Şimdi Ara

Pentagram adlı grup hakkında merak ettiğim sorular ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamlar müslümanlarmı deistlermi ateistmi bi çıkaramadım diyebilirsiniz ki müslüman olmasa dinlemicen mi tabiki dinlicem benimki sadece merak ..

İsterse ineğe tapsın ben sadece merak ettim..

NOT : Belirttiğim gibi boş mesajlardan kaçınalım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pentagram Grubu Hakkında Merak Edilenler

Pentagram Nedir?

Pentagram, 1981 yılında İstanbul'da kurulan bir Türk heavy metal grubudur. Grubun kurucuları Hakan Utangaç (vokal, gitar), Murat İlkan (gitar), Cenk Ünnü (bas gitar) ve Metin Türkcan'dır (davul).

Pentagram Grubu Dini Görüşü

Pentagram, Satanizm'le ilişkili bir grup olarak bilinmektedir. Ancak grup üyeleri, Satanist olmadıklarını ve pentagramın yalnızca bir sembol olduğunu belirtmişlerdir. Pentagram'ın, gözlem, denge, mükemmellik ve kozmosun bütünlüğünü temsil eden eski bir sembol olduğunu ifade etmektedirler.

Pentagram Grubu Satanist Mi?

Yukarıda belirtildiği gibi Pentagram, Satanist bir grup olarak kabul edilmemektedir. Grubun üyeleri, Satanizm'in felsefesine katılmadıklarını ve pentagram sembolünün Satanizm'e ait bir sembol olmadığını belirtmişlerdir.

Pentagram Dini Görüşü

Pentagram'ın resmi bir dini görüşü bulunmamaktadır. Ancak grup üyeleri, doğaüstü güçlere ve evrenin gizemli yönlerine ilgi duyduklarını belirtmişlerdir. Grubun müziklerinde de bu temalar sıklıkla işlenmektedir.

İlgili Diğer Sorular

• Pentagram Satanist mi?
      • Hayır, Pentagram kendini Satanist olarak tanımlamamaktadır.
    • Pentagram grubu dini görüşü nedir?
      • Grubun resmi bir dini görüşü yoktur ancak doğaüstü güçlere ilgi duymaktadırlar.
    • Pentagram nedir?
      • Pentagram, 1981 yılında kurulan bir Türk heavy metal grubudur.
    • Pentegram nedir?
      • Pentagram ve Pentegram aynı gruptur. "Pentegram" yazımı yanlıştır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dar gelirliliğin alemi yok parayla tut grubu sor istediğin soruyu
  • boşver takma kafana bunları
  • Dinlerini inançlarını bilmem, beni enterese de etmez ama bazı dini içerikli şarkıları var. Özellikle "Bir" adlı şarkıyı dinleyiniz Onun dışında Ölümlü Dünya adlı şarkılarıda sağlamdır.
  • Atalarına malum olmuş
    Kitap yazmış anlatmışlar sana
    İmam rahip rehber olmuş
    Yalan yanlış aktarmışlar sana

Günümüzün dünyasında
    Hepsi aynı hepsi ala
    İsa Musa Muhammed Buda
    Neyin varsa bilmiş senin
  • "Bu Alemi Gören Sensin" şarkısı mı seni çelişkiye düşürdü? Sözleri Aşık Veysel'e ait, ekleme yapayım.

Hepsi müslüman.

90'ların sonu ve 2000'lerin başındaki süreçte bu satanist olayları çok alevlenince bunları da satanist ilan etti bazıları. Grup açıklama yapma ihtiyacı hissetti.
  • O bu değil de, Türkiye'ye belki de daha iyisi gelemeyecek bir metal grubudur Pentagram. Koskoca babam bile Pentagram dinler hala.
    Şarkılara Türk kültürünü aşılamaları da ayrı bir taz yaratıyor zaten. (Atıyorum, arada davul çalınıyor-bateri değil, bildiğiniz davul- arada ney çalınıyor, darbuka falan..)
  • Evet şarkıları çok güzel bide arkadaşım şarkı sözünü niye yazıyorsun anlam çıkarsam konu açmam zaten çok çelişkiliydi sağol 4bsolut hocam.
  • ateist veya satanist olmadıkları kesin.
  • @Witch King Of Angmar:
    Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

O bu değil de, Türkiye'ye belki de daha iyisi gelemeyecek bir metal grubudur Pentagram. Koskoca babam bile Pentagram dinler hala.
    Şarkılara Türk kültürünü aşılamaları da ayrı bir taz yaratıyor zaten. (Atıyorum, arada davul çalınıyor-bateri değil, bildiğiniz davul- arada ney çalınıyor, darbuka falan..)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.