Bildirim
PERFORMANS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
TOSHIBA Satellite L850-1RH modeli bu cevap verin arkadaslar almayi dusunuyorum bunu oyun performansi nasildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel oyunları ağırlığına göre ; düşük, orta-yüksek ve karışık ayarlarda oynatabilir. Yalnız eski nesil ve orta sınıf bir karttır. Fiyatı ne kadar? -
3240 tl yaninda hp tarayici yazici fotokopi makinesi mouse canta var
Yazıcı ve diğer ürünleri ayrı ayrı mı alacaksınız, yoksa cihazla birlikte mi bu fiyata geliyor? Bu arada sadece ürünün fiyatını belirtiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 20 Aralık 2013; 19:20:49 > -
sadece laptop 2900 tl
Fiyatı çok abartılmış, 2100 gibi rakamlardan da satılmıştı. Şu an kur yüksek olduğu için 2250-500 tl gibi fiyatlardan satılıyor. Yalnız 2500-3000 civarında daha yüksek konfigürasyona sahip ürünler mevcut olduğu için seçtiğiniz cihazı önermem. Ürünü nerden alacaksınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 20 Aralık 2013; 19:41:31 > -
evkurdan almayi dusunuyordum ama evkurdan calistiqim yere oturduqum eve kontrole geldiler buqun vazgectim 2500 tlye kadar onerebilecegin laptop var mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X