Şimdi Ara

PEPSİ KAPAKLARI TTNET FATURALARINA 1 TL İNDİRİM YAPIYOR (MAX 5 TL) BİTTİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
57
Favori
27.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 nisanda girmistim. Sms falan gelmedi bugun yazilanlari okuyunca kontrol edeyim dedim. Baktim indirimler gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kola kaç para ki 1 tl den fazla değil mi ne anladım ben indirimden kola içmiyorum sırf indirim olsun diye alınmaz gibi görünüyor sürekli içenler için iyi sanırım...

• ben 5-6 kod girdim hiçbiri yansımamışşşşş
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerde nerde görünüyor indirimler...Ttnet oim de öyle bir yer bulamadım...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Online İşlem Merkezi>Abonelik İşlemleri>ADSL bonelik İşlemlerim>İşlem geçmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: replaa

ben 5-6 kod girdim hiçbiri yansımamışşşşş

benim 15 gün önce girdiğim kodlar hala görünmüyor

şimdi deneme amaçlı bir daha girdim

yine mesaj yok yine ttnet sitede yok

kapaklarım maksimum 1-2 aylık
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Saolasın, dün girdiğim kodlar gözükmüyor...Telefonada mesaj gelmedi, hoş daha öncede mesaj gelmediği oldu ama indirim yapılmıştı...Bakalım bu seferde olucakmı...
  • sms gelmiyor
  • 15 gün önce bir tane şifre girdim mesaj gelmedi 5 gün sonra tekrar bir tane girdim 7-8 gün sonra cevap geldi dün yine 4 tane girdim 18 saat gecikmeli cevap geldi son gün girmek daha mantıklı herhalde son gün indirimi kaptım
  • Az önce girdiğim 5 adet şifrenin onay sms i 1 er dakika arayla geldi. TTNet online işlemlerde görünüyor.
  • Ayni kimlik numarasiyla 2 farkli telefon numarasina kayitli 2 ttnet aboneligim var, 5+5 indirim alabilir miyim acaba? Yoksa sadece birine mi 5 verir arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qulf

Ayni kimlik numarasiyla 2 farkli telefon numarasina kayitli 2 ttnet aboneligim var, 5+5 indirim alabilir miyim acaba? Yoksa sadece birine mi 5 verir arkadaslar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: qulf

Ayni kimlik numarasiyla 2 farkli telefon numarasina kayitli 2 ttnet aboneligim var, 5+5 indirim alabilir miyim acaba? Yoksa sadece birine mi 5 verir arkadaslar

Benim önceden iki hattım vardı, sâdece birine veriyordu. Yanlış hatırlamıyorsam bir ay birine diğer ay diğerine yapıyordu indirimi. 6.kodu girerek dene belki değişmiştir.

• T ile başlayan kod geçerli değil mi mesaj gelmedi ttnet ten

Fakat kampanya sayfasında Tebrikler bilmem ne yazdı kodu girince

• fazladan booşuna hiç kod girmeyin arkadaşlar.
    ekranda kampanyaya katılımınız sağlanmıştır yazıyorsa,mesaj gelmese de online işlemlerde gözükmese de ay sonunda yansıyor...
    bana mesaj gelmedi nisan ayında... online işlemlere de yansımadı fakaf nisanın son günü girdiğimde online işlemlere yansıdığını gördüm.
  • 3 farklı ttnet faturası oduyorum.

geçen sene hazirandan beri 12. kez bu indirimi kullanmış oldum. aylık bana kazancı yaklaşık 10,5 tl x 12 ay= 126 tl şuan indirim oldu.

gerçekten güzel bir fırsat oldu.
  • bu ay ki faturamda 5.05 tl indirim yansımış.
  • Fazladan indirşm kodu olan yollabilir mi ☺️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek seferde 10 kod girsek 5 tl bu ay 5 tl diger ay mi indirim oluyor yoksa diger 5 kod cope mi gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İLLEGAL-01

tek seferde 10 kod girsek 5 tl bu ay 5 tl diger ay mi indirim oluyor yoksa diger 5 kod cope mi gidiyor

5ten fazlası çöp
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.