Şimdi Ara

pepsi kod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu pepsi kapaklarını altındaki kodlar okunmuyorr arkadaş c ler g gibi 6 lar g gibi v ler u gibi nasıl iştir anlamdm talonu alabilirm inş yarın

• Bende alabilirsem alacağım 12deydi dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

Bende alabilirsem alacağım 12deydi dimi ?

galiba 12 de bende öyle biliyorum
  • Bende almayı çalışıyorum ama bir türlü denk getiremedim. Site çok yoğun oluyor biraz geç açılıyor açılınca kodları giriyorum biraz bekliyor bir hata oluştu yazıyor tekrar deniyorum bu sefer de günlük sınır dolmuştur diyor.
  • ulan site gene gitti bugünde alamadık kesin siteyi hackliyolar 1 dk kada bityor zaten
  • beyler talonu nasıl alıyoruzz bırı yazabılırmı 3 tane pepsı kodu modu bişiler diyenler vardı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: öndeki it uğursuz

bu pepsi kapaklarını altındaki kodlar okunmuyorr arkadaş c ler g gibi 6 lar g gibi v ler u gibi nasıl iştir anlamdm talonu alabilirm inş yarın

4 kod karşılığı talon alınır alamazsam kodunuz iade
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner bedava kod
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

quote:

Orijinalden alıntı: öndeki it uğursuz

bu pepsi kapaklarını altındaki kodlar okunmuyorr arkadaş c ler g gibi 6 lar g gibi v ler u gibi nasıl iştir anlamdm talonu alabilirm inş yarın

4 kod karşılığı talon alınır alamazsam kodunuz iade

3 kod!
  • onurksgn kullanıcısına yanıt
    3 kod gerekli ve bugünlük kod alımı bitmiş beyler.
  • oh be talonu aldım
  • ya kodları doğru yazıyorum kabul etmiyor anlamış değilim aynı kodu ıpye yazdım bakalım benmı yanlıs yazdım dıye yok arkadas ya verde ıp gıttı kodlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

ya kodları doğru yazıyorum kabul etmiyor anlamış değilim aynı kodu ıpye yazdım bakalım benmı yanlıs yazdım dıye yok arkadas ya verde ıp gıttı kodlar

talon bitmiştir talan etmişlerdir o yüzden hata veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.