Şimdi Ara

PerfectWorld Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: digital2

oyun hatalı inmiyordur.simdi sole oyun yuklenip karsina client geldimi sadece? bunu solesen yeter yok oyun yuklenmediyse ben sana indirme linki koyarim

arkadaşım download bölümündeki bütün linklerden oyunu indirdim ama rar'dan çıkartınca dosya bozuk diyor! Winrar'da hata vardır diye silip yeniden yükledim yine aynı ayrıca sadece perfect world de böyle hata verio RF Online yi indirdim hata vermedi oda 2GB.
  • tamam hemen sana benim oyunu indirdigim linki koyucagim
  • http://www.ausgamers.com/files/details/html/31003 bu siteyi actiginizda sari kucuk bir download now yazisi goruceksiniz o sari cubuga tikladiginizda karsiniza gelen ekrandan I get it, this download won't work if I try to do it with Internet Explorer! Just give me the download link! yanindaki kucuk kutucugu işaretleyin hemen yukarisinda click here for download yazicak ona tıklıyoruz ( Flash get kullanmanizi tavsiye ederim )
  • Arkadaşlar oyun (intenational) şu anda cb demi ve cb deyse ne zman ob olur bilgisi olan varmı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annolina -- 26 Ağustos 2008; 20:20:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Annolina

Arkadaşlar oyun (intenational) şu anda cb demi ve cb deyse ne zman ob olur bilgisi olan varmı:)

obye ne zaman gecer malezyayla işimiz yok bizim sırf karakter yaratma ekranı için bakacağım değişik değişik tipler biraz becerimizi konuşturalım
  • international cb de ben ilk gun aciklandi cb olcagi 30gun geri sayim basladi ID aldim ama 15 gunden sora USA olmayanlarin IDler silindi.EU serverler acilcak bu bahar GM lerlerde msjlastim :D bana international su an SADECE USA dedi
  • bende başladım acaba oynayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi????????hem muhabbet ederiz hiç Türk yok insanın canı sıkılıo

server:delphi

nick:mrs_pink
  • tabi sana pm aticam girdigim her an :=)
  • server delphi
    nick : UstaD
    Arkin nick : ELISA
  • interneti yavaş olan arkadaşlarda my serverı kasıyor onun için oyunun private serverı var 2x exp ratesi ms 150-200 arası isteyene sitesini vs verebilirim
  • ben olsam private oynamazdim ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.