Şimdi Ara

PEPSİ MAX AÇMA HALKASI KODU ADET 0,60-TL-Pepsi MAX ile uşuça geç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #Pepsi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Pepsi MAX ile uşuça geç!
    Pepsi MAX ürünlerinin kapak ve açma halkalarının altındaki şifrelerle Miles & Smiles’dan Mil hediye!

PEPSİ MAX AÇMA HALKASI KODU ADET 0,60-TL DİR...

KODLAR YAZILI OLARAK E-MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLİR....

ÖDEME İŞ BANKASI EFT İLE KABUL EDİLİR....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar06-06 -- 8 Eylül 2015; 23:12:37 >

• 240 Adet hemen alırım, 130 TL öderim, PayPal ya da EFT yapabilirim.
    Kodların hepsi siyah açma halkalı olması ve M&S mili vermesi koşuluyla alınacaktır.
    PM atabilirsiniz.
  • Gündüz müsait olmadığından kodları geç yolladı.İster istemez tedirgin oldum.yeni üye ve referansı az.Ama kodları akşam yolladı hata payıda çok düşük 100 de 5👍👍 tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake86 -- 11 Eylül 2015; 22:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar06-06 S kullanıcısına yanıt
    Hocam paypal kabul ediyorsan 100 adet anında alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeseytan -- 14 Eylül 2015; 17:04:04 >
  • Arkadaşımızdan 130 TL karşılığı 240 adet açma halkası istedim.

Ancak 130 adedini 240 TL'ye satacağını söyledi. Hesap hatası yaptığını, tanesinin 1.85 TL'ye geldiğini, tekrar gözden geçirmesi gerektiğini söyledim; ayrıca kodlar çalışmazsa ne olacağı gibi sorular da sordum.

Fiyat konusunda geri adım atmadı. Yani 0.60 TL'den filan satış yapmıyor, bana 1.85 TL'den satmaya çalışıyor. Ya da okuduğunu anlamıyor.

Ben kendisiyle alış-veriş yapmamaya karar verdim.

Bilginize.
    PA
  • SATIŞI YAPILAN KODLARDA HİÇBİR SIKINTI YOKTUR PAPP İSİMLİ ŞAHIS KODLARI BEDAVAYA GETİRMEYE ÇALIŞMAKTADIR İLANDA YAZILAN FİYAT 0,60-TL DİR ÇOKLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPIYORUM...BÖYLE İNSANLAR KARALAMA VE PRİM PAPMAYA ÇALIŞMAKTADIR. SATIŞA DEVAM ..........
  • serdar06-06 S kullanıcısına yanıt
    Buraya cevap yazmazsam sizin söylediğiniz gerçek sanılacak; o yüzden mecburen bana gönderdiğiniz PM'i gönderiyorum. Benim bedavaya kod alma gibi bir niyetim yok, prime de ihtiyacım yok.

quote:

serdar06-06 Er
    5 gün önce

HOCAM 240 TL YE 130 ADET GÖNDERİRİM KABUL EDERSENİZ KODLAR SİYAH PEPSİ MAXTIR.. ANCAK PAZARTESİ GÖNDEREBİLİRİM ÖDEME YAPILINCA...KOLAY GELSİN... NDEREBİLİRİM ÖDEME YAPILINCA...KOLAY GELSİN...

Görüldüğü gibi, tanesi 1.85 TL'ye geliyor.
    Not: Bold yapma, dikkat çekme amaçlı bana aittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burada kimse birbirini görmeden alım satım yapıyor. Ve ilgili ve düşünceli arkadaşlar sıkıntı olabilecek durumlar için birbirini uyarabiliyor. Papp denilen arkadaş haklı gibi duruyor. Ve uyarmak da en doğal hakkı. Ama sanırım sen de 130 Tl'ye 240 tane diyeceğine tam tersi demiş gibisin :) İyi alış-verişler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle dostum 130 yerine 240 yazmışım arkadaşda öyle anlamış...
  • Arkadaşla 1 seneden fazladır alışverişimiz oluyor referansta olurum kendisine . Hesap hataları olabilir gerekeni fazlasıyla yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Arkadaştan 100 adet kod aldım ve kullandım sıkıntısız. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.