Şimdi Ara

pentium d dual core ve core 2 duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen birileri bnun arasındaki genel farkları açıklayıcı bir şekilde yazabilirmi pentium d nin avantajları neler core 2 duo nun avantajları neler lütfen ilgilenenler cevaplarını yazsın saygılarımla

• defalarca yazıldı, çizildi. sana tavsiyem biraz araştırman, eğer araştırırsan burda yazılacaklardan daha fazla bilgi edinebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

defalarca yazıldı, çizildi. sana tavsiyem biraz araştırman, eğer araştırırsan burda yazılacaklardan daha fazla bilgi edinebilirsin

+1
    kaldı ki sen geçen günlerde core duo core 2 duo ve pd hakkındaki forumda bu işlemciler hakkında yorum da bulunmuyor muydun?o zaman insanlara bilmediğin bir konu hakkında yanlış bilgilendirmiş olmuyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

defalarca yazıldı, çizildi. sana tavsiyem biraz araştırman, eğer araştırırsan burda yazılacaklardan daha fazla bilgi edinebilirsin

+1
    kaldı ki sen geçen günlerde core duo core 2 duo ve pd hakkındaki forumda bu işlemciler hakkında yorum da bulunmuyor muydun?o zaman insanlara bilmediğin bir konu hakkında yanlış bilgilendirmiş olmuyor musun?

işte şimdi emin oldum. bende bu ismi hatırlıyordum ama emin olmadığım için bir şey yazmak istemedim. bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir hakkın yok, sonra yanlış yönlendirirsen çok küfür yersin

• bildiklerimi yazdım sadece arlarındaki fark sadece fsbmi önbellekmi onları biliyorum mimarisi yada performans hakkında bilgi edinmek istedim pentium dual core lerden hiç bahsedilmiyor core 2 duolar çıkınca kayboldumu onları öğrenmek istiyorum mimarisi teknolojik yapılarını nette çok karışık sizden istedim diğer yorumdakilerde bir yanlışlık yok hepsi doğru ama aralarındaki fark 2 tane ise ... işte sorun burda teşekkürler
  • iç kimseyi yanlış yönlendirmedim core 2 duolarla pentium d ler hemen bir birinden ayrılmıyor p4 ve pd nin birbirinden ayrıldığı gibi
  • hadi neyse cevap veriyim; fsb farklı 533veya800 mhz yerine 1066 fsb kullanılıyo. mimari farklı, önceden netburst kullanılırken şimdi core mimarisi kullanılıyo, bu mimari temelde ilk başta laptoplarda kullanılan centrino mimarisine benziyo faka %100 olarak aynı şey değil. toms da bunla ilgili çok detaylı açıklamalar bulabilirsin.pentium d serisi işlemciler yüksek güç tüketirler, böylece daha fazla ısınırlar ve böylece hem daha iyi soğutulmalı hemde yüksek güç üreten iyi bir psu ile beslenmeleri gerekir. core mimarisi ise çok az güç tüketir, çok az ısınırlar ve bu yüzden pentium d lere göre çok daha iyi overclock potansiyeline sahiptirler. performansda core mimarisi bugüne kadar ki bütün mimarilere genel olarak fark atmıştır.şimdilik aklıma gelen bu kadar. eksik yerlerini başka arkadaşlar veya aklıma geldikçe tamamlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.