Şimdi Ara

Perfect Petzzz canlı görünen peluş oyuncaklarda güzel indirim !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
7.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12,50 TL'ye bi ayımız oldu üstadım sağol..
  • görseli güzelde pil takıp mırıldamaya, hırlamaya, horlamaya başladıklarında gürültü oluyor evde cocuklar için değilde bence büyükler daha çok kendi için alıyor sanırım biblo gibiler
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    ses te çıkartıyor mu? Görüntülerde sadece nefes alıp verme fonksiyonunu farkedebildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

ses te çıkartıyor mu? Görüntülerde sadece nefes alıp verme fonksiyonunu farkedebildim..

kuala uyurken hırıl mırıl diye sesler çıkarıyor gece rahatsız edici olabiliyor diğerleride boş durmaz vardır onlarında bir numarası
  • teşekkürler bilgilendirme için aslında hergün morhipoya bakardım bugün bakmadım.

2 yaşında kızıma hediye olarak aldım.

10 tl çekim vardı - 4 tl en para = 17 tlye geldi + kargo bedava :)

(sömürmede son nokta )
  • teşekkür ederim arkadaşım. alt limitsiz 20 lira çek vardı. 12 liraya geldi, kaptım bir tane.
  • Hay arkadaş olaya bakarmısınız, kullanmadığım bir hesabım vardı bakayım onda belki çek vardır dedim girdim 20 tl altlimitsiz çek tanımlanmış, sepete gittim mobilden ödeme yapıcam bilgileri girdim ödemeyi tamamla dedim hata verdi neyse tekrar deneyeyim dedim bi baktım çek yok, kullanılmış görünüyor ama ne siparişlerimde görünüyor ne aşka bi yerde.Aradım müşteri hizmetlerini gerekli birime aktardım sorunu gün içinde tekrar tanımlanacak dedi, bende ürünü alamadıktan yada stok bittikten sonra ne anlamı var tanımlamanızın dedim busefer 1 saat içinde tanımlanıcak dedi.Hay ben morhipo senin yapacağın işin.. . .
  • Ben de uzun süredir girmiyorum baktım 20 TL alt limitsiz çek tanımlanmış. Gittim ben de kargo dahil toplam 1.29 TL'ye gömlek ve kalemtraş aldım :) konu için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Hay arkadaş olaya bakarmısınız, kullanmadığım bir hesabım vardı bakayım onda belki çek vardır dedim girdim 20 tl altlimitsiz çek tanımlanmış, sepete gittim mobilden ödeme yapıcam bilgileri girdim ödemeyi tamamla dedim hata verdi neyse tekrar deneyeyim dedim bi baktım çek yok, kullanılmış görünüyor ama ne siparişlerimde görünüyor ne aşka bi yerde.Aradım müşteri hizmetlerini gerekli birime aktardım sorunu gün içinde tekrar tanımlanacak dedi, bende ürünü alamadıktan yada stok bittikten sonra ne anlamı var tanımlamanızın dedim busefer 1 saat içinde tanımlanıcak dedi.Hay ben morhipo senin yapacağın işin.. . .

Sorun çozüldü ve çekim geri iade edildi, kargosuz 12,50 ye aldım.Haber verene çok teşekkürler ;)

• Alın beyler bu fırsat herzaman olma.hemse yılbaşı üZeri böyle ucuz ve farklı hediye bulamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excavator07

arkadaşlar ankaradan olanlar 100 30 çekim var ben 1 tane almak istiyorum birleşerek alabiliriz almak isteyen pm atsın görüşelim

Ankaranin neresinde oturuyorsunuz? Enparaniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

arkadaşlar ankaradan olanlar 100 30 çekim var ben 1 tane almak istiyorum birleşerek alabiliriz almak isteyen pm atsın görüşelim

yenimahalledeyim kardeşim de kızılayda çalışıyorum en para varda bu ayki limit doldu sende varsa senden alalım ben parasını vereyim
    4 tane alınca 100 liraya geliyor en parayıda düşünce 80 e geliyor tanesi 20 lirya gelmiş oluyor 2 tane ben alacam 2 tanesi boşta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excavator07 -- 12 Aralık 2013; 18:46:43 >

• quote:

quote:

quote:

yenimahalledeyim kardeşim de kızılayda çalışıyorum en para varda bu ayki limit doldu sende varsa senden alalım ben parasını vereyim
    4 tane alınca 100 liraya geliyor en parayıda düşünce 80 e geliyor tanesi 20 lirya gelmiş oluyor 2 tane ben alacam 2 tanesi boşta

Benim en param yok. Kızılayda oturuyorum. Üçüncü kişiye ihtiyacimiz var. üçüncü kişinin En parası da olursa güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim en param yok. Kızılayda oturuyorum. Üçüncü kişiye ihtiyacimiz var. üçüncü kişinin En parası da olursa güzel olur.

o zaman bekliyez anakaraya 3. aranıyor enparası olması şartıyla

• CUCİNOX 50 TL hediye çeki vat ne işe yarıyor? Ben de beğendim ama çek yok elimde
  • Telden ödeyim dedim bkm yüklü degil dedi sonra çekim silindi. Mail attım ancak inşallah düzeltebilirler.
  • :) kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam mobilden 12.5 TL ye yeğenime aldım
  • yok mu ankaradan 1 kişi daha arkadaşlar toplanıp alalım şundan bizde
  • quote:

yok mu ankaradan 1 kişi daha arkadaşlar toplanıp alalım şundan bizde

kaç liraya geliyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

quote:

yok mu ankaradan 1 kişi daha arkadaşlar toplanıp alalım şundan bizde

kaç liraya geliyo ?

sende en para varsa tanesi 20 liraya geliyor kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.