Şimdi Ara

Pendik'ten Soğanlık'a Nasıl Gidilir[öğrendim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pendik esenyalıda oturuyorum google mapsten baktım ama en yakın otobus kartal köprüsünden geçiyo ama oradan Öğretmen Zekeriya Güçer İlköğretim Okuluna otobüs yok, minibus var mı? ya da alternatif yol önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisikadam -- 21 Haziran 2013; 14:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardım edicek . 1 saat sonra falan bakmaya gidicem yarın sınava geç kalmıyım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisikadam -- 21 Haziran 2013; 12:58:44 >
  • up

• Kartal Ahmet Şimşek Koleji'nin önünden Soğanlık Minibüsleri kalkıyor.

• Minibüs yolundan bin toprakyolda in toprakyol dan düz yukarı çık onur marketin ordan devam et görüceksin zaten.

• http://www.iett.gov.tr/

burda hat arama var burdan faydalanabilirsin
  • Esenyalı dediğin yer Pendorya'nın arkası galiba. e5 e çıkıp 130ş ye bin, 130 da geçiyor olabilir. Kartal köprüsünde in, üstten geçen arabalara bak sol tarafa aşağı gidenlere bineceksin.
    134.... lı yarım otobüslere binip Stadda indir beni de, ordan birilerin sorarsın. Soğanlıkla alakası yok okulun.
  • çok saolun

• PENDİK MERKEZE İNİP YAKACIK MİNİBÜSLERİNE BİNECEKSİN.
  • metro
  • Esenyalı Köprüden Gebze/Harem bin. Soğanlık sapağında in. Sor soruştur bulursun,
  • Zekeriya Güçer bundan 3 yıl önce falan merkeze yakındı kartalda ne ara soğanlığa attılar yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Zekeriya Güçer bundan 3 yıl önce falan merkeze yakındı kartalda ne ara soğanlığa attılar yahu

ben yanlis biliyormuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Esenyalı dediğin yer Pendorya'nın arkası galiba. e5 e çıkıp 130ş ye bin, 130 da geçiyor olabilir. Kartal köprüsünde in, üstten geçen arabalara bak sol tarafa aşağı gidenlere bineceksin.
    134.... lı yarım otobüslere binip Stadda indir beni de, ordan birilerin sorarsın. Soğanlıkla alakası yok okulun.

pasom oldugu icin bu yolla buldum hocam saolun, suan okulun önünden yazıyorun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.