Şimdi Ara

pentium 4 YETER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: kraldost

güncel

Anakartınız g41 combo olması çok iyi galiba eski toplama bir sistem,iyice araştırmanla beraber bir seri quad destekliyor,2.eli 120 lira falan o olmazsa coreduo 2 e serisinin hepsini destekliyor bikere pentium 4 den kat kat hızlanır sistem

ramlerin yeterli istersen 2 gb daha eklersin

ekran kartında düşük orta ayarda iş görür.

Yukarda sana önerilen 250liralık sistemi alsan,performans düşüşü bile görürsün bu sisteme göre Senin işlemci hariç diğerleri low serinin iyileri.

eyw hocam ya sabah sabah moral oldu bu bana ama yinede dedğin fiyata quad bulamadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Komple satıp yeni sistem toplayın derim. 11 yıl önceki ilk bilgisayarımda Pentium 4 vardı. O zaman ilkokul 2 ye gidiyordum. Şimdi üniversitedeyim. Düşün ne kadar eski.

Sen liseden ne aman mezun oldun ya?

Geçen yıl
  • hocam quad almanıza gerek yok. oyun felan oynamam diyosanız internet için felan kullanırım diyosanız core 2 duo serisi bir işlemci işinizi görür. e4500 vardı bende. hd 5770 ekran kartıyla crysis 3 medium ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum siz düşünün artık gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

hocam quad almanıza gerek yok. oyun felan oynamam diyosanız internet için felan kullanırım diyosanız core 2 duo serisi bir işlemci işinizi görür. e4500 vardı bende. hd 5770 ekran kartıyla crysis 3 medium ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum siz düşünün artık gerisini

e7500 nasıl hocam alıyorum bir arkadaştan
  • dünyada son kalan p4 sende tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

dünyada son kalan p4 sende tebrikler

eyw 7500 nasıl sence
  • quote:

quote:

hocam quad almanıza gerek yok. oyun felan oynamam diyosanız internet için felan kullanırım diyosanız core 2 duo serisi bir işlemci işinizi görür. e4500 vardı bende. hd 5770 ekran kartıyla crysis 3 medium ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum siz düşünün artık gerisini

gayet iyi bir işlemci. fazlasıyla işinizi görür.
    Ekleme: 3-5 sene gitmesini istiyorsanız anakartıda elden çıkarıp amd bi sisteme geçebilirsiniz oyun oynamak için. veya i5 serisi de olabilr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 19 Nisan 2013; 20:05:45 >

• quote:

quote:

quote:

gayet iyi bir işlemci. fazlasıyla işinizi görür.
    Ekleme: 3-5 sene gitmesini istiyorsanız anakartıda elden çıkarıp amd bi sisteme geçebilirsiniz oyun oynamak için. veya i5 serisi de olabilr.

tamam hocam sagolasın şimdilik 7500 le devam ozamn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.