Şimdi Ara

Penis Tahrişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
17.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 gecedir uyandırıyor ya kısır kaldıysam veya idrar yolu enfeksiyonu olduysam??? Hocam 3 hafta oldu sizce bunlardan birinin olma ihtimali nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hagh kullanıcısına yanıt
    17 ve penis mantarı var muhtemelen umarım kısırlığa gitmeden hallederim yarın ilk iş sağlık ocağına koşacağım

• Benimde olmuştu eskiden ama alt kısım kaşı kaşı kıpkırmızı oldu kendiliğinden geçti merak etmeyin çabuk geçsin istiyorsanız kaşıntı kremi falan sürün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıcaktandır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • googleden kasık mantarini araştir belirtilerin uyuyorsa git hemen. basit bir hastalik zaten mehlem çözüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Hocam yarın sabah gitcemde çok korkuyorum ya ilerlediyse????

yok be ilerlememiştir. çünkü ilerlese yerine duramassin. cidden kaşıntıdan ölürsün ve o bölge kahverengi olur kaşıdıkça kaşırsın

• nikneym0 kullanıcısına yanıt
    Evet %95 uyuyor penisimde kasıklarımda ve testisimde kaşıntı oluyordu bepanthol sürmüştüm travazol sürsem mi bilmiyorum sürmek istiyorum ama internette doktor kontrolünde kullanın yazıyor

• Başka yerinizde kaşıntı var mı hocam? Eğer başka yerleriniz kaşınıyorsa uyuz olmuş olabilirsiniz. Ben uyuz olduğumda doktor donu indirtip bakmıştı ucuna.

• bana şu 3ünü verdi 2ay önce.. sürdukten 5dakika sonra kaşıntı sonsuza dek bitti. 2günde filanda komple böyle olarası düzelmeye başladı. yani aşırıli hızli etki eden ilaçlar.

Penis Tahrişi

• doktora belirtileri anlat ve kasik mantarinda şüpheleniyorum de. gerekeni yapacaktir acip göstermene bile gerek yok

Sizce travazol kullanayım mı yoksa yarına kadar bekliyim mi? Bir günle kısır olmak idrar yolu enfeksiyonu veya böbrek sorumu yaşamk
    istemiyorum

• ?

• doktora git.

• Sıcaktan pişik olmuştur bas pudrayı geçer.geçmezse doktora git.

• enfeksiyona gitmen lazım

• Sağlam ilişki sonrası toparlar tahrişler

Hocam benim penis testis derisini ve kasıklarımda mantar vae galiba çünkü kaşınıyor birazndan sağlık ocağına gidicem ama şeyi sorucaktım, sence mantar makatımın oraya sıçrayabilir mi? Sıçrarsa büyük sıkıntı olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.