Şimdi Ara

Pepsi Digiturk (Eutelsat) Fırsatı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
9
Favori
27.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyayahttp://www.pepsi.com.tr/sifre/digiturk adresinden ücretsiz de katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylake -- 23 Ağustos 2013; 10:42:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55f6470( Dahili full hd alıcılı) kullanıyorum acaba oluyormu?
  • Kampanyadan faydalanabilmek için Eutelsat uydusu üzerinden yayın alan aktif bir Digiturk üyeliğinizin olması gerekir.

• bu kodlari nasil bulucaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylake

Kampanyadan faydalanabilmek için Eutelsat uydusu üzerinden yayın alan aktif bir Digiturk üyeliğinizin olması gerekir.

o zaman kampanyadan faydalanamıyorum...
  • Şifre verebilecek olan var mı? Şifreyi nasıl alabiliriz?
  • Kampanya katılım şifreleri Pet 3litre, 2,5litre, 2litre, 1,5litre, 1litre, 450ml, 330ml ve Pepsi kutu ürünlerinden çıkıyor.

• quote:

Kampanya katılım şifreleri Pet 3litre, 2,5litre, 2litre, 1,5litre, 1litre, 450ml, 330ml ve Pepsi kutu ürünlerinden çıkıyor.

balikesirde boyle pepsilere hic rastlamadm

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Kampanya katılım şifreleri Pet 3litre, 2,5litre, 2litre, 1,5litre, 1litre, 450ml, 330ml ve Pepsi kutu ürünlerinden çıkıyor.

Şifreli herhangi bir Pepsi ile katılabilirsin. Pepsilerin üzerinde Digiturk kampanyası ile ilgili bir şey yazması gerekmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Şifreli herhangi bir Pepsi ile katılabilirsin. Pepsilerin üzerinde Digiturk kampanyası ile ilgili bir şey yazması gerekmez.

tesekkur ederim

• ''Yayın açma işleminiz (PEPSI 7 GUN SPR) gerçekleşti.Ücretsiz yayınınız 30.08.2013 tarihinde sona erecektir.(DİJİTÜRK)''

Tam dijitürk bu sefer herşeyi düzgün yapmış derken msj geleli 10 dk oldu hala açılmadı lig tv üstelik maç da var
  • iki tane şifre girdim web sitesinden mesaj geliyor sporextra istedim 14 haneli şifre yolluyolar iki kez böyle geldi.Digi kabul etmiyor sistemde yok diyor böyle bi hatala karşılaşan varmı acaba
  • Film ve dizi paketi tükenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 23 Ağustos 2013; 22:46:19 >
  • Ben yanoda kampanyası ile kullanıyorum kutuyu arkadaş verdi sağolsun. Ben nasıl katılacağım buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: onururgu

iki tane şifre girdim web sitesinden mesaj geliyor sporextra istedim 14 haneli şifre yolluyolar iki kez böyle geldi.Digi kabul etmiyor sistemde yok diyor böyle bi hatala karşılaşan varmı acaba

Aynen ben de dün sporekstra paketi için iki kere şifre yolladım, ikisinde de aynı hatayı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingenjor

quote:

iki tane şifre girdim web sitesinden mesaj geliyor sporextra istedim 14 haneli şifre yolluyolar iki kez böyle geldi.Digi kabul etmiyor sistemde yok diyor böyle bi hatala karşılaşan varmı acaba

Aynen ben de dün sporekstra paketi için iki kere şifre yolladım, ikisinde de aynı hatayı aldım.

Dostlar, ben de bu hata ile karşılaşmıştım. Gelen mesajdaki son hane eksik geliyor, digiturk yetkilisine 10 kere denetirseniz birisi doğru çıkacaktır. Ama pepsi iletişim hattı 0800 261 70 00 bugün çalışıyorsa onlardan hemen öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin.
  • Bende bi konu dışı bi soru sorsam olur mu.
    Digitürk bazı kanalları gitti özellikle HDler...
    Çoğu kanalda yok.İlk yağmur.2 gündür yok yayın sıfır.
    Sizlerde durum nedir.Arızayı mı aramalıyım.
    Aramak istemiyorum delirtiyorlar beni, bitince zaten vercem kutuyu kurtulcam.

Mekan: ADANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Bende bi konu dışı bi soru sorsam olur mu.
    Digitürk bazı kanalları gitti özellikle HDler...
    Çoğu kanalda yok.İlk yağmur.2 gündür yok yayın sıfır.
    Sizlerde durum nedir.Arızayı mı aramalıyım.
    Aramak istemiyorum delirtiyorlar beni, bitince zaten vercem kutuyu kurtulcam.

Mekan: ADANA

Digiturk uydu alıcısı üzerinden kolay kurulumu gerçekleştirirseniz kanallar geri gelecektir.

Menü - Kurulum - Kolay Kurulum

• Skylake kullanıcısına yanıt
    Yaptım ki :)
    Gelmedi bide senin şansına yapayım.Fişi çekim, bekletim yapayım hadi...
    Fişi çektim bekledim şimdi yaptım kanallar geldi.
    Fiş çekmek esasmış :)

TŞK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icolie

quote:

Orijinalden alıntı: ingenjor

quote:

Dostlar, ben de bu hata ile karşılaşmıştım. Gelen mesajdaki son hane eksik geliyor, digiturk yetkilisine 10 kere denetirseniz birisi doğru çıkacaktır. Ama pepsi iletişim hattı 0800 261 70 00 bugün çalışıyorsa onlardan hemen öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin.

Teşekkürler. Yarın deneyeceğim.

Düzenleme: Evet bugün Online İşlemler'deki Canlı Destek kısmından, operatöre denettire denettire açtırdım kanalları. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingenjor -- 26 Ağustos 2013; 12:25:44 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.