Bildirim
pentium II mmx yardımmm!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tmax
ben kamera goruntulerını ızlemek ıcın makıne kuruyorum bır tane buldum pentıum II mmx acaba buna xp yukleye bılınırmıyım program xp ıle calısıo tsklr
MMX Mİ?? YAŞIYORMU O HALA?? 233 MHZ Mİ? 233 MHZ İŞLEMCİ 256 RAM İLE XP KURABİLİRSİN FAKAT KAPLUMBAĞA GİBİ OLUR..BİDE DEDİĞİN PROGRAMI KURARSAN TAMAM TAM BİR İŞKENCE OLUR SENİN İÇİN.. -
Casper yetkili servisinin tavsiyesi ile Pentium 3 733 makineye Xp kurmuştum. Zaman zaman kasılıyordu. Özellikle DVD ve webcam gibi video uygulamalarında çekilmez hal alıyordu.
Pentium 2 MMX de win Xp yi düşünemiyorum bile.
Keyif senin. -
Bence çok yavaşlar, XP'yi kaldırmaz. -
Windows Xp nin çekirdek versiyonunu kurmani tavsiye ederim normal xp den kat kat hızlıdır -
ARKADAŞLAR PENTIUM II 400 256MB RAM MAKİNEM VAR. II 900 E YÜKSELEBİLECEĞİ SÖYLENMİŞTİ.PERFORMANS ARTARMI VE BU İŞLEMCİYİ NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM.BİLGİSİ OLAN VARMI ŞİMDİDEN TŞK LER -
Selamlar arkadaşım,
Bir zamanlar Celeron 300A işlemci ile XP kurdum. Biraz yavaş da olsa Windows XP çalışır. Ancak bahsettiğin program ULEAD DVD Studio veya Photoshop gibi zorlayıcı birşey ise , oldukça sıkıntı çekebilirsin.
Böyle bir çalışma yapacaksan, ram belleğinin 256 MB ve Ekran kartını da en az 32 MB olması gerekli diye düşünüyorum.
Kolay gelsin... -
Ben PentiumII 350 + 384 mb ramli bilgisayarıma xp kurmuştum. Biraz yavaş oluyor ama kaldırıyor işte. Genelde mp3 ve sörf amaçlı kullandığımdan pek sorun olmamıştı. Ama hiç video izlemedim -
486 makinelere de xp kurabilirsiniz. Sonuçta kurulur. Belki bir gün sürer. Verdiğiniz komutları da heralde dakikalar sonra yerine getirir. Burda önemli olan performanslı çalışıp çalışmayacağı.
Yoksa, her makineye Xp kurabilirsiniz. -
topaz42, tabi ki kurulur. Zaten biz burada kurulup kurulmayacağını değil, nasıl verim alınabileceğini konuşuyoruz. Yani gerçekten iyi verim alınabilir mi? Bana sorarsanız hayır. -
Bilinçli kurarsanız kullanırsınız. Ama kamera yazılımını kaldırmaz. Sadece Windows XP kullanılır mı polemiğine cevap verdim. Nlite ile 600MB olan kurulumdan gereksiz bileşenler çıkartılır, 200MB'lik yeni ISO ile sistem kurulur. En az 128MB bellek gereklidir. İşlemciyi de overclock edebilirsiniz, bendeki Celeron 233 rahatlıkla 500MHz görüyor. Nlite ile oluşturulan sistem de oldukça tatminkar çalışıyor. (Ben, sabit diski güncel bir modelle değiştirdim tabi, bunun çok etkisi var. Eski 2GB'lik diski ile herşey yavaşlıyor.) -
PII MMX 350 ve 64 MB 100Mhz ram var.ram 256 MB olarak yükseltmek istiyorum.ancak 256 MB ram 133 MHz olursa anakartım ve işlemcim desteklermi? yardımcı olursanız.. -
Selamlar arkadaşım,
Bir arkadaşınızdan emanet olarak 133 Mhz. ram bellek alıp deneyebilirsiniz. Ama üzerinde çalışanlar 100 Mhz. ise desteklemez diye tahmin ediyorum. Anakartınızın kılavuzu yok mu?
Selamlar... -
256 mb rem kullanırsan sorunsuz işini görür fazlda rem takma daha çok kasarsın makinayı -
XP ile çalışan uygulamalar genelde Windows 2000 ile de çalışıyor. Bahsettiğin bilgisayarda Windows 2000 çalışır. Çok aşırı yavaş olacağını zannetmiyorum. Bu tip boardlar için VIA Cpu bulabilirsin. Hala Thin Clientler için satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güney Koreli -- 19 Nisan 2011; 22:49:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X