyle iyiyiz felan bu yüzden varsa gerçekten önerebileceğiniz yer çok sevinirim. Lütfen yardımcı olun.

Tuzla'dayım önceliğim Tuzla ama hiç alternatif yok bu yüzden Pendik için önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkadiras -- 11 Ağustos 2015; 23:52:57 >

• Merhaba,
    şuan bende Pendik te yeni kurs arayışı içerisindeyim.
    FULLENGLİSH pendik şubesinden uzak durun derim. geçen sene bu ay kayıt olmuştum. speaking hocaları Suriyeli ve Nijerya lıydı. sonra öğrendim ki Türk Gramer Hocası da Arapça hocasıymış. SONUÇ hüsran. yeni kurs bakıyorum şuan.
  • geçmiş olsun. Bu arada bende trafikden dolayı pendiği askıya alıp Tuzla'da kayıt oldum iki kur aldım bakalım kısmetse B1'e geçecez gibi. Son olarak bu kurslar hep para tuzağı bence belli bir birikim yaptıktan sonra dfirek yurt dışına çıkmak gerek yoksa yalan yani :) sonuç : kurs = para , hoca ise herşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.