Şimdi Ara

Pentax K3 Prestige Edition+ lens+Battery grip + 2 pil + 1 adet 32 gb memory card ACİLİYETTEN SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kullanmaya fırsat bulamadığım sıfırdan farksız makinemi nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.
    Amerikadah bhphotovideo dan aldım. Sınırlı sayıdaki Prestige edition dur.
    Bir çok platformdan sayısız 2. el ürün sattım. Son satışımda yaşadığım problemden dolayı artık elden satış yapıyorum sadece.
    Deneyin görün sıfırdan farksız olduğunu göreceksiniz.
    Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa dayım.

Fiyata Sigma 17-70 Lens dahildir.

Fiyat 3600 TL son dur.Pentax K3 Prestige Edition+ lens+Battery grip + 2 pil + 1 adet 32 gb memory card ACİLİYETTEN SATILIKPentax K3 Prestige Edition+ lens+Battery grip + 2 pil + 1 adet 32 gb memory card ACİLİYETTEN SATILIKPentax K3 Prestige Edition+ lens+Battery grip + 2 pil + 1 adet 32 gb memory card ACİLİYETTEN SATILIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vstrix -- 17 Mayıs 2019; 14:34:57 >

• çok güzel makine, shutter'ı da az... almayı düşünmedim değil... yalnız sadece tekirdağ ile sınırlamanız satışı zorlaşıtırır. iyi satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Mayıs 2019; 17:21:30 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Acil ihtiyaçtan bu fiyat zaten. Alan için hayırlı olucak.
    Satışı sınırladım bazı kendini bilmezler yüzünden.
    Hayırlısı olsun bir şekilde isteyen alıcak.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Sahibinden e GET ile ilan verdim ama fiyat 3900 e çıkıyor sitenin komisyonuyla. Güvenceli almak isteyen oradan alabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-pentax-k3-prestige-edition-plus-lens-plusbattery-grip-plus2-pil-plus32-gb-card-692339184/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.